dimarts, 5 d’agost del 2014

EL CLUB COMENÇA A ESTAR-NE FART DE THIEVY.
SANCIÓ AL DAVANTER FRANCÈS PER INCOMPAREIXENÇA.

Sanció a Thievy per incompareixença

Davant de la incompareixença de Thievy Bifouma a la sessió d’entrenament prevista per aquest dimarts dia 5 d’agost a primera hora del matí tal com era la seva obligació professional degudament comunicada per part del RCD Espanyol, el club ha decidit imposar al jugador una sanció en aplicació del règim disciplinari intern. 

En concret, Thievy Bifouma haurà d’assumir una sanció econòmica per no haver comparegut al seu lloc de treball. La quantia de la sanció serà determinada segons la normativa de l’entitat i anirà augmentant, tal com està previst en la pròpia normativa, si la incompareixença s’allarga en el temps. El club entén que, després d’haver contactat amb el seu entorn, no hi ha motius que puguin explicar la seva incompareixença en la data fixada pel RCD Espanyol després de la disputa per part del jugador i en les darreres setmanes dels partits internacionals de la selecció del Congo.

Una vegada el jugador es reincorpori a la disciplina del primer equip, s’entrenarà al marge de l’equip fins que la direcció esportiva i l’entrenador ho decideixin.

RCD ESPANYOL DE BARCELONA SAD.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M