dimarts, 3 de desembre del 2013

TRIOMF DEL CADET "B" 4-0:
TOTS ELS GOLS, EN EL SEGON TEMPS.

RCD Espanyol Cadet “B”: 4 – CE Sant Gabriel: 0

Victòria del cadet de primer any espanyolista en l’encontre que el passat dissabte l’enfrontà al CD Sant Gabriel. Els de David Fernández no es van imposar al seu rival fins el segon període, després que els primers quaranta minuts de joc finalitzessin  amb l’empat a zero inicial.

Destacar la presència en l’onze espanyolista del defensa Albert Alavedra (qui ja havia jugat unes estones en anteriors partits), fent-ho de lateral dret després de la greu lesió que el tingué tota la passada temporada en blanc. Poques ocasions en el primer temps. L’Espanyol dominà més, però el Sant Gabriel es defensà força bé i neutralitzà els esforços ofensius d’un Espanyol bastant espès. Fou passada la primera hora de joc quan l’equip local tingué dues ocasions de gol molt claríssimes, i que no aprofità: Una paret entre Ferran Jutgla i Mateo, s’escapen per l’esquerra el quadre espanyolista i la centrada profunda per Guillem Anglada, qui  en carrera i tot sol dins l’àrea remata de primera amb tot a favor per sobre la porteria. Poc abans del descans tampoc encertaria en aquesta ocasió el golejador espanyolista quan finalitzà un ràpid contracop amb un mà a mà amb el meta gabrielista estavellant el seu remat al cos del porter.

En el segon temps, quatre variacions en l’onze espanyolista d’entrada. Minuts després serien cinc respecte a l’equip que inicià l’encontre. Als onze de joc de la represa, l’Espanyol inaugurà el marcador quan Josep Puig fa jugada per la dreta guanyant línia de fons i centrant a l’àrea, Ferran Brugué ficant lo just la punta de la bota, introdueix l’esfèrica dins la porteria gabrielista.

Seria el japonès Gaku l’autor dels dos gols que sentenciarien l’encontre. El segon del quadre local, seria en el llançament directe d’un cop de càstig lateral junt al vèrtex de l’àrea, a l’esquerra de l’atac perico. D’un gran tret, Gaku situà el 2-0 en el marcador. El tercer seria transformant una pena màxima a cinc minuts del final enganyant al porter visitant en el seu llançament.

Entre ambdós situacions, l’equip espanyolista buscà el tercer gol i tingué forces oportunitats per aconseguir-ho molt abans. En una bona jugada de Brugué per banda, la seva centrada és rematada de primera per Pol Hernández, sortint l’esfèrica fora. El Sant Gabriel disposà d’una bona opció en executar un lliure directe que va ser aturat per Alex Vega.  L’extrem Josep i Brugué van disposar d’una doble oportunitat que no van convertir en gol. Tampoc en una pujada de Dani Reina, Josep tot sol va pogué obtenir el gol sortint el seu remat a còrner.  Un remat del capità Pol s’estavellà al cos del porter.

Finalment fou Ferran Brugué qui tancà la golejada amb un quart gol en el darrer minut de partit, quan anotà després de rematar dins l’àrea petita en rebre l’assistència de Gaku que completà també un bon segon temps.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Alex Vega, Albert, Pol Hernández, Alex Cubedo, Arnau,  Pol Lozano, Jutgla, Izan, Anglada, Guillem E. i Mateo.
Substitucions: Dani Reina, Gaku, Josep, i Brugué per Albert, Jutgla, Anglada i Mateo, m. 41; Llinares per Guillem E., m. 50 ; Usman per Izan, m. 58; Guillem E. per Pol Hernández, m. 72; Albert per Arnau, m. 76. Altre suplent: Adrián (p.s)

CE Sant Gabriel: Bittor Hernández, Daniel Homet, Oscar Mérida, Francisco Roldán, Javier Aldana, Victor Manuel, Daniel Teruel, David Pruna, Carlos Javier, Jonathan Masana i Javier Guerrero.
Suplents: Hayden Lyn, Pol Pérez, Pol Heredia, Daniel Díaz (p.s.), Daniele Patricelli, Sergio Peña, i Johan Otín.

Àrbitre: David Barón Ajenjo, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues pel local Alex Cubedo, m. 72 i als visitants Carlos Javier, m. 19 i Francisco Roldán, m. 60.

Gols: 1-0: Brugué, m. 50; 2-0: Gaku, m. 61; 3-0: Gaku (p), m. 75; 4-0: Brugué, m.79.

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna. jornada del campionat de lliga del grup 4rt. de Preferent Cadet, disputat la desencisadora tarda del passat dissabte al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb ambient fred, cel totalment cobert, i algun que altre feble plugim.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.