dimarts, 4 de febrer del 2014

TRIOMF DEL CADET "B" QUE SEGUEIX SENT PRIMER

RCD Espanyol Cadet “B”: 4 – FC Santboià: 3

Treballat triomf del Cadet B espanyolista davant un FC Santboià que tot i ser un conjunt situat a la part mitjana de la classificació, donà molta feina al quadre entrenat per David Fernández, que continua sent l’únic conjunt de tot el futbol base masculí espanyolista que encapçala la classificació del seu respectiu campionat de lliga.

El Santboià s’avançà ràpidament en el marcador i tot i que l’Espanyol capgirà el resultat advers en el primer quart d’hora de joc, altre cop els del Baix Llobregat establiren les taules en el marcador. Dos gols dels espanyolistes asseguraven pràcticament el triomf, però el Santboià no es rendí i davant un Espanyol que no aconseguí mai tancar el partit i que es veié en la circumstància de jugar amb 10 bona part del segon temps, ajustà al màxim el marcador establint un 4-3 que mantenia l’emoció i la incertesa fins el darrer instant.

Fou als sis minuts de joc quan l’equip visitant es posà per davant en aconseguir Daniel el primer gol amb una vaselina que superà a un avançat Alex Vega. Quatre minuts després establí l’empat el conjunt local quan superant l’avançada defensa en línia del Santboià, Ferran Brugué s’escapà directe cap a porta i amb un remat creuat a la dreta, aconseguí batre a Pau Celma.

L’autor del gol visitant tingué una molt clara ocasió de fer el segon al quedar-se tot sol en l’u contra u davant Alex Vega, però el meta perico l’aguantà força bé i el remat del davanter del Santboià acabà al cos del porter espanyolista. La jugada continuà i del que podia haver sigut l’1-2 es passà sense solució de continuïtat al 2-1, doncs l’Espanyol aprofità el ràpid contracop i Pau d’un tret creuat posà en avantatge als blanc-i-blaus. Però els del Baix Llobregat ja deixaren ben clar que no es veien perduts, i tan sols cinc minuts després Gianfranco es plantà tot sol davant Alex Vega, errant el més fàcil en rematar a les mans del porter espanyolista.

Una errada en zona de cobertura espanyolista propicià la jugada que donaria el segon gol visitant, de l’empat a dos. Carazo assisteix a Daniel Fernández, qui de xut creuat a la dreta bat al meta espanyolista. El partit era molt mogut i les ocasions es succeïen a una i altre àrea. Ferran Jutgla d’una perfecta vaselina, aconsegueix el 3-2 posant altre cop per davant als locals a dos minuts del descans, en una jugada molt protestada pels santboians per considerar que hi havia clara situació antireglamentària.

Abans de finalitzar el primer temps, penal sobre Brugué quan retalla al meta i anava a marcar, el fan caure clarament dins l’àrea. El penal el llença el central Arnau, però amb un llançament fluix, el meta del Santboià li endevina la intenció i llançant-se a la dreta l‘atura. Per tant, continuà el 3-2.

En el segon temps l’Espanyol va tenir l’ocasió de fer el quart en una falta llançada per Pol elevant per sobre la tanca i Arnau rematà, salvant el meta del Santboià i posteriorment un defensor sota pals la segona rematada dels espanyolistes.

Contratemps en el 49’ en veure Pau la segona cartolina deixant al quadre de David Fernández amb 10 jugadors la resta de partit. Bona combinació entre els dos Ferran; d’esperó Jutgla assisteix a Brugué qui remata trobant-se altre cop amb el meta visitant que evita el gol.

En el 64’ el quadre visitant estigué a punt d’empatar amb una rematada que treu un defensor espanyolista sota pals. Tres minuts després, l’Espanyol anotà el quart obra de Guillem Anglada. Remat creuat amb un bon toc amb l’exterior i l’esfèrica entra ajustada a l’esquerra de la porteria del Santboià.    Però altre cop l’equip del Baix Llobregat tornà a perforar la porteria espanyolista quatre minuts després del darrer gol dels locals. Fou el visitant Cristian Aguilar en una pilota centrada que no pot blocar el meta espanyolista en ser carregat dins l’àrea petita, però el col·legiat tampoc en aquesta acció assenyalà cap tipus de punibilitat en l’acció.

Mancaven menys de 10 minuts pel final, i el marcador ja no es va moure més. Ho intentà Gaku en el llançament d’un lliure directe ras que passà per sota la tanca en elevar-se, però el meta visitant aturà ben situat. Els blanc-i-blaus van aguantar perfectament els darrers minuts tot i la inferioritat numèrica i van acabar fent-se amb el triomf sumant tres nous punts, que els manté al més alt de la classificació.

RCD Espanyol: Alex  Vega, Dani Reina, Pol Hernández, Alex Cubedo, Arnau, Pol Lozano, Jutga, Izan, Brugué, Llinares i Pau.
Substitucions: Albert i Anglada per Alex Cubedo i Llinares, m. 41; Guillem, Gaku i Fode per Jungla, Izan i Brugué, m. 53; Alex Cubedo i  Mateo per Pol Hernández i Arnau, m. 71; Izan per Fode, m. 81.  Altre suplent: Adrián (p.s)

FC Santboià: Pau Celma, Jaime Rodríguez, Roger Degracia, Javier Aláez, Alejandro Carazo, Daniel Fernández, Daniel Alejandro, Alejandro Lara, Gianfranco Posse, Javier Moreno i Iván Leiva.
Suplents: Iván Ramos (p.s), Badr Raha, Cristian Aguilar, Kevin Díaz, Alejandro Mengual i Alex Pastor.

Àrbitre: Gerard Sanromà Trabal, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues als locals Pol Lozano, m. 40, Guillem, m. 69 i Anglada, m. 79 i als visitants Pau Celma, m. 37, Jaime Rodríguez, m. 39, Daniel Alejandro, m. 44, Alejandro Carazo, m. 49, Cristian Aguilar, m. 57 i al tècnic visitant Jonathan Crespo, m. 68. Va expulsar per dues cartolines al jugador espanyolista Pau Salvans (33’ i 49’).

Gols: 0-1: Daniel Fernández, m. 6; 1-1: Brugué, m. 10; 2-1: Pau, m. 15; 2-2: Daniel Fernández, m. 29: 3-2: Jungla, m.38; 4-2: Anglada, m. 67; 4-3: Cristian Aguilar, m. 71.

Incidències: Encontre corresponent a la 15èna. jornada de lliga del grup 4rt. de  Preferent Cadet disputat el matí de diumenge al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.