dimecres, 9 d’octubre del 2013

UN DOBLET DE JORDI CAPGIRA EL MARCADOR EN
EL TRAM FINAL, I L'ALEVÍ "A" OBTÉ EL TRIOMF (4-3)












RCD Espanyol Aleví “A”: 4 – FC Cerdanyola del Vallès: 3

Triomf in extremis del quadre de Xavi Corominas que salvà els mobles en el darrer instant del partit davant un Cerdanyola del Vallès que tot i ser un dels modestos a la categoria, s’avançà dos cops en el marcador establint en el 36’ un perillós 2-3 del que se’n sortí l’equip espanyolista amb un doblet de Jordi Escobar, empatant a falta de dotze minuts pel final i obtenint el gol del triomf en l’afegit.

Quan als 4’ de joc l’Espanyol s’avançava en el marcador amb un gol d’Eric Caparrós, després d’un bon contraatac culminat amb un xut creuat a l’esquerra de Miguel Ángel, res feia pensar que l’equip espanyolista hauria de tenir tants i tants problemes per desfer-se del seu rival i que arribaria a estar tant a prop del KO com així va ser.

Per que la reacció d’inici dels espanyolistes no tingué continuïtat, i amb el pas dels minuts el Cerdanyola aguantà força bé les escomeses dels locals per acabar igualant en quant a domini, el partit. Després d’una bona ocasió local amb un xut aturat en dos temps pel porter visitant, el Cerdanyola empatà l’encontre a un minut de la fi del primer quart, quan una bola centrada bastant baixa per Mario es rematada de cap molt bé per Gerard Sanz. Amb aquest marcador finalitzà els primers quinze minuts.

En el segon quart, les coses empitjoraren i molt. Al minut i escaig de l’inici del període, el FC Cerdanyola prenia avantatge després que el corpulent davanter centre Eric-Mesfin anotés el segon rematant a boca de canó en una jugada en la que el meta Darwin no estigué massa fi i se li escapà l’esfèrica i en la que el col·legiat no va apreciar-hi cap càrrega dins l’àrea petita, tot i que aquesta va pogué existir.

L’Espanyol es llençà a l’atac per igualar un partit que se li posava coll amunt. Jordi envià un bon tret, però el meta visitant aturà l’esfèrica.  Poques idees dels espanyolistes, poca profunditat en el joc durant bastants minuts fins que arriba la jugada de l’empat. Un xut llunyà bombejat a càrrec de Lucas Pariente, acaba entrant dins la porteria vallesana. La rèplica visitant, una mitja volta d’Eric-Mesfin que acaba amb un xut dins l’àrea que rebutja en una molt bona intervenció, el meta Darwin.  Abans d’enfilar el camí dels vestidors, Dereck envià un llançament directe de falta amb intenció, dos pams per sobre el travesser de la porteria vallesana.

Però de nou l’Espanyol es deixaria  sorprendre en els inicis del tercer quart. I altre cop Eric-Mesfin sembrant el pànic en la reraguarda espanyolista, és a punt de fer el tercer al primer minut de la represa, quan en un error defensiu es plantà sol i rematà als peus de Darwin. En altre jugada d’atac visitant una falta lateral executada per Adrián Calet es rematada de cap per Eric-Mesfin sortint l’esfèrica fora per ben poc.

Després d’un remat de Gerard Yepes al pal esquerra en el m. 35 de joc, en la jugada següent, el Cerdanyola anota el 2-3 quan altre cop Eric-Mesfin controla en la frontal i de xut potent ajustat bat al meta espanyolista.  Aquest quart finalitzà amb varies ocasions d’un Cerdanyola que lluny de tirar-se enrera i especular,  va pressionar ben amunt i no cedeix gens davant un Espanyol molt tocat. En el darrer minut, falta en camp propi que llença llarg Adrián Calet i en el segon pal a punt de rematar Ramis quan estava tot sol; sortosament no arribà per ben poc a l’esfèrica i l’equip espanyolista respirà profundament.

