diumenge, 16 de març del 2014

SEGUEIX LA RATXA DEL FILIAL (1-0).
PAS DE GEGANT PER ACONSEGUIR LA PERMANÈNCIA











RCD Espanyol “B”: 1 – AE Prat: 0

Nova victòria del filial espanyolista que des de l’arribada a la banqueta com a primer tècnic de Sergio González,  es surt en quant a resultats. Avui, en un partit força igualat en el que el Prat no ha donat gens ni mica sensació de ser el cuer de la categoria, un gol del central Raillo, ha sentenciat el partit i ha permès al conjunt perico sumar la seva quarta victòria consecutiva per primer cop en tota la temporada, i augmentar la ratxa positiva a la sisena jornada consecutiva invicte,  amb una sèrie de 16 punts dels darrers 18 disputats.  

Els espanyolistes pugen a la dotzena posició a la classificació, superant a la UE Olot, i queden ja a 12 del descens directe i el que és més positiu, a 7 punts de la promoció que ocupa en aquests moments el Valencia-Mestalla.   

L’equip des de que Sergio va agafar les brides ha guanyat en solidesa, en confiança en si mateix, en millor joc, però també cal dir-ho un xic de fortuna en determinants moments, que potser en altres moments faltà. Avui, en un partit en el que ambdós conjunts han tingut oportunitats, s’ha decidit l’encontre en una jugada a pilota aturada.

La primera acció perillosa ha sigut pels visitants quan es duien prou feines quatre minuts de joc, amb una rematada de Granell. La rèplica perica als onze de joc,  ha sigut una pilota que Joan fica molt bé per Canario i el xut del jugador palentí ha sigut rebutjat pel meta visitant. Una centrada de Rubén incorporat a l’atac ha sigut rematada de cap amb força per Jairo, però l’esfèrica s’ha marxat fora. El Prat ha tingut una doble ocasió a peus de Granell,  rebutjada en primera instància per Pau i la segona rematada per un defensor.

L’equip perico amb el pas dels minuts s‘ha fet amb el control del joc i ha arribat a la porta rival. Així, un servei de cantonada executat per Joan ha estat a punt de convertir-se en gol amb la rematada de Rober que ha obligat a lluir-se al meta Toni amb una gran intervenció (27’). Una pilota centrada per Ivan Sales a punt ha estat de ser rematada per Jairo. Amb l’empat inicial s‘ha arribat al descans.

El Prat, que no ha deixat constància en cap moment del seu dolentíssim lloc a la classificació, ha estat a punt de donar la sorpresa avançant-se en el marcador al poc d’iniciar-se el segon període: Un remat de Boris en el 47’, s’ha estavellat al pal de la porteria defensada per Pau.  L’Espanyol B ha intentat ser ell qui obrís el marcador mitjançant un parell d’ocasions de gol abans del primer quart d’hora del segon temps. La millor d’elles, a càrrec de Rober en rebre en profunditat de Joan i dins l’àrea ha rematat sortint la pilota a córner en tocar lleugerament en un pratenc. Posteriorment  un llançament de Joan aturat pel porter Toni.

Borja en el lloc de Sales en el 64’, ha sigut el primer dels relleus del tècnic espanyolista. Però novament en el  68’ el Prat ha dut perill a l’àrea espanyolista, però les defenses continuaven imposant-se sobre les davanteres i si no, la tasca dels metes era encomiable.    

Fins que ha arribat el minut 74 de joc. Llavors, un servei de falta executat per Joan, ha comptat amb el poc encert del meta pratenc que surt fins la frontal de la petita, però  molt bé anticipant-se el central Toni Raíllo ficant el cap ha aconseguit l’únic gol del partit que li acabaria donant els tres punts al quadre perico.  

Picabaralla en el 76’ que ha enllestit el col·legiat amb un parell de cartolines ben repartides per Mamadou i Sierra.  Héctor per Jairo a manca de poc menys d’un quart d’hora pel final ha sigut la proposta del tècnic espanyolista per intentar mantenir la renda que tant complicada havia resultat aconseguir.  Ha pogut sentenciar el quadre perico tan sols tres minuts després. Una jugada de Mamadou que ha aconseguit centrar però per ben poc no ha arribat Borja a l’esfèrica en la frontal de la petita tot i llençar-se a la gespa. 

Quan ja ens acostàvem al desenllaç final del partit, el Prat ha ficat la por al cos amb una volea a la que el meta Pau López ha respost amb una formidable intervenció evitant l’empat.  Una darrera substitució per part local, entrant Paul Quaye per Canario a tres del final, i el partit ha anat exhaurint-se fins arribar al xiulet final del col·legiat. Segueix la ratxa del filial !.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Pau, Rober, Duarte, Raíllo, Ferran, Caballé, Sales, Joan, Mamadou, Canario i Jairo.
Substitucions: Borja per Ivan Sales m. 64; Héctor per Jairo, m 76; Paul Quaye per Canario, m. 87. Altres suplents: Koke (p.s.) i Luque.

