dijous, 5 de desembre del 2013

MERESCUT I CURT TRIOMF,
D'UN L'ALEVÍ "B" QUE RESSORGEIX (2-0)











RCD Espanyol Aleví “B”: 2 – FC Sant Cugat Esport:0

Triomf merescut i curt de l’Aleví “B” davant el seu més immediat rival a la classificació. Els de Julián López de Lerma van ser molt superiors al vermell-i-negres i van disposar d’infinites ocasions per assolir una renda molt més ampla en un partit que serví als espanyolistes per encadenar la segona victòria consecutiva –aquesta sense l’ajut de cap jugador de l’Aleví “A”- i respirar un xic després de trobar-se l’equip en una situació molt desagradable en quant a resultats i a classificació.

El primer quart al igual que la major part del partit fou dominat pel quadre espanyolista. Tingué dues clares oportunitats el conjunt espanyolista: Un xut de Junior des de la dreta que envià a còrner el meta del Sant Cugat (5’) i un centre xut força tancat del lateral esquerrà Ian, que s’estavellà a l’exterior de la xarxa lateral.

En el segon quart, el domini local s’intensificà de tal manera que les ocasions foren molt clares, algunes increïblement no van finalitzar amb gol quan era el més lògic. Ja al primer minut els espanyolistes van disposar d’una clara ocasió en una recuperació de Gerard Vilà que acabà jugant-se-la ell mateix amb un tret fort que rebutjà el porter.  Més clara encara quan movent bé l’esfèrica l’Espanyol Txús habilita al japonès Arya i aquest dona una passada d’or en profunditat  per Eli qui a boca de canó a dos metres del porter erra la rematada enviant al cos del porter.

El domini era abassegador i el Sant Cugat es defenia com bonament podia. Un xut creuat de Sergi des de l’esquerra l’atura el meta visitant. Un xut d’Eli se’n va fora. Al minut 21’ té lloc la primera ocasió del Sant Cugat, amb un xut des de la frontal de Pau Mula que aturà el meta Marçal llençant-se a la seva dreta.  En un servei de cantonada força tancat, ha de sortir de punys el meta espanyolista amb encert.

Eli tingué el gol en les seves botes quan una bona jugada de Sergi Corbera per banda esquerra acaba amb una passada diagonal  quedant-se tot sol el davanter centre espanyolista qui per dos cops no encerta amb el gol, lluint-se el meta del Sant Cugat.  Ho tornaria a provar Eli en els minuts següents i cal dir que tindria tota la mala sort del món quan un remat dur, imparable, s’estavella al pal dret i es passeja per tota la porteria per la línia de gol sense entrar dins. Un xut de Sergi fort, tampoc pot batre al meta del Sant Cugat, doncs quan aquest ja estava superat, l’esfèrica es torna a estavellar al pal dret en idèntica acció a l’anterior; el posterior remat de Arya s’estavella en el cos d’un defensor sobre la mateixa línia de gol.

El malastruc de l’equip queda en evidència una i altre vegada fins que en els darrers segons abans d’enfilar el camí dels vestidors, Eli per fi d’un bon xut per alt, aconsegueix que l’esfèrica acabi dins d’una vegada i per totes, sense que s’interposi en el seu camí ni el porter ni els pals. Era un gol psicològic per un equip necessitat de moral i força autoestima.

El tercer període seguí sota la mateixa tònica en quant a joc. Domini total local. Ocasions amb xuts de Sergi, d‘Eli, i el meta visitant molt segur, aturant els llançaments.  En un centre xut de Gerard Vilà, aquest molt més perillós, ficà lo just la mà per enviar a córner.  La tingué per sentenciar, Gerard Vila quan retallant dins l’àrea es quedà tot sol, però el seu remat a trencar es marxà per sobre el travesser.  Més clara encara en el 43’ quan Eli rep en profunditat i a la sortida del porter eleva la pilota i increïblement aquesta no entra quan ja es cantava el gol.

Variaren les coses en el darrer quart. L’equip tot i les grans ocasions no havia matat l’encontre i el Sant Cugat s’animà intentant cercar l’empat en pensar que l’Espanyol ja havia gastat tota la munició.  I els visitants tingueren un parell d’aproximacions amb molt de perill, com una falta lateral que es passejà sense que pogués rematar a boca de gol Negredo.

Però finalment, tot just abans d’arribar a la meitat del darrer quart, l’equip perico sentencià el matx amb un segon gol que donava ja la tranquil·litat necessària per  afrontar els vuit darrers minuts més l’afegit. Rebent de Gerard Anguita, el japonès Arya Igami aconsegueix el seu primer gol amb la samarreta espanyolista en rematar dins l’àrea. Les darreres ocasions, un xut creuat de Gerard Anguita i un xut del lateral Marc buscant l’escaire que va sortir fora.

El proper encontre dels blanc-i-blaus serà el proper diumenge 15 de desembre davant el CD Sant Gabriel “B” al Mpal. José Luis Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós.    
         

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Marçal, Marc, Facundo, Ian; Txús, Junior; Gerard Anguita
2n. quart: Marçal; Ismael; Txús, Sergi, Gerard Vilà; Arya Igam, i Eli.
3r. quart: Dídac; Facundo; Txús, Gerard Vilà, Sergi; Arya Igami i Eli.  
Darrer quart: Dídac; Marc, Ismael, Ian; Junior; Arya Igami i Gerard Anguita.

FC Sant Cugat Esport: Pol Celaya, Gabriel Gausachs, Marc Celaya, Martí Llibre, Pau Mula, Alex Berlanga i Mario Montoya.
També: Guillem Negredo i Mamadou Touré.

Àrbitre: Adrián Mauricio Casanova Arévalo, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Eli, m. 30; 2-0: Arya Igami, m. 52.

Incidències: Encontre corresponent a la 11èna. jornada del campionat de lliga del grup primer de Preferent Aleví, disputat el migdia del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.    







CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 1er.
. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA
33 111100889
2
U.D. CORNELLÀ
33 1111005910
3
DAMM C.F. "B"
26 118213116
4
C.E. MANRESA
21 1170 4 43 27
5
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
21 1170437 30
6
C.E. L'HOSPITALET
19 1161445 25
7
C. GIMNÀSTIC MANRESA
19 116 143624
8
C.D. SANT GABRIEL "B"
14 114 252634
9
U.E. SANT ANDREU "B"
14 114253345
10
C.F. IGUALADA
14 114 252041
11
CLUB ESCOLA F. GAVÀ
13 114163039
12
F.C. SANT CUGAT ESPORT
10 113172226
13
R.C.D. ESPANYOL "B"
10 113 172030
14
VIC RIUPRIMER REFO F.C. "B"
7 112181946
15
F.C. SANTBOIÀ
1 11 01 1010 43
16
C.F. JUNIOR
1 110 1101488




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M