dimarts, 8 d’octubre del 2013

L'INFANTIL "A" NO POT GUANYAR A L'AT. SEGRE,
TOT I AVANÇAR-SE AMB UN 2-0.











RCD Espanyol Infantil “A”: 2 – At. Segre: 2

Doblet de Bergé i penal errat per Toni, en el primer temps. En el segon, l'equip llença l'advantatge, i cau l'empat en el darrer minut.

No ha començat gens fi la temporada el conjunt de Toni Velamazán. Després de caure a la final del Joan Babot davant la Damm, semblava que l’equip agafava l’ona davant un Gironès-Sábat que va ser amplament superat a la Ciutat Esportiva, però de nou l’equip queia contundentment a Girona, davant un equip - el gironí-, que guanyà 0-1 a Can Barça. Dissabte tenia l’oportunitat l’equip espanyolista de refer-se davant el lleidatà Atlètic Segre, però després de situar-se amb una renda de dos gols en el marcador, tot s’acabà torçant en el tram final del partit.
     
L’Espanyol sortí disposat a fer-se ràpidament amb el partit, posant setge a la porteria de l’Atlètic Segre. Al primer minut i mig els visitants ja han de tallar un atac en falta i veuen la primera cartolina groga. Executa la falta lateral des de la dreta Miguel, i el porter en una gran intervenció evita el gol espanyolista enviant a córner. 

Només havien transcorregut cinc minuts que un defensor visitant fa caure dins l’àrea a Sergi Serrano quan aquest intentava marxar-se del seu marcatge. El màxim càstig el llença Toni, fort però poc col·locat, toca el meta Sisó i l’esfèrica s’estavella al travesser.

Tot i la pena màxima errada, l’equip de Toni Velamazán continuà amb el mateix ritme de joc intentant aconseguir el gol que li donés avantatge en el marcador. Aquest arribà als onze minuts amb una canonada a l’escaire d’un Joan Bergé en estat de gràcia.  La rèplica del conjunt lleidatà fou una jugada de perill que obligà a sortir a Manel avançant-se ficant la mà i rebutjant l’esfèrica abans que pogués rematar el davanter visitant.

Velamazán introduí les primeres variacions amb un doble canvi als vint-i-dos minuts de joc. Sis minuts abans d’arribar al descans, l’Espanyol faria el segon gol que teòricament encarrilava el partit i el triomf...  Fou una acció en la que de nou Joan Bergé s’escapa i davant el meta lleidatà, envia una vaselina que acaba dins la porteria.  Pogué fer el tercer el quadre local en un contracop abans del fi del primer període en una bona arrencada del defensor Jordi amb passada en profunditat per Sergi Serrano a la que arribà primer a la pilota dividida i per ben poc, el meta rival.

Però en el segon temps tot es capgirà. Als tres minuts de joc, l’equip del Segrià reduí distàncies en el marcador amb un gol que els tornava a ficar en el partit. Castelló aconsegueix penetrar i donar-li una passada de la mort a Quintillà que no perdona rematant a boca de canó.

L’Espanyol disposà d’algunes ocasions per matar l’encontre però no les aprofità davant un Atlétic Segre que anava a més i es veia amb l’esperança de donar l’ensurt en qualsevol moment i donar la campanada, puntuant.  Una de les més clares fora per l’extrem Rodrigo, quan amb poc angle la seva vaselina acaba colpejant la base del pal esquerre  i es passeja sense entrar. En altre acció, el mateix exmatalasser, envià un bon tret que rebutjà a córner el porter lleidatà.

En el darrer tram de partit, l’Espanyol perdé completament el rumb i el control del joc davant un At. Segre que arribà amb perill a l’àrea espanyolista més del compte i del que la diferència de potencial entre amb dues entitats exigiria. Després d’un remat creuat que sortí perillosament fora, en altre contracop el meta espanyolista necessità l’ajut d’un defensor per allunyar una pilota molt compromesa.  Més encertat en la següent acció, rebutjant amb el peu un remat dels visitants. Això no pintava gens bé i es veia venir el pitjor... 

L’equip espanyolista pogué sentenciar el matx amb una acció de Marc Rodríguez que acabà amb una volea del davanter Alejandro, al que li botà massa alt l’esfèrica, i acabà sortint la bola per sobre el travesser. Quan el cronòmetre marcava ja el setanta i ens endinsàvem en el temps supletori, l’Atlètic Segre veu premiada la seva insistència i la seva lluita amb un gol que li donà un meritori punt mentre els espanyolistes veien escapar ja cinc dels nou disputats.  Passant dos minuts i escaigs de l’afegit, llençà el capità Miguel un lliure directe en la frontal, però topà amb la bona intervenció del meta visitant que es llençà molt bé junt al pal.

El proper encontre dels espanyolistes serà davant la UE Sant Andreu, diumenge a les 10:30 a l’Estadi Narcís Sala. Cal reaccionar ja després d’aquestes dues ensopegades.      


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manel, Bruno, Jordi, Jandro, Gerard Brossa, Aleix, Joan Bergé, Miguel, Toni, Arnau Giralt, i Sergi Serrano.
Substitucions: Marc Pérez i Nacho per Miguel i Aleix, m. 22; Alejandro, Marc Samper, i Rodrigo per Toni, Arnau Giralt i Sergi Serrano, m. 36; Marc Rodríguez i Miguel per Marc Pérez i Joan Bergé, m. 53’. Altre suplent: Aitor (p.s.)

Atlètic Segre: Auger Sisó, Marc Giné, Llorenç de Castro, David Grifell, Bernat Márquez, Joel Baqué, Alex Sabaté, Sergi Quintillà, Sergi Castelló, Ignasi Delgado i Oriol Sánchez.
Suplents: Àlex Saiz, Oriol Lladonosa (p.s.), Joan Maria, Joan Ferran, Francisco Raya, Carlos Rami i Zhulian Petrov.

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique, de la delegació de Barcelona. Va mostrar cartolines grogues a Marc Samper, m. 65 i Nacho Orteu, m. 69 per part espanyolista i a Alex Sabaté, m. 2, Bernat Márquez, m. 63 i Ignasi Delgado, m.69 per part visitant. Va amonestar també, al tècnic espanyolista Toni Velamazán, m. 25.

Gols: 1-0: Joan Bergé, m. 11; 2-0: Joan Bergé, m. 29; 2-1: Sergi Quintillà, m. 38; 2-2: Ignasi Delgado, m. 70.

Incidències: Encontre corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Infantil, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte al matí. Temperatura força càlida, suavitzada en part per l’aire més fresc que bufava.  



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
U.D. CORNELLÀ
9 3300101
2
GIRONA F.C.
9 330061
3
C.F. DAMM
7 32105 2
4
GIMNÀSTIC TARRAGONA
6 320 1 63
5
GIMNÀSTIC MANRESA
6 320152
6
C.D. SANT GABRIEL
6 3 20 16 4
7
At. SEGRE
5 31205 2
8
U.E. SANT ANDREU
4 31 1176
9
R.C.D. ESPANYOL
4 311165
10
F.C. BARCELONA
3 210142
11
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
3 31 0234
12
C.F. REUS DEPORTIU
2 302123
13
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA
1 201101
14
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB
0 30 03210
15
ESCOLA F. GIRONÉS - SÀBAT
0 30 03211
16
C.F. LLORET
0 30 03113





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M