dijous, 16 d’octubre del 2014

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA (I ORDINÀRIA)
DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DEL RCDE






(Auditori del Power 8 Stadium, Cornellà – El Prat: Josep Maria)

Aquest vespre des de les 20:00 h. en segona convocatòria ha tingut lloc la celebració de l’Assemblea de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona, amb caràcter extraordinari i també ordinari, a l’auditori del Power 8 Stadium.

En primer lloc s’ha guardat un minut de silenci en memòria d’aquells penyistes que ens han deixat al llarg del darrer any. Després de l’aprovació de l’acta de l’anterior assemblea (lliurada a les penyes prèviament en ser enregistrat l’acte previ permís dels presents), el Secretari Daniel Bosch ha llegit la relació de penyes presents a l’Assemblea.   Aquestes han sigut les següents:

Aliança Perica, Arenys de Mar, Argentona, Bages, Bellvitge, Berguedà, Blanes, Castellar del Vallès, Cornellà del Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gar-Rafecas, Girona-2007, Gran Via-Sant Martí, Granollers, Els Incansables, Joan Verdú-L’Esquerra de l’Eixample, Juvenil Espanyolista, La Garriga, La Garrotxa, L’Escullera, GPE Manigua, Masnou-Alella-Teià, Mataró i Comarca, Mediterrània Castelldefels, Molins de Rei, Mollet del Vallès, Montcada i Reixac, Olost i Comarca, Parets Lliçà, Perico Ferroviari, Pericos de Llinars, Pericos de Montmeló, Pericos de Poble Nou, Pericos Fidels, Pericos Moteros,  Pericos de Vilassar, El Prat, Premià de Mar,  Reus i comarca,  Riudecanyes, Sabadell, Sant Adrià, Sant Andreu del Palomar, Sant Joan Despí, Sta. Coloma de Cervelló, Sants – Hostafrancs, Sitges, Terrassa, Torredembarra, Urgell i  Segarra, Valls i comarca, Vic i comarca, i Vila de Gràcia i Guinardó.

Posteriorment ha tingut lloc l’informe de gestió del President de la FCPE Alberto Ariza passant revista a totes les actuacions que ell i la FCPE ha dut a terme en el darrer any, seguint amb la votació dels punts de l’ordre del dia. Tots s’han aprovat per unanimitat.  

Atès que hi havia que modificar si es considerava oportú uns serrells en uns articles que havien quedat pendents en la darrera gran reforma i adequació dels estatuts de la FCPE relatius als terminis de convocatòria d’eleccions, l’Assemblea tenia caràcter d’extraordinària tal com així ho marca la normativa vigent i els propis estatuts. També s’ha aprovat per unanimitat aquesta petita modificació.

El tresorer Salvador Fosas ha fet públic els positius resultats econòmics de l’exercici. Posteriorment s’han anunciat les novetats a la Junta Directiva. La marxa del vocal Carles Carbó, substituït per Xavi Arabia (La Garriga). També hi ha una novetat relacionada amb que el tresorer Salvador Fosas serà a partir d’ara, Vicepresident 3r. de l’àrea econòmica al marge de seguir sent tresorer. Els altres dos vicepresidents continuen sent Alfred Puig (social) i Araceli Pérez (institucional).

Després l’encarregat de les relacions del RCD Espanyol amb les penyes, Jaume Martínez ha comparegut per explicar les noves campanyes que el RCD Espanyol està impulsant en matèria d’entrades, descomptes, beneficis en compra de samarretes, etc.  pels propers encontres a disputar a l’estadi a les 17:00h a fi de millorar la pobre imatge en quant a nombre d’espectadors que els darrers mesos ha ofert el Power 8 Stadium. Jaume Martínez ha volgut agrair quantes mostres de suport i recolzament ha rebut després de la mort de la seva mare, condol aquest amb el qual també des de Sentiment Perico ens hi sumem i fem extensible.    

Finalment, el darrer punt de l’ordre del dia, el sempre més mogut, el de precs i preguntes en el que els diversos penyistes que intervenen fent us de la paraula exposen les seves queixes, peticions, consultes, dubtes, etc. Moment en que surten sempre els diversos problemes que continuen afectant als espanyolistes a nivell social (actitud de l’Ajuntament de Cornellà, horaris, autocars, tracte en altres estadis als pericos desplaçats, etc.). 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M