dilluns, 7 d’octubre del 2013

LLUITEN I PLANTEN CARA... PERÒ TORNEN A PERDRE

Club Atlético de Madrid Féminas: 1 – RCD Espanyol Femení "A": 0


Quarta derrota consecutiva del conjunt espanyolista que encara no coneix la victòria en aquest campionat; les de “Susi” igualades a un punt amb l’Oviedo Moderno, tanquen la classificació de Primera Divisió Femenina.

Complicada la visita al feu matalasser, més tenint en compte que el conjunt madrileny – un dels aspirants a lluitar pel títol - , venia de perdre davant l’ascendit Granada en una de les sorpreses del campionat. Les matalasseres que fa força temps que no cedeixen els tres punts a Majadahonda, han tingut la sort de cara d’avançar-se en els primers compassos del partit davant un Espanyol amb moltes urgències per la delicada situació que travessa després de tan sols sumar un punt en la jornada inaugural a Sant Joan Despí.

Ha sigut després d’un llançament de falta de Pisco que ha rebutjat a còrner la portuguesa Jamila. El servei de cantonada ha donat pas al que ha sigut únic gol del partit, quan s’ha fet amb la bola Jade Boho i ha centrat passat pel remat de Amanda Sampietro al fons de la porteria espanyolista.

L’equip entrenat per Santiago García ha plantat cara al quadre matalasser que ha tingut a pilota aturada l’ocasió de fer el segon, però la meta Jamila ha enviat a còrner el tret de Nagore. L’Espanyol tot i veure’s avall en el marcador ha continuat mantenint-se dins el partit en espera de que li arribés una oportunitat per igualar el matx en un bon segon temps.

L’Atlético no ho ha tingut gens fàcil per fer-se amb el triomf i s’ha tingut que emprar a fons davant els intents de les espanyolistes d’igualar l’encontre en varies aproximacions amb perill, però aquest conjunt, el periquito, li costa molt fer gols en les poques arribades amb claredat que disposa. I moralment té que costar encara més tenint en compte la situació en la taula que en aquests moments ocupa; per segona jornada consecutiva tancant la classificació, cosa inèdita en tota la història des que existeix la superlliga femenina, tot i que cal dir-ho també, s’ha enfrontat ja a Levante, Athletic Club, FCB i At. Madrid.

En el conjunt espanyolista cal citar la presència en la convocatòria, i posterior debut en el segon temps, de la jugadora del filial femení, María Soriano, així com la baixa en la mateixa llista, d’algunes jugadores del primer equip que no ha convocat per decisió tècnica, l'entrenador Susi.  

El proper encontre serà a la Dani Jarque davant el club de l’altre cantó del Besós. El CD Sant Gabriel, proper rival de les blanc-i-blaves,  pot dictar sentència, doncs una derrota espanyolista podria començar a obrir ja, la caixa dels trons... Esperem i desitgem que la reacció espanyolista es produeixi i el quadre perico pugui obtenir ja la primera victòria en aquest difícil i traumàtic inici de lliga després del desmantellament esportiu  de l’equip de les passades temporades..   



Fitxa tècnica:
At. Madrid: Lola Gallardo; Pisco, Marta Carro, N. Tudela, Serrano, Nagore, Meseguer, Claudia, Borges, Amanda i Jade.
Substitucions: Moya per Borges, m. 46; Ana Troyano per Nagore, m.59;Esther per Claudia, m. 70; Balle per Pisco, m. 84. Altres suplents: Rocío; Lorena, i Valderas.

RCD Espanyol: Jamila; Cristina, Julia, Sónia Matías, Mapi León; Claudia Neto, Núria; Débora, Paloma, Alba Pomares; i Bárbara.   
Substitucions: María per Alba Pomares, m. 46; Cotado per Paloma, m. 60; Sara Navarro per Débora, m.78. Altres suplents: Mireia (p.s.), i Emma.

Àrbitre: Roberto Carralero Calvo, del comitè territorial madrileny. Cartolines grogues per les locals Pisco, m. 61 i Ana Troyano, m. 88.

Gol: 1-0: Amanda, m. 10.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga a 1a. Divisió, disputat aquest migdia a la Ciudad Deportiva del Cerro del Espino, a Majadahonda, Madrid. En les files matalasseres la migcampista aragonesa Silvia Meseguer, jugadora internacional que ha militat en el quadre perico les darreres temporades. 


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 15 5 5 0 0 25 0
2 LEVANTE U.D. 13 5 4 1 0 9 2
3 ATHLETIC CLUB 12 5 4 0 1 11 4
4 VALENCIA C.F. 12 5 4 0 1 11 5
5 RAYO VALLECANO 10 5 3 1 1 12 4
6 C.D. SANT GABRIEL 10 5 3 1 1 12 4
7 ATLETICO DE MADRID F. 9 5 3 0 2 12 5
8 SEVILLA F.C. 7 5 2 1 2 6 13
9 SPORTING CLUB DE HUELVA 6 5 2 0 3 4 4
10 REAL SOCIEDAD DE FUTBOL 6 5 2 0 3 4 8
11 C.D. TRANSPORTES ALCAINE 4 5 1 1 3 3 9
12 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 4 5 1 1 3 7 14
13 U.D. COLLERENSE 3 5 1 0 4 4 15
14 GRANADA C.F. 3 5 1 0 4 5 25
15 OVIEDO MODERNO C.F. 1 5 0 1 4 2 6
16 R.C.D. ESPANYOL 1 5 0 1 4 2 11





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M