AE Prat: Toni, Sierra, Oiol Ricarte, Murillo, Larios, Fernando, Eric López, Rubén, Kante, Boris, i Granell.
Substitucions: Ignacio per Eric López, m. 62; Moha per Boris, m. 74; Sebas per Fernando, m. 88. Altres suplents:  Artabe i Miguel (p.s.)  

Àrbitre: Fernando Castillejo Álvarez, del comitè territorial navarrès, assistit en bandes per Jon Huici del Olmo i Juan José Gómez Jiménez. Cartolines grogues per Canario, m.69 i Mamadou, m. 76 per part local i a Rubén, m. 73 i Sierra, m. 76 per part visitant.

Gol: 1-0: Raillo, m. 74.

Incidències: Encontre corresponent a la 30èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Segona Divisió “B”, disputat en el camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Matinal assolellada, temperatura força elevada, superior a la normal de l’època que ens trobem.

A la llotja, el President del RCD Espanyol, Joan Collet, i el segon màxim accionista i expresident Ramon Condal, entre altres personalitats.   En l’equip pratenc diversos jugadors amb passat en  el futbol base espanyolista: Eric López Royo (que debutà a 1a. amb Pochettino), Fernando Núñez Lázaro, Oriol Ricarte Iniesta, i Moha Diarra Traoré.

A la lateral descoberta, el mateix grup habitual present en els darrers encontres del filial, que ha tornat a oferir-nos tot el seu “recital” de càntics polítics, han emulat al difunt cantant culer M. Escobar,  han demanat la dimissió repetidament de la “directiva” (sic), han “recordat” a l’etern rival, i han tret una pancarta en els primers minuts del segon temps totalment política aliena a qualsevol tema relacionat amb l’esport sense que que la seguretat del club l’hagi retirat, (o els hi hagi donat temps de retirar-la) d’acord a la normativa legal vigent amb l’actual llei de l’esport. Senzillament lamentable un cop més i van ja...  


  CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B" GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 U.E. LLAGOSTERA 59 30 17 8 5 51 27
2 C.D. ATLÉTICO BALEARES 56 30 16 8 6 44 28
3 C.D. ALCOYANO 52 30 14 10 6 43 26
4 LLEIDA ESPORTIU T.C.F. 52 30 14 10 6 38 26
5 C.E. L'HOSPITALET 51 30 14 9 7 46 26
6 ELCHE C.F. ILICITANO 48 30 13 9 8 48 38
7 C.D. OLÍMPIC 47 30 12 11 7 34 27
8 VILLARREAL C.F. "B" 44 30 13 5 12 38 31
9 CLUB GIMNÀSTIC TARRAGONA 43 30 10 13 7 35 33
10 HURACÁN VALENCIA C.F. 42 30 11 9 10 30 26
11
C.F. REUS DEPORTIU
41 30 11 8 11 31 37
12 R.C.D. ESPANYOL "B" 39 30 10 9 11 28 33
13
C.F. BADALONA
38 30 9 11 10 29 27
14 U.E. OLOT 37 30 10 7 13 38 44
15 U.E. SANT ANDREU 34 30 8 10 12 27 35
16 VALENCIA C.F. MESTALLA 32 30 9 5 16 29 41
17 LEVANTE U.D. "B" 27 30 7 6 17 33 50
18 C.E. CONSTANCIA 25 30 5 10 15 15 42
19 ONTINYENT C.F. 24 30 6 6 18 29 48
20 A.E. PRAT 22 30 4 10 16 17 38


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una victoria molt important! Estant tenint una bona trayectoria en els ultims partts.
Per cert, que deia la pancarta? Qui era el grup d'animació?
Sergi

Josep Maria ha dit...

Temes polítics sobre l'11-M, que no venen al cas. El grup, el que es situa a la lateral descoberta en els darrers encontres del filial, des del partit de la UE Llagostera fins avui. Prefereixo no citar qui son, doncs ho desconec... tret de "Guardia Joven" que aixó si és podia llegir en una pancarta en l'anterior partit (davant Huracán). La resta d'integrants, no estic en condicions de dir-ne qui son, i per tant no penso citar possibles noms sense saber-ho certament.
Salutacions!.

Anònim ha dit...

Jo no hi era però m'han informat a bastament del fets "apolítics" que comentes, fins i tot en tinc una foto. El més greu és que hi ha qui diu que hi havia gent de la Curva. Si és així és molt preocupant. El club ha d'evitar aquestes festes feixistes i trencar d'una vegada amb una part del seu passat. A mida que avança el procés sobiranista, aquesta colla de feixistes es van posant nerviosos i fins i tot poden arribar a provocar algun fet lamentable.

PRÍNCEP

Josep Maria ha dit...

Esperem això darrer no succeeixi, però no m'agraden certes actituds provocatives, i certs personatges que pul•lulen per la Ciutat Esportiva. Em recorden massa a altres de no fa pas gaire temps i que pensava que ja eren historia. No crec que s'ho passés gaire bé nostre President a la llotja...
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M