divendres, 6 de desembre del 2013

TOT I MARCAR PRIMER, ALTRE COP DESFETA (4-1)
DEL JUVENIL "A", AL CAMP DEL CENTENARI

EL CADET "A" DE ROBERT CUESTA, GUANYA 1-4 A LA UE BORDETA, A LLEIDA, EN L'ENCONTRE AJORNAT PER LA PLUJA DE LA 9èn. JORNADA.

CF Badalona: 4 – RCD Espanyol Juvenil “A”:1

Per segona temporada consecutiva el Juvenil “A” espanyolista ha sortit golejat de la seva visita en lliga al Camp del Centenari de Badalona. Els de David Gallego han trencat una molt bona ratxa de 6 victòries consecutives que els havia portat al segon lloc de la classificació. Aquest migdia, l’equip ha caigut golejat davant un dels rivals directes dels blanc-i-blaus en la lluita per fer-se al menys amb el subcampionat i la classificació per la Copa del Rei de la que ja en va quedar fora la temporada passada el club espanyolista.

En un encontre igualat en els seus primers quaranta-cinc minuts, amb més control del joc per part dels espanyolistes, els badalonins tingueren una ocasió de perill a càrrec de Lianes, mentre que els espanyolistes en un parell d’elles ho intentaren amb un llançament de falta a càrrec d’Aarón que sortí per sobre per ben poc o en una intervenció del meta local a un tret de Marc Roca. Quan ja tot feia pensar que el matx finalitzaria en el seu primer temps amb l’empat a zero inicial, el central Iago – en ratxa golejadora en els darrers partits – aconseguí posar per davant al seu equip i a més, en un d’aquells moments que se’n diuen psicològics, a un minut del descans. Iago Indias envià l’esfèrica al fons de la porteria en rematar una falta lateral penjada sobre l’àrea badalonina.

Però ni gol psicològic, ni  control del joc, ni triomf espanyolista... res de res, tot se n'ha anat en orris quan en dos minuts el Badalona capgirà el marcador en un vist i no vist, completant l’equip espanyolista un horrible segon temps per oblidar. Tal com succeir la passada temporada, l’equip badaloní sorprengué a un Espanyol força fluix i innocent defensivament i que pagà ben car els errors. Pau empatà l’encontre als nou minuts de la represa, i tan sols un minut i escaig després Patrick posava al Badalona per davant en transformar una pena màxima comesa pels espanyolistes.

Amb el partit totalment obert, el Badalona destrossà amb dos gols més a un Espanyol que molt obert en les seves línies, acabà sucumbint d’una manera clara davant un Badalona avui força millor que el seu adversari. Seria Baba Draman Konare qui aprofitaria dos contracops per aconseguir el resultat final. El primer quan l’Espanyol més a prop estava de tornar a establir les taules en el marcador després d’una ocasió desaprofitada per Jafar i que deixaria el triomf enllestit pel quadre local, i el darrer ja en els instants finals del partit,  quan tot estava ja dat i beneït.

El conjunt espanyolista no ha aprofitat la punxada del FC Barcelona que no ha sigut capaç de passar de l’empat a tres gols davant la UE Cornellà quan al descans guanyaven els culers 3-1. Ara, és el CF Badalona qui ocupa la plaça que dona dret directament a disputar la Copa del Rei.

CF Badalona: Aguilar, Resina, S. Coll, Marc Lázaro, Patrick, Carracedo, Esteve, Pau, Draman i Lianes.
Substitucions: Eros per Lianes, m. 46; Belmonte per Esteve, m. 83

RCD Espanyol: Moha, Pol, Aarón, Iago, Lluís, Traoré, Torito, Marc Roca, Jafar, Iván Écija i Julio Rey.
Substitucions: Roger per Iago, m. 56; Gual i Domi per Torito i Iván Écija, m. 60; Alfredo per Traoré, m. 70.

Àrbitre: José Francisco Pérez Bueno de la delegació d’El Maresme. Cartolines grogues a Esteve, Lianes, i Belmonte per part local i a Lluís per part visitant.

Gols: 0-1: Iago, m. 44; 1-1: Pau, m. 54; 2-1: Patrick (pen.), m. 56; 3-1: Draman, m. 66; 4-1: Draman, m. 90.

Incidències: Encontre corresponent a la 14èna. jornada del campionat de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat aquest migdia al Camp del Centenari a l’Avinguda Navarra de Badalona. En les files del conjunt badaloní, varis jugadors amb passat espanyolista: El central Sergi Coll i els cedits Patrick i Draman Konare.

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.