dimarts, 18 de març del 2014

SEBASTIÁN HERRERA, DESTITUÏT


La nefasta ratxa de només un partit guanyat dels darrers onze disputats amb cinc derrotes en els darrers compromisos disputats, i el fet que l’equip a aquestes alçades de la temporada es trobi classificat en una vergonyosa onzena posició, amb un grup que com a cadet va mostrar-se com de les més prometedores del futbol base, ha dut a bon segur a prendre la decisió als dirigents del futbol base i del RCD Espanyol, de prescindir del tècnic espanyolista Sebastián Herrera Zamora (Copenhague, 22/04/1969).

Herrera tornava enguany a dirigir el Juvenil B després que al tram final de la passada temporada van haver-hi remors inclòs que el situaven a l’òrbita del Juvenil A. Però després que l’equip acabés subcampió de lliga a 19 punts del campió, i de l’arribada de l’actual tècnic del Juvenil A, tornà a ser designat per agafar les brides del juvenil B espanyolista fins ahir que va deixar de ser el tècnic de l‘equip.


Es dona la circumstància curiosa que el tècnic que el substituirà, Fran Navarro, va ser el darrer tècnic d’aquest mateix equip la temporada 2011/12 en que precisament aquell estiu (2012) l’exjugador del primer equip espanyolista ara destituït, va ser anomenat per dirigir el juvenil de Lliga Nacional.

Fran Navarro Ortíz (Terrassa, 3012/1972) va arribar a l’Espanyol com a tècnic de la mà de Josep Manel Casanova la temporada 2008/09 i va dirigir durant tres temporades el Cadet “A” espanyolista. L’esmentada temporada 2011/12 va passar a ser el tècnic del Juvenil “B” del RCD Espanyol.   En l’actualitat formava part del DOR (Departament d’Optimizatció i Rendiment), responsabilitat aquesta que seguirà compatibilitzant amb el càrrec d’entrenador fins final de temporada. 



6 comentaris:

Anònim ha dit...

No se si no m'enrecordo bé, però em sembla que en algun dels articles del blog havia llegit que el Juvenil B aquest any o l'any passat era dels equips que millor jugava. Això era aixi?
Sergi

Josep Maria ha dit...

Aixó em sembla va ser un article que va sortir si no em recordo malamant al Diari AS, i que va ser recollida per POL.

Naturalment, hi ha opinions per tots els gustos i totes son igual de respectables... però ja la temporada passada (que va quedar segon) la diferència respecte al campió va ser de moltíssims punts (finalment a 19 del FCB B)i eliminats a la primera del camp. de Catalunya jugant a partit únic a casa.
Salutacions.

Salutacions.

Josep Maria ha dit...

Bé es veritat (tot cal dir-ho) que va començar força bé la passada temporada, fins que van perdre el primer lloc a la classificació amb dues derrotes consecutives a domicili després que varis jugadors pugessin al Juv. A. Però la segona volta i sobre tot el final va ser dolent, i va finalitzar amb una derrota a casa amb el Figueres que precisament es va salvar a la Dani Jarque, i caient com he dit amb la Damm al C. Catalunya.
Salutacions.

Anònim ha dit...

El sr herrera molestaba en el futbol base desde q llego el sr lardin hoy su juv salio campeon .que pena q grandes entrenadores no sean valorados y en su lugar este un amigo del se lardin

Anònim ha dit...

El juv a que acaba de ser ganador son todos los jugadores q herrera formo eso no lo sabe nadie ,entro lardin y jamas tuvo su apoyo ,muy buen entrenador no manipulable rse es el problema .

Anònim ha dit...

El cadete q le dieron fue campeon pero en juv no supieron estar a su altura hoy por hoy no queda nadie a herrera le hicieron la cama q todo el mundo lo sepa




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M