dissabte, 22 de febrer del 2014

UN GOL DE JOAN DE FALTA DIRECTA,
DONA EL TRIOMF AL FILIAL ESPANYOLISTA A VILA-REAL

Villarreal C.F. “B”: 0 – RCD Espanyol “B”:1 

Tercera victòria a domicili del conjunt espanyolista al llarg de la temporada. Els de Sergio González encadenen el tercer partit sense perdre i sumen 7 dels 9 darrers punts disputat. Aquest important triomf davant un dels equips que lluitaven encara per assolir la quarta plaça que dona dret a disputar la fase d’ascens, allunya al filial espanyolista de la part tenebrosa de la classificació en la seva lluita per mantenir la categoria.

El filial del Villarreal que va ser qui més a prop estigué del gol en el primer temps, es trobà amb l’encert del meta espanyolista Pau i amb un remat que s’estavellà al pal de la porteria perica. L’Espanyol B aguantà bé les escomeses dels groguet, sent decisiu un inspirat Pau en un parell d’ocasions dels castellonencs. El partit anava clarament exhaurint-se amb l’empat inicial fins que Joan Jordán, transformant un llançament directe de falta quan ja s’entrava en els deu darrers minuts de partit, aconseguí el gol del que acabaria sent triomf espanyolista.
   

Fitxa tècnica:
Villarreal CF: Aitor, Blázquez, Galas, Fran Garcia, Diego Jiménez, Edu Ramos, Cámara, Sergio Marcos, Ortí, Edison i Juanto.
Substitucions: Espericueta per Sergio Marcos, m. 60; Carlos Esteve per Ortí, m. 69; Felipe per Juanto, m. 79. Altres suplents: Zagalá (p.s.) i José Ángel.

RCD Espanyol B: Pau, Rober, Rubén Duarte, Eric Bertrand, Ferran, Marc Caballé, Iván Sales, Joan, Mamadou, Canario i Jairo.
Substitucions: Xavi Puerto per Mamadou, m. 55; Paul Quaye per Iván Sales, m. 67; Aitor per Joan, m. 83. Altres suplents: Koke (p.s.) i Borja.

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero, de la territorial murciana, assistit en bandes per Pedro J. Murcia Gómez i Teodoro García Abellán. Ha mostrat cartolines grogues a  Fran García, m. 61, Cámara, m. 80 i Carlos Esteve, m. 89. per part local,  i a Ferran, m. 55; Marc Caballé, m. 75, Pau, m. 88 i Rober, m. 89, per part espanyolista.

Gol: 0-1: Joan, m. 80.

Incidències: Encontre corresponent a la 27èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Segona Divisió “B”, disputat aquesta tarda de dissabte al “Mini-Estadi” de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF.  En les files del filial “groguet” el seu tècnic Lluis Planagumà i el lateral dret Albert Blázquez, ambdós amb passat blanc-i-blau en romandre forces temporades en el futbol base espanyolista.  En el conjunt espanyolista ha tornat a l'onze inicial el seu central Erik Bertrand després de recuperar-se de la lesió patida i després de renovar el seu contracte amb el club espanyolista.       





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M