dimarts, 26 de novembre del 2013

UN CADET "A" DE DUES CARES,
DEIXA ESCAPAR UN FAVORABLE 2-0








RCD Espanyol Cadet “A”: 2 – UE Sant Andreu: 2

Punxada del Cadet A en el seu encontre disputat el passat dissabte davant el Sant Andreu a la Ciutat Esportiva. Els de Robert Cuesta després de completar un primer temps bastant acceptable en el que aconseguiren posar-se amb avantatge de dos gols en el marcador, inexplicablement es van venir avall en el segon temps davant un Sant Andreu que posà setge a la porteria espanyolista, buscà l’empat, i tingué el premi desitjat.

El partit es posà ràpidament coll avall quan als vuit minuts el davanter centre Enri aconseguí obrir el marcador després de batre al porter del Sant Andreu amb un remat ras en rebre una bona pilota des de la dreta de l’atac perico. L’equip espanyolista mantenia el control del partit i intentava cercar el segon gol. Aquest va pogué arribar amb un xut de Ferran Barrea que es marxà fora per ben poc, o en altre llançament des de fora de l’àrea dels espanyolistes, que s’estavellà al pal de la porteria del conjunt quadribarrat.

Molt bonic el segon gol en una jugada per la dreta a càrrec de Jordán, centrant, i intel·ligentment deixant passar l’esfèrica Enri, pel remat de Martí, ras, al fons de la porteria a manca de dos minuts pel descans.

Semblà ja tot fet, i el quadre espanyolista va  adormir-se sobre els llorers, i quan es va donar compta, el Sant Andreu era el dominador del joc a la parcel·la ampla davant un Espanyol totalment desconegut.  Una primera errada en una sortida del meta espanyolista acabà amb l’esfèrica rematada que s’estavella a la creueta, es passeja i finalment no entra.

Als 19’ del segon temps, l’equip quadribarrat escurça diferències en el marcador en caçar Aniol un centre des de la dreta de l’atac visitant i rematar de cap bombejat al fons de la porteria espanyolista.

Robert Cuesta realitzà un triple canvi, però la cosa no millorar en absolut, sinó tot el contrari. Debutà amb el Cadet A, el jugador japonès del Cadet B, Gaku Isono. L’Espanyol tingué una bona ocasió per sentenciar el partit quan Jaume incorporat a l’atac en una jugada a pilota aturada, veu forat, i remata desviant-se la bola en el darrer moment i sortint fora a l’esquerra per ben poc.

A dotze minuts del final del partit, el Sant Andreu dona l’ensurt empatant l’encontre. Una centrada profunda i en situació que el col·legiat considerà reglamentària, el davanter Marc Rufo en l’àrea petita envià l’esfèrica al fons de la porteria espanyolista.

De poc serví l’altre triple canvi amb la tornada al terreny de joc d’alguns dels jugadors que havien tingut descans, ni que l’Espanyol intentés treure’s el somni de les orelles en els darrers minuts. El Sant Andreu controlà la situació perfectament i encara va pogué fer-la molt més grossa si hagués encertat en el primer remat en un ràpid contracop que finalment va acabar sent avortat pel col·legiat per falta al meta espanyolista en la segona temptativa.  

En el darrer minut, una bola centrada per Isaac des de l’esquerra, és rematada per Enri, però un defensor es creua ràpid interceptant la rematada i la pilota acaba sortint fora. Tampoc una penetració de Jordán molt bona, acaba amb res de positiu doncs molt expeditiva, la defensa quadribarrada talla la passada de la mort de l’extrem dret espanyolista impedint el remat.  

Amb aquest resultat, l’equip espanyolista baixa a la quarta posició al veure’s superat per Girona i Cornellà – tot i que amb un partit menys el quadre espanyolista – i el que és pitjor, es situa a 10 punts del FC Barcelona amb 9 partits disputats per ambdós conjunts. El proper encontre dels blanc-i-blaus serà davant l’Europa al Nou Sardenya, el proper dissabte al vespre.    


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Ayoub, Gonzalo, Kevin, Joel, Jaume, Martí, Jordan, Ferran Barrera, Enri, Pablo Ávila i Juli.
Substitucions: Adrià per Martí, m. 41; Isaac, Gaku i Chili per Jordan, Enri i Juli, m. 61; Jordan, Enri i Martí per Ferran Barrera, Kevin i Gonzalo, m. 69. També: Edgar Pocurull, Cristian Orlando, i Raul Aroca (p.s.)

UE Sant Andreu: Arnau Carrillo, Oscar Ortín, Guillem López, Alex Barba, Eric Quesda, Alberto García, Joel Ferrando, Romero Flores, Daniel Delgado, David Cura i Alejandro Aranda.
Suplents: Sergi Vicente, Ibrahima Kaba, Marc Rufo, Alieu Baldeh, Guillen Espinosa, Aniol Boixader i Rubén Roldán.

Àrbitre: Ángel Fernández Gutiérrez, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Enric Adrover Gonfaus i Cristian Rojano Requejo.  Va mostrar cartolines grogues als locals Adrià Caballé, m. 67 i Pablo Ávila, m. 75 i als visitants Ibrahima Kaba, m. 61 i Joel Ferrando, m. 64.

Gols: 1-0: Enri, m. 8; 2-0: Martí, m. 38; 2-1: Aniol Boixader, m. 59; 2-2: Marc Rufo, m. 68.

Incidències: Encontre corresponent a la 10èna. jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El segon temps es jugà amb il·luminació artificial. Temperatura baixant clarament a mida que va anar caient la tarda.   En les files del quadre quadribarrat, Sergi Vicente Gesa, jugador que va militar al futbol base espanyolista.


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA
27 9900337
2
F.C. GIRONA
19 1061325 12
3
U.D. CORNELLÀ
18 105322115
4
R.C.D. ESPANYOL
17 9522178
5
ESCOLA F. GAVÀ
17 104 51149
6
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
17 105231614
7
C.F. DAMM
17 105231817
8
U.E. SANT ANDREU
15 1043315 17
9
U.E. BORDETA DE LLEIDA
13 9 41 415 15
10
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
12 103341713
11
A.E.C. MANLLEU
11 93 24816
12
CF LLEIDA ESP. TERRAFERMA
8 102261116
13
C. E. MANRESA
8 101 54921
14
C.E. EUROPA
7 1021 7 13 23
15
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
6 10208923
16
C.E. SABADELL F.C.
5 101271025





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M