divendres, 22 de novembre del 2013

PRESENTADA LA 6èna CAMPANYA DE
RECOLLIDA DE JOGUINES A MONTCADA I REIXAC





(Seu Social de la PBB de Montcada i Reixac: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc la presentació de la campanya de recollida de joguines que organitza la Penya Blanc Blava de Montcada i Reixac juntament amb el CD Montcada en aquestes dues darreres edicions. També des de fa varis anys, col·labora la Penya Pericos de Montmeló i més recentment, la Penya Blanc Blava de Mollet del Vallès.

L’acte s’ha desenvolupat a la seu social d’aquesta ambaixada perica a Montcada i Reixac, situada al Bar “Punto de Encuentro” al Carrer Carrerada d’aquesta població vallesana.

El President de la Penya Blanc Blava de Montcada Francisco Martínez, s’ha dirigit als presents dirigint unes paraules sobre aquesta iniciativa solidaria montcadenca. Juntament a la taula, el Secretari de la Penya Pericos de Montmeló Dani Pérez, en representació també de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, el  President del CD Montcada, el senyor Modesto Sanchís, i tres regidors de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, Judith Mojeda (Regidora de la Dona, Igualtat, i Medi Ambient), Elisabet González (Integració, cooperació i solidaritat) i Juan Parra (President de l’Area Territorial i regidor d’Urbanisme del consistori montcadenc).  Al marge dels membres de la junta actual de la penya montcadenca, també han estat presents a l’acte, l’anterior president David Gerbolés i el president honorari Josep Maria Blanch.  

Els llocs habilitats per aquesta campanya seran: Bar Punto de Encuentro (seu de la penya), Bar Peña (a Can San Joan), Ferreteria Montcada, Zapateria Tere, i al camp de futbol del CD Montcada (Nou Mpal. la Ferreria) i al camp de futbol de Can San Joan.  Com cada any, Caritas serà l’entitat a la que se li lliurin en la parròquia de Can Sant Joan, el munt de joguines recollides, per a repartir-los entre tots aquells nens que no en puguin disposar en aquests moments tant durs de crisi econòmica que viu la societat al nostre país.  

    





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M