dijous, 20 de febrer del 2014

KIKO CASILLA I DÉBORA, "INCANSABLES DE L'ANY"











(Seu social “Els Incansables”, Carrer Freser de Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la Penya “Els Incansables” el lliurament dels guardons que anyalment concedeix aquesta ambaixada espanyolista de Barcelona, al jugador i jugadora que hagin destacat tenint en compta diverses circumstàncies i facetes al llarg d’una temporada.

Enguany els guardonats han estat el meta Kiko Casilla i l’extrem dreta Débora. L’acte s’ha iniciat a les 20:00h. amb força puntualitat, i ha comptat amb la presència de l’Adjunta a la Presidència del RCD Espanyol, la consellera Anna Maria Fusté.  La Presidenta de la Penya Els Incansables, Araceli Pérez, ha fet el lliurament del trofeu al meta d’Alcover, mentre que el Secretari de la Penya, José Luis – com a fidel seguidor i coneixedor del futbol femení – ha lliurat el trofeu a Débora, jugadora que va assolir la internacionalitat absoluta de les que romanen a l’actual plantilla.

Després dels parlaments d’Araceli, i dels guardonats, ha sigut el torn pel Vicepresident del RCD Espanyol (i màxim dirigent de la secció de futbol femení), el senyor Albert Garrofé qui també ha estat present en aquest acte i ha tancat aquest torn.  

Després dels parlaments, ha tingut lloc una “sessió“ de fotografia i signatura dels posters de les plantilles del primer equip i del femení a càrrec dels protagonistes de l’esdeveniment, en vers el públic present. I per cloure l’acte, ha tingut lloc un aperitiu i refrigeri on no ha faltat el cava per brindar pels èxits presents i futurs de l’Espanyol. A l’acte ha estat present en representació també del club, el responsable de relacions amb les penyes Jaume Martínez. Representant a la Federació Catalana de Penyes del RCDE, al marge de la doble condició de la Presidenta Araceli que és també Vicepresidenta de la  FCPE, ha estat present el secretari Daniel Bosch i el tresorer Salvador Fosas.  Nombrosa representació de forces penyes espanyolistes d’arreu de la geografia catalana.    

Anteriorment havien obtingut aquest guardó jugadors com Eloy Pérez, Fredson Cámara, Moisés Hurtado, Dani Jarque, Ferran Corominas, Raul Tamudo, Luis García, Iván de la Peña,  Javi Chica, i en la darrera edició Sergio García. I en noies, Lara Rabal, Marta Torrejón, Silvia Meseguer, recollint el guardó en la darrera edició Mary Paz.        







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M