diumenge, 24 de novembre del 2013

SEGUEIX FORT L'ESPANYOL "B", A LA DANI JARQUE (1-1),
I PUNTUA DAVANT EL CO-LIDER, L'At. BALEARS












RCD Espanyol “B”: 1 – C.D. At. Baleares: 1

L’Espanyol B tenia avui un complicat compromís davant el co-lider del grup tercer de la Segona Divisió B. Un At. Balears que tot i avançar-se en el marcador gràcies a un  gol de falta directe,  tampoc ha pogut trencar la imbatibilitat espanyolista a la Ciutat Esportiva on encara els de Márquez no han perdut cap encontre en partits de lliga i tan sols han encaixat dos gols comptant el d’aquest migdia.

El partit s’ha iniciat amb bon ritme i amb arribades perilloses a ambdues porteries; a un xut creaut dels balears han respost els espanyolistes amb un tret de Joan que ha sortit creuat també, a un metre del pal dret. L’ocasió més clara abans del gol visitant, una pilota centrada per Borja que ha rematat de cap Aday sortint l’esfèrica per sobre del travesser. Mamadou ha errat en la seva rematada quan rebent una bona pilota en profunditat de Borja ha colpejant malament l’esfèrica.

Quan l’encontre s’estabilitzava perdent gas els dos equips, l’equip balear ha sigut qui primer ha colpejat quan en el llançament d’un lliure directe, Xisco ha enviat la pilota a l’escaire dreta de la porteria espanyolista. L’Espanyol acusa el cop i estigué a punt d’encaixar el segon quan tot sol a boca de canó Florín envia als núvols una pilota franca dins l’àrea. Els espanyolistes arribaren amb una acció en la que per ben poc Aday en la frontal de la petita no arriba a connectar amb l’esfèrica. Als 35’ igualava el xoc l’equip espanyolista quan Borja de tret ras i ajustat a l’esquerra superava al meta Víctor.

En el segon temps, el ritme i la qualitat del joc disminuí sensiblement. Cap dels dos equips arriscaren especialment.  Ferran Monzó ingressà al terreny de joc en el lloc d’un Eric Bertrand que es tingué que retirar per problemes físics. Bona l’oportunitat als vuit minuts de la represa quan l’Espanyol B a la sortida d’un servei de cantonada, li arriba la bola a Joan qui té forat i envia una canonada que treu en una gran intervenció el meta Víctor. El segon i darrer relleu dels locals foren Jairo i Canario en el lloc d’Aday i Mamadou. Florin tingué per part balear una bona opció, però Pau aturà el seu llançament.

En el tram final de partit, falta molt perillosa dels balears que es llença sense encert, i en el contracop posterior Clerc desbordant per velocitat s’avançà massa l’esfèrica en el darrer control quan Jairo esperava tot sol al bell mig de l’àrea de càstig.  Les coses es compliquen quan en una acció al mig del camp junt a la banda, la picabaralla entre dos jugadors acaba amb el local Aitor al carrer en veure la cartolina vermella per tocar-li amb la mà la cara de l’adversari. 

La millor acció d’aquests darrers minuts en que la pilota sense control del joc de cap dels dos equips, anà d’un terreny a l’altre, fou a càrrec de Canario que penetrant per la lateral de l’àrea es marxà de dos rivals, però la seva  centrada queda curta i no arriba al destí.  Al final, repartiment de punts en un encontre molt igualat en el que els espanyolistes en cap moment foren inferiors al rival malgrat la diferència a la taula.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Pau, Rober, Aitor, Raillo, Eric Bertrand, Caballé, Borja, Joan, Aday, Mamadou i Clerc.
Substitucions: Ferran per Eric Bertrand, m. 46; Jairo per Aday, m. 55; Canario per Mamadou, m. 70. Altres suplents: Koke (p.s.) i Héctor.

CD Atlético Baleares: Víctor, Álvaro, Oller, Mairata, Nacho, Esteban, Xisco, Cristian, Pedro Capó, Thiago i Florín.
Substitucions: Ignasi per Esteban, m .72. Sergi García per Florín, m. 85. Altres suplents: Xavi Ginar (p.s), Marcos, i Castillo.

Àrbitre: Enrique Sanchís Cambra, del comitè territorial valencià, assistit en bandes per Carlos Ramírez Gómez i Óscar Ruíz García. Ha mostrat cartolines grogues als espanyolistes Raillo, m.65 i Borja, m.90 i als visitants Esteban, m. 60, Àlvaro, m. 64 i Moirata, m. 90.  Ha expulsat amb vermella directa al local Aitor, m. 80.

Gols: 0-1: Xisco, m. 27; 1-1: Borja, m. 35.

Incidències: Encontre corresponent a la èna. jornada del campionat de lliga del grup tercer de la Segona Divisió B. Cel parcialment cobert, obrint-se clarianes a l’inici del partit. Temperatura freda, minvada la sensació de fred per l’acció solar. En la llotja diversos consellers com l’Adjunt a la Presidència Francesc Ciprés, Albert Garrofé, Iñaki Pérez de Arrilucea, així com l’ex President Ramon Condal. 









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M