dimarts, 19 de novembre del 2013

PRIMERA DERROTA DEL CADET "B" (0-3)

RCD Espanyol Cadet “B”: 0 – CF Badalona: 3

Primera derrota del Cadet B espanyolista en la present temporada. En mig de la pluja, i davant el Cadet A del Badalona (especialista ja en aigualir la festa com ja va fer la temporada passada tot i acabar perdent la categoria, al puntuar en un dels darrers partits arrabassant-li la lliga al Cadet A espanyolista), l’equip de David Fernández no va trobar la manera de poder fer el seu habitual joc,  i a més es va veure a la meitat del primer temps amb un escull totalment insalvable, com va ser l’advers 0-2 que reflectí el marcador.

No va sortir res. Va ser d’aquells dies en que tot l’equip va naufragar en el terreny de joc sense que en cap moment es pogués donar la impressió que el partit es podia remuntar. Un d’aquells dies que en el futbol venen quan menys ho esperes.

Començà l’equip espanyolista dominant i atacant, amb una centrada molt tancada per banda esquerra del fitxatge d’aquest estiu procedent de Mataró, Pol Hernández (segon partit convocat, primer de titular després de la lesió que va patir i que l’ha impedit estar present aquestes jornades precedents). En un servei de cantonada, la volea d’Anglada sortí forta però fora a la dreta.  Al minut 11’ a una pilota en profunditat, fica el peu Anglada sobre la marxa tocant lo just per desviar la trajectòria, però se la troba el meta badaloní i atura el remat.

La primera ocasió visitant fou en el 21’. Un fort tret que envià a còrner el meta Adrián. Precisament a la sortida d’aquest servei de cantonada, obrí el marcador el quadre badaloní. Fou un servei llarg i en la zona del segon pal, Prados, aconseguí el primer gol rematant al fons de la porteria.

El gol badaloní s’intuïa com una anècdota passatgera, un lleu accident en el camí, però no fou així, per que quan encara gairebé no havien passat dos minuts del primer gol, es produí una jugada molt desgraciada en la que el Badalona va fer el 0-2. Errada del meta Adrián al intentar retallar al davanter rival, perd l’esfèrica i naturalment gol a porta buida de Prados, entrant mansament la pilota rasa dins la porteria espanyolista.

Per complicar més les coses, en el vint-i-set l’esfèrica acaba a les mans del porter espanyolista i Kabir Frutos, considera sense dubtar-ho ni un segon, que s’havia tractat de cessió al meta espanyolista per part d’un defensor local. El lliure indirecte dins l’àrea, s’executa  sense més conseqüències que l’ensurt propi de la situació. A la mitja hora David Fernández fa un triple canvi per variar la dinàmica del partit que s’havia torçat de manera increïble en els vuit darrers minuts. En el darrer instant del primer temps el Badalona va pogué fer el 0-3 quan a  una pilota centrada, el davanter badaloní no ho va aprofitar al rematar forçat dins l’àrea petita.

Tampoc tingué l’encert el quadre espanyolista necessari per pogué treure profit de dues accions en perilloses faltes laterals executades per Pol (una al final del primer temps, i altre quan ja es duien uns minuts del segon). La millor jugada d’aquest segon període dels locals seria una jugada individual de Pau, que retallant dins l’àrea acaba amb la intervenció del meta badaloní evitant el gol espanyolista.

El partit va quedar vist per a sentència quan en el 72’ una fàcil pilota penjada des de l’esquerra increïblement se li escapa a Adrián i aquesta acaba dins. La bola mullada li va jugar una mala passada al meta espanyolista  que veritablement va tenir una actuació per oblidar. Des d’aquí li enviem els ànims necessaris per fer-li constar, que un mal dia, tothom l’ha tingut i que no passa res...

En els darrers minuts, una noticia força positiva i llargament esperada. El retorn als terrenys de joc del gran central espanyolista Albert Alavedra després d’haver superat una gravíssima lesió amb dues intervencions, que el van mantenir sense jugar tota la temporada passada.

El partit va finalitzar amb el 0-3 esmentat, però abans Izan va pogué escurçar diferències en una primera rematada, salvant el meta del Badalona també una segona rematada d’un company que no vam pogué identificar en l’acció. La darrera acció, un centre xut de Pau que s’enverina a mida que la bola anava cap a porta, i altre cop el meta visitant intervé evitant que l’Espanyol aconseguís al menys maquillar el marcador amb un gol.

RCD Espanyol: Adrián, Dani Reina, Pol Hernández, Alex Cubedo, Usman, Pol, Anglada, Jutgla, Gaku, Mateo i Brugué.
Substitucions:  Josep, Guillem E., i Pau Salvans, per Jutgla, Mateo, i Gaku, m.30; Arnau per Usman, m. 41; Usman, Izan, i Gaku per Pol Hernández, Dani Reina i Anglada, m. 62; Pol Hernández per Arnau, m.71; Albert per Alex Cubedo, m. 75.

CF Badalona: Pau Chueco, Albert Griera, Albert Reyes, David Castañar, Imanol Castro, Carlos Alonso, Rubén Abad, Sergi Duarte, Pau Mateo, Vicente Prados i Jordi Durán.
Suplents: Enric Ferrer, Pol Baterno, Pol Lozano Lozano, i Xavier Santaella (p.s.)

Àrbitre: Kabir Frutos Bonache, de la delegació de Barcelona, col·legiat de la Tercera Divisió. Va mostrar cartolines grogues a Jutgla, m. 24; Pau Salvans, m 37, Pol, m. 50 i Izan, m. 76 per part espanyolista, i a Jordi Durán, m. 67, per part visitant.

Gols: 0-1: Vicente Prados, m. 21; 0-2: Vicente Prados, m.23; 0-3: Vicente Prados, m. 72.

Incidències: Encontre corresponent a la setena jornada del campionat da lliga del grup IV de Preferent Cadet, disputat a primeres hores de la tarda del passat dissabte, amb cel totalment cobert, i durant pràcticament tot el partit, amb pluja entre moderada i fluixa, amb ambient força ventós.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.