dimecres, 20 de novembre del 2013

AGENDA SOCIAL

PENYA BLANC BLAVA DE MONTCADA I REIXAC

6èna. Recollida de joguines.

Ja tenim aquí una nova campanya de recollida de joguines, és el sisè any consecutiu que la nostra entitat organitza aquesta acció solidària, ja reconeguda entre l’espanyolisme i a la nostra ciutat, Montcada i Reixac.

El proper divendres 22 de novembre a les 19 hores durem a terme la presentació d'aquesta campanya de recollida de joguines a la seu de la nostra penya, al carrer Carrerada 20 de Montcada i Reixac.

Aquesta temporada tornem a comptar amb la col·laboració del CD Montcada, que de ben segur amb la posada en marxa aquest any del futbol formatiu aconseguirem recollir un bon nombre de joguines.

Us esperem a tots aquest divendres a la nostra seu.
El somriure d'un nen, no té preu.





PENYA BLANC BLAVA DE SANT JOAN DESPÍ.
"Marca un GOL per LA MARATÓ": (Nova Data).


Per primera vegada en la nostra història, participarem juntament amb la nostra E.F.S BLANC BLAVA DESPÍ,  a La Marató de TV3.
Com tots sabem el nostre projecte com a escola i entitat, va molt més enllà del purament esportiu, fomentant valors importants com en aquest cas la solidaritat. Solidaritat que en aquesta ocasió anirà orientada a aportar el nostre petit gra de sorra a recaptar fons per a la investigació i tractament de les malalties neurodegeneratives.

PENYA ALIANÇA PERICA


Inauguració del local de la penya.


El proper 26 de novembre la Penya Aliança Perica inaugurarà el seu nou local social. Aquesta nova seu social es troba al Carrer Camps n.89 de Barcelona i l’acte d’inauguració donarà començament a les 20:30h.   



PENYA BLANC BLAVA DEL PRAT
XXVè. Aniversari
El proper  29 de novembre, tindrà lloc a les 21.30 a l’Hotel Ciutat del Prat, Avd. Remolar,46 d’El Prat de Llobregat, el Sopar d’Aniversari d’aquesta penya perica. El Menú serà el següent:

Aperitiu
Detall del Chef


Pica Pica
Asortit d'embotits ibèrics (Pernil, Llonganissa, Llom i Choriço). Asortit de fritures (Calamars, Croquetes, Dàtils, Gambes i Bunyols). Pebrots del “Piquillo” farcits de brandada. Cassola de llagostins al “ajillo”. Pa de coca amb tomàquet

2º Plat
Entrecot de vadella amb niu de patates i verdures saltejades

Sorbet copa de llimona i mandarina

Postres
Pastis d'aniversari

Bodega
Aigües i refrescos
Vi Blanc Navaja ( D.O. La Rioja )
Vi Negre Navaja ( D.O. La Rioja )
Cava Marqès de Monistrol ( D.O Catalunya )
Cafè i infusions

Preu per persona 45 € 
Telèfons de contacte 629929980 ( Enric Miró ), i 628583545 ( Ferran Casanovas )

PENYA ELS INCANSABLES:


Dinar d'Aniversari. 

La Penya Els Incansables celebrarà el seu 49è aniversari, el proper diumenge 1 de Desembre. Serà al Restaurant Can Palou d’Esplugues de Llobregat (C/ Montesa, 15) i donarà començament a les 14:00 h. El menú serà el següent:
Entrants

Bunyols de pernil i porro, Croquetes de botifarró i poma, Fritura de calamars, Saquets de formatge de cabra, Montadet de rellom, Xoricets al cava, sortits de canapès, llagostins cuits, torrada de sobrassada amb ou de guatlla, daus de truita, olives, x¡ps, botifarra blanca, llonganissa i pa amb tomàquet.
Segon plat
”Carrillera” de Vedella confitada amb salsa de tòfona blanca i bolets amb timbal de patates gratinades
Postre
Pastis Aniversari
Vins, Aigües, Cava, Cafè
Preu  35 Euros. 
Tiquets i reserves fins el 27 de novembre  a la penya o per telèfon 649224457 o 617132329.

PENYA PERICOS SANT SADURNÍ D’ANOIA.

3r. Torneig Solidari de Futbol Sala.

El diumenge 1 de desembre, a partir de les 10:30h, al pavelló municipal de Sant Sadurní d'Anoia, farem el 3er Torneig de futbol sala Pericos Solidaris, la finalitat del torneig és la recollida de joguines noves entre totes i tots els assistents a l'acte, que seran lliurades a Càritas Sant Sadurní.

Tothom que porti una joguina nova entrarà en el sorteig d'una samarreta oficial del RCD Espanyol i dues entrades per anar a veure un partit a l'estadi de Cornellà-El Prat.







GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA


Sopar de Nadal.

El tradicional Sopar de Nadal, aquest any, tindrà lloc divendres 13 de desembre, a les 21:30 h, a l'Hotel Hesperia Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Barcelona). El  preu del menú és de 24€ per als socis i 27€ els no socis. El menú és el següent:

Anxoves del Cantàbric amb Alfàbrega i Olives Negres / Mil Fulls de Formatge de Cabra i Mel / Piruleta de Meló i Pernil d’Ànec / Xapata de Pernil Ibèric amb Formatge Fos / Croquetes Casolanes de Pernil i Foie / Mini Hamburgueses de Vedella amb Parmesà Fos / Mini “Quiches” Variades.

Filet d’Ibèric amb Graten de Patata i Bacon

Mousse de Xocolata amb Salsa de Gerds

Vi Blanc Nuviana Chardonnay / Vi Negre Nuviana Cabernet Sauvignon / Aigua Mineral i refrescos / Cafès i Infusions

Menú infantil 12€ socis i 13€ no socis: Aperitiu / Nuggets de Pollastre amb Patates / Assortit de Gelats / Aigües i refrescs.



En el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons. Aquest any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat al Sr. Salvador Fosas Roig (President de P.B.B. de Sabadell). El Guardó en Reconeixement a la seva tasca professional, serà lliurat al Sr. Àlex García Borau (Director de l’Escola del RCD Espanyol).

En acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les activitats del darrer any de la GPE Manigua, dels parlaments de rigor i després del lliurament dels guardons, hi haurà el tradicional sorteig de regals.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M