PENYA BLANC BLAVA DE MONTCADA I REIXAC
Ja tenim aquí una nova campanya de recollida
de joguines, és el sisè any consecutiu que la nostra entitat organitza aquesta
acció solidària, ja reconeguda entre l’espanyolisme i a la nostra ciutat,
Montcada i Reixac.
El proper divendres 22 de novembre a les 19
hores durem a terme la presentació d'aquesta campanya de recollida de joguines
a la seu de la nostra penya, al carrer Carrerada 20 de Montcada i Reixac.
Aquesta temporada tornem a comptar amb la col·laboració
del CD Montcada, que de ben segur amb la posada en marxa aquest any del futbol
formatiu aconseguirem recollir un bon nombre de joguines.
Us esperem a tots aquest divendres a la nostra
seu.
El somriure d'un nen, no té preu.
PENYA
BLANC BLAVA DE SANT JOAN DESPÍ.
Per
primera vegada en la nostra història, participarem juntament amb la nostra E.F.S
BLANC BLAVA DESPÍ, a La Marató de TV3.
Com tots sabem el nostre projecte com a escola i
entitat, va molt més enllà del purament esportiu, fomentant valors importants
com en aquest cas la solidaritat. Solidaritat que en aquesta ocasió anirà
orientada a aportar el nostre petit gra de sorra a recaptar fons per a la
investigació i tractament de les malalties neurodegeneratives.
PENYA ALIANÇA PERICA
El proper 26 de novembre la Penya Aliança Perica inaugurarà el seu nou local social. Aquesta nova seu social es troba al Carrer Camps n.89 de Barcelona i l’acte d’inauguració donarà començament a les 20:30h.
PENYA BLANC BLAVA DEL PRAT
El proper 29 de novembre, tindrà lloc a les 21.30 a l’Hotel
Ciutat del Prat, Avd. Remolar,46 d’El Prat de Llobregat, el Sopar d’Aniversari
d’aquesta penya perica. El Menú serà el següent:
Aperitiu
Detall del
Chef
Pica Pica
Asortit
d'embotits ibèrics (Pernil, Llonganissa, Llom i Choriço). Asortit de fritures (Calamars,
Croquetes, Dàtils, Gambes i Bunyols). Pebrots del
“Piquillo” farcits de brandada. Cassola de
llagostins al “ajillo”. Pa de coca
amb tomàquet
2º Plat
Entrecot de
vadella amb niu de patates i verdures saltejades
Sorbet copa
de llimona i mandarina
Postres
Pastis
d'aniversari
Bodega
Aigües i
refrescos
Vi Blanc
Navaja ( D.O. La Rioja )
Vi Negre
Navaja ( D.O. La Rioja )
Cava Marqès
de Monistrol ( D.O Catalunya )
Cafè i
infusions
Preu per
persona 45 €
Telèfons de
contacte 629929980 ( Enric Miró ), i 628583545 ( Ferran Casanovas )
PENYA ELS
INCANSABLES:
La Penya Els Incansables celebrarà el seu
49è aniversari, el proper diumenge 1 de Desembre. Serà al Restaurant Can Palou d’Esplugues de Llobregat (C/
Montesa, 15) i donarà començament a les 14:00 h. El menú serà el següent:
Entrants
Bunyols de pernil i porro, Croquetes de botifarró i poma, Fritura de calamars, Saquets de formatge de cabra, Montadet de rellom, Xoricets al cava, sortits de canapès, llagostins cuits, torrada de sobrassada amb ou de guatlla, daus
de truita, olives, x¡ps, botifarra blanca, llonganissa i pa amb tomàquet.
Segon plat
”Carrillera” de Vedella confitada amb salsa de tòfona blanca i bolets amb timbal de patates gratinades
”Carrillera” de Vedella confitada amb salsa de tòfona blanca i bolets amb timbal de patates gratinades
Postre
Pastis Aniversari
Pastis Aniversari
Vins, Aigües, Cava, Cafè
Preu 35 Euros.
Tiquets i reserves fins el 27 de novembre a la penya o per telèfon 649224457 o 617132329.
Tiquets i reserves fins el 27 de novembre a la penya o per telèfon 649224457 o 617132329.
PENYA PERICOS SANT SADURNÍ D’ANOIA.
3r. Torneig Solidari de Futbol Sala.
3r. Torneig Solidari de Futbol Sala.
El diumenge 1 de desembre, a partir de les 10:30h, al pavelló municipal de Sant Sadurní d'Anoia, farem el 3er Torneig de futbol sala Pericos Solidaris, la finalitat del torneig és la recollida de joguines noves entre totes i tots els assistents a l'acte, que seran lliurades a Càritas Sant Sadurní.
Tothom que porti una joguina nova entrarà en el sorteig d'una samarreta oficial del RCD Espanyol i dues entrades per anar a veure un partit a l'estadi de Cornellà-El Prat.
Tothom que porti una joguina nova entrarà en el sorteig d'una samarreta oficial del RCD Espanyol i dues entrades per anar a veure un partit a l'estadi de Cornellà-El Prat.
El tradicional Sopar de Nadal, aquest any, tindrà
lloc divendres 13 de desembre, a les 21:30 h, a l'Hotel Hesperia Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Barcelona). El preu del menú és de 24€ per als socis i 27€
els no socis. El menú és el següent:
Anxoves del Cantàbric amb Alfàbrega i Olives Negres / Mil Fulls de Formatge
de Cabra i Mel / Piruleta de Meló i Pernil d’Ànec / Xapata de Pernil Ibèric amb
Formatge Fos / Croquetes Casolanes de Pernil i Foie / Mini Hamburgueses de
Vedella amb Parmesà Fos / Mini “Quiches” Variades.
Filet d’Ibèric amb Graten de Patata i Bacon
Filet d’Ibèric amb Graten de Patata i Bacon
Mousse de Xocolata amb Salsa de Gerds
Vi Blanc Nuviana Chardonnay / Vi Negre Nuviana Cabernet Sauvignon / Aigua Mineral i refrescos / Cafès i Infusions
Menú infantil 12€ socis i 13€ no socis: Aperitiu / Nuggets de Pollastre amb Patates / Assortit de Gelats / Aigües i refrescs.
En el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons. Aquest any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat al Sr. Salvador Fosas Roig (President de P.B.B. de Sabadell). El Guardó en Reconeixement a la seva tasca professional, serà lliurat al Sr. Àlex García Borau (Director de l’Escola del RCD Espanyol).
En acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les
activitats del darrer any de la GPE Manigua, dels parlaments de rigor i després
del lliurament dels guardons, hi haurà el tradicional sorteig de regals.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada