diumenge, 24 de novembre del 2013

UN JUVENIL "A" EN RATXA, TRENCA
EL MALASTRUC DE SON FUSTER, I GOLEJA 0-4

C.D. San Francisco: 0 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 4

Per fi un equip juvenil espanyolista aconsegueix trencar la maledicció de Son Fuster, terreny autènticament vedat en termes històrics al RCD Espanyol. Avui, a l’onze titular, calia destacar la presència del central del Juvenil B Alex López, qui  ha ocupat el lloc per la baixa del sancionat Lluis, en ser expulsat en el tram final del partit de la passada jornada davant el Girona. També ha tingut els seus minuts en el tram final del matx, el migcampista canari Alfredo Vega, tornant després de la seva lesió.

L’Espanyol, amb la moral que donava quatre triomfs consecutius, ha tingut en Son Fuster un inici fulgurant i decisiu.  Els de David Gallego  han sentenciat en un vist i no vist, i als vint minuts ja guanyava per un contundent 0-3, gràcies a dos gols aconseguits per Iván Écija (un d’ells amb la col·laboració d’un defensor balear que finalment s’ha introduït l’esfèrica sobre la seva pròpia porta) marcats en sis minuts de joc i un tercer obra de Julio Rei quan es duien vint minuts de joc.  A diferència del que succeir davant l’Atlético Baleares, avui després d’adquirir aquesta clara avantatge l’equip espanyolista, no ha incrementat el marcador fins els instants finals en que Gual ha arrodonit el resultat amb un quart gol.

Si bé el CD San Francisco no està passant enguany per un bon moment doncs és penúltim a la classificació,  també cal valorar que aquest juvenil espanyolista que començà tant malament el campionat, ha agafat una ratxa de joc i resultats que l’han dut a adjudicar-se el cinquè partit consecutiu sumant els tres punts i havent guanyat a domicili als tres llocs on sempre per tradició i història li ha sigut més complicat fer-ho (davant RCDE Mallorca, FCB, i San Francisco).

CD San Francisco: Alex Picó, Lozano, José Lorente, El Hadji, Juan Gayá, Rubén Moyà, Javi Rodríguez, Alberto Castell, Vera, Alex Hernández, i Xesc Regis.
Substitucions: Franco Listorti per Xesc Regis, m. 46; Javi Roldán per Vera, m. 55; Juanan Romero per Rubén Moya, m. 61; Sergio Beltrán per Juan Gayá, m 71.

RCD Espanyol: Moha, Pol Lirola, Aarón, Iago, Alex, Traoré, Julio Rey, Marc Roca, Jafar, Iván Écija i Juanan.
Substitucions: Torito per Iván Écija, m.60; Marc Gual per Julio Rey, m. 75; Borja López per Marc Roca, m. 78; Alfredo per Jafar, m. 81.

Àrbitre: Antonio Reus Vidal, de la delegació balear. Cartolines grogues als locals Joan Gayá, m. 49 i Javier Rodríguez, m. 69, i als visitants Moha, m. 26 i Marc Gual, m. 85

Gols: 0-1: Joan Gayà (pr. porta), m.2; 0-2: Iván Écija, m. 6; 0-3: Julio Rey, m. 20; 0-4: Marc Gual, m. 86.

Incidències: Partit corresponent a la 12èna.  jornada del campionat de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, jugat la tarda de dissabte a l’Estadi de Son Fuster, a Palma de Mallorca.