dimecres, 4 de desembre del 2013

EL CADET FEMENÍ, IMPARABLE.
GUANYA AL 3r. CLASSIFICAT A DOMICILI PER 0-7

CE Seagull: 0 – RCD Espanyol Cadet Femení: 7

Novè triomf del conjunt entrenat per Ariadna Ciércoles. Les cadets espanyolistes s’imposaren al Seagull de Badalona. S'avançaren en el marcador passat l’equador del primer temps amb un gol de Sara, sentenciant el partit abans d’arribar al descans, moment en que ja dominava el líder de la categoria al seu rival per 0-3. Finalment, aconseguí el quadre perico quatre gols més en els segons quaranta minuts de joc,  arrodonint el resultat davant un conjunt que ocupà la tercera posició abans de la disputa d’aquesta darrera jornada.

Només l’Associació Esportiva Santa Susanna pot seguir el ritme de les espanyolistes. Les del Maresme només han perdut un encontre i fou precisament a la Dani Jarque per 7 gols de diferència. Son aquests els tres punts d’avantatge de les espanyolistes respecte al segon classificat. Passat aquest parèntesi de descans d’aquest cap de setmana, el quadre blanc-i-blau tornarà a la competició enfrontant-se al UD Molinos de Mataró a la Dani Jarque. Desplaçant-se posteriorment a Sant Celoni, finalitzaran les d’Ariadna Ciércoles, la primera volta del campionat.

CE Seagull: Aridana Lafiguera, Tània Hernández, Minerva Gatell, Marta Luís, Paula Sánchez, Alba Rodríguez i Paula Ortega.
Suplents: Cristina Nevado, Anna Juán, Mireia Puigmartí, i Amanda Ortega.

RCD Espanyol: Judith Pérez, Cristina Pérez, Mónica Mayorgas, Nicole Rubio, Julia Cerdán, Cristina Garriga i Ariadna Marzo.
Suplents: Claudia Marcos, Mireia López, Natàlia Gómez, Sheila González, Irene Fernández, Luisa Ródenas (p.s), i Sara Ismael.

Àrbitre: Cristian Rojano Requejo, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Sara Ismael, m. 23; 0-2: Julia Cerdán, m. 30; 0-3: Sara Ismael, m. 40; 0-4: Sara Ismael, m. 60; 0-5: Sheila González, m. 65; 0-6: Sara Ismael, m.75; 0-7: Cristina Garriga, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de la categoría Cadet-Infantil Femenina, disputat el matí del passat diumenge al Camp Mpal. de Badalona.

CLASSIFICACIÓ CATEGORIA CADET-INF. FEMENINA, GRUP 3r.