diumenge, 2 de febrer del 2014

REMUNTADA DEL JUVENIL "A" (4-3)
EN UN INTENS I BONIC ENCONTRE

RCD Espanyol Juvenil “A”: 4 – UE Cornellà: 3

Remuntada del quadre entrenat per David Gallego davant un Cornellà que ha venut molt cara la seva pell i com sempre davant els grans s’ha mostrat com un ós difícil de rossegar. S’ha avançat dues vegades en el marcador i l’equip perico s’ha tingut que emprar a fons per pogué capgirar el marcador i quan ho ha fet establint una ja còmoda avantatge de 4-2, encara els verd-i-blancs han retallat distàncies i han lluitat per l’empat fins el darrer segon.

Finalment l’equip perico s’ha fet amb els tres punts, malgrat que tot continua igual a la classificació,  doncs el CF Badalona també ha acabat guanyant per 2-0 a la Damm CF. Els espanyolistes segueixen sent segons, però amb els mateixos punts que els badalonins .

Al primer minut de joc ja s’ha vist que el Cornellà no venia precisament de passeig a la Dani Jarque quan en una ràpida acció ha ficat una bola centrada a la que molt oportú Pol Lirola ficant el peu s’ha anticipat al remat. I a sobre, el meta Rubén als set minuts de joc ha col·laborat involuntàriament amb una greu errada que li ha costat al seu equip encaixar el primer gol del partit. Una bola que semblava al seu abast, s’ha complicat la vida deixant-la botar i ho ha aprofitat Xemi per inaugurar el marcador.

El quart d’hora primera substitució en el quadre del Baix Llobregat, marxant-se per lesió el dorsal 8,  Pau.  Ha reaccionat l’Espanyol i als 18’ Entrena ha igualat per primer cop el partit en engaltar un bon remat afusellant a Javi.

Però de nou el Cornellà s’ha tornat a avançar quan en el 25’ després d’una molt bona jugada ofensiva dels blanc-i-verds al primer toc, Sergio ha donat la darrera passada per Bartu, qui ha batut amb un tret ajustat al pal esquerre. Res ha pogut fer en aquesta ocasió el meta Rubén.

L’Espanyol ha intentat empatar el partit abans del descans, i ha gaudit d’un parell d’oportunitats com un fort llançament des de la frontal de Pol Lirola que ha sortit fora a l’esquerra per ben poc, o un centre xut de Juanan Entrena que ha acabat a còrner. Establí l’empat per segona vegada el quadre local a tres del descans, quan en un contracop Jafar assistí a Marc Gual i aquest amb un remat creuat supera al meta Javi. Abans del descans, Gual envià un bon tret des de la frontal que aturà el porter del Cornellà. I en el darrer minut, indecisió en la sortida de Rubén en una pilota centrada passada i Iván tot sol davant el meta, però un pèl forçat, remata per sobre la porteria espanyolista. Amb l’empat a dos gols, s’arribà al descans.

El segon temps s’inicià amb uns minuts de domini visitant. El Cornellà que havia manat en el marcador dues vegades no es conformava només amb un punt. Aitor executà un llançament directe de falta, i obligà a lluir-se a Rubén Ualaloca que amb la punta dels dits rebutjà a córner.  Poc després aturà una rematada dels visitants molt perillosa dins l’àrea. Al quart d’hora, entre Rubén i la fusta eviten el gol visitant en un altre llançament aquest cop de Sergio, tot i que el col·legiat indicà servei de porta.

Experimentà un tomb l’encontre quan en el 73, Traoré Djakaridja servia un llançament de cantonada des de l’esquerra de l’atac local i molt bé anticipant-se en el remat, enviava el central Iago Indias d’un precís cop de cap, l’esfèrica dins la porteria cornellanenca. L’Espanyol prenia avantatge per primer cop en tot el partit.

Només dos minuts després, en un embolic dins l’àrea,  la pilota li queia franca a Lluis - que havia pujat al remat del servei de cantonada -, i sense pensar-s’ho dues vegades engaltà un bon tret anotant el quart. Molt bona la passada de Jafar elevant per sobre el darrer defensor assistint a Entrena, però el potent xut de l’extrem esquerra espanyolista s’estavella a la xarxa lateral de la porteria del Cornellà.

Quan tot semblava dat i beneït, el Cornellà aprofità una jugada d’atac anotant el tercer després d’un curt refús a un centre des de la dreta, i amb un xut ras el Cornellà bat a Rubén per tercer cop. Tot i que el Cornellà s’ha bolcat a l’atac en els darrers tres minuts i en l’afegit a fi d’obtenir l’empat, ha sigut l’Espanyol mitjançant Iván Écija qui ha tingut la més perillosa amb un remat a un metre de la línia de fons que ha aturat el porter visitant cobrint bé el pal curt de la seva porta. El Cornellà ha llençat fins a tres serveis de falta dos d’ells en el temps supletori, blocant ambdues vegades el meta espanyolista desbaratant així qualsevol opció dels del Baix Llobregat per puntuar.

RCD Espanyol: Rubén, Pol Lirola, Aarón, Iago, Lluis, Traoré, Julio, Borja López, Jafar, Marc Gual i Entrena.
Substitucions: Iván Écija per Julio, m. 64; Roger per Aarón, m. 72; Torito per Gual, m. 77; Domi per Entrena, m. 83. Altre suplent: Moha (p.s.)

UE Cornellà: Javi, Blai, Marcel, Alex, Antonio, Xemi, Sergio, Pau, Bartu, Iván i Aitor. Substitucions: Edgar per Pau, m. 15; Ruibal per Iván, m. 68; Albert per Aitor, m. 80  Altres suplents: Kevin (p.s.), i Kilian.

Àrbitre: Rubén Ávalos Barrera, de la delegació de l’Anoia. Cartolina groga al jugador espanyolista, Aarón, m. 69, i Borja López, m.88.

Gols: 0-1: Xemi, m.7; 1-1: Entrena, m. 18; 1-2: Bartu, m.25; 2-2: Gual, m.42: 3-2: Iago, m.73; 4-2: Lluis, m. 75; 4-3: Ruibal, m. 87.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada del grup 3r. de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, davant uns cent-cinquanta espectadors,  sent generosos en el càlcul. Cel molt cobert, alguna clariana durant el partit. Temperatura freda.