Mancaven 15 minuts per intentar capgirar el marcador. A mida que passaren els minuts l’Espanyol es feu més fort i en aconseguir l’empat, li entrà ja la por al Cerdanyola acabant tancat en la seva àrea defensant un resultat que encara els era favorable.    Un remat  de Dereck després d’una llarga jugada, acaba sortint fora a la dreta. Un bon xut de Jordi escorat a la dreta, acaba amb la perfecta resposta del meta visitant que rebutja a còrner.  

Jordi anotà el 3-3 en enviar l’esfèrica al fons de la porteria vallesana; havia rebut una molt bona centrada rasa d’Agus, marcant a plaer. Aquest gol donà ales als pericos i començà a minar la moral dels visitants als que se’ls hi va fer bastant llarg el partit.  En una falta lateral penjada, se li escapa la bola al porter del Cerdanyola, però acaba fent-se amb l’esfèrica.  Una bona combinació espanyolista acaba amb un remat de Dereck que salva el porter rival.  Un remat de Rubén, s’estavella a l’exterior de la xarxa lateral. Un centre des de la dreta a càrrec de Rubén es rematat de cap per Agus, enviant l’esfèrica fora en una gran oportunitat malbaratada.

A un minut del final del partit, el Cerdanyola tindria el triomf en les botes de Christian Mateo que recollint una pilota perduda, envia la seva rematada dins l’àrea, un pam per sobre el travesser. Ja en el minut 60, entrant a l’afegit, Jordi des de la frontal envia l’esfèrica per alt, endins la porteria del Cerdanyola aconseguint un gran golàs, i d’aquesta manera reté els tres punts per l’equip espanyolista.    

  
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1r quart: Darwin; Oscar, Eric; Aitor;  Rubén, Nico; i Agus.
2n.quart: Darwin; Lucas, Joel Bona, Dereck; Gerard; Aitor; i Jordi
3r quart: Darwin; Lucas, Oscar, Eric; Gerard, Nico; i Agus.
Darrer quart: Darwin; Joel Bona, Dereck; Aitor; Rubén;Jordi i Agus   

FC Cerdanyola Vallès: Miguel Ángel, Mario Medina, Manuel Peña, Miquel Tortajada, Adrián Calet, Albert Ramis i Gerard Sanz.
També: Carlos García, Christian Mateo, Hugo Ruíz, Eric-Mesfin i Guillem Marroig (p.s.)

Àrbitre: Daniel Luque Ortuño, de la delegació de Barcelona. Una única cartolina groga, al local Agus, m. 50.

Gols: 1-0: Eric m. 4; 1-1: Gerard Sanz, m. 14; 1-2: Bernadro Gallego, m.16; 2-2: Lucas, m. 26; 2-3: Eric-Mesfin, m. 36; 3-3: Jordi, m. 49; 4-3: Jordi, m. 60.

Incidències: Encontre correspondent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup segon de Preferent Aleví, disputat el migdia del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jaque. Temperatura estiuenca.     






CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 2n.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA "B"
9 3300141
2
U.E. SANT ANDREU
9 330014 6
3
C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ
9 330 0 135
4
DAMM C.F.
7 3210145
5
C.F. BADALONA
6 3201127
6
E.C. GRANOLLERS
6 3201105
7
C.D. SANT GABRIEL
6 32018 4
8
R.C.D. ESPANYOL
6 320188
9
U.D. CORNELLÀ "B"
4 3111139
10
CENTRO EUROPEO TECNOFUTBOL
3 31 02714
11
C.E. MERCANTIL
3 31 02613
12
F.C. CERDANYOLA VALLÈS F.C.
1 301268
13
U.E. MOLLET C.F.
1 30 12517
14
C.E. L'HOSPITALET "B"
0 30 03411
15
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
0 3 00 36 15
16
FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA
0 30 03517





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M