dimarts, 14 d’octubre del 2014

BON PARTIT DEL JUVENIL FEMENÍ "A" (5-0)













RCD Espanyol Juvenil Femení “A”: 5 – Escola Futbol Barberà Andalucía: 0

Segona victòria del tercer equip femení de l’entitat en un partit que ja es posà coll avall des dels tres minuts en que Ariadna aconseguí obrir el marcador. Les noies de Joan Bacardit disposaren de moltíssimes ocasions per aconseguir encara un marcador molt més ampli del que ja assoliren. 

L’equip tenia les baixes per lesió de Julia Díaz i Sara, i les baixes de Nerea i Naomí que es trobaven amb el filial femení en l’encontre que disputà a Vic.  Tot se li posà de cara al quadre espanyolista quan als dos minuts i escaig, Ariadna avançà i deixà anar un bon tret que acabà suposant el primer gol espanyolista.

La rèplica visitant fou en una acció producte d’una pèrdua en zona de mitjos que amb un contracop ràpid el remat de les vallesanes s’estavellà en la cama de la defensora Julia Mora evitant mals majors. Fou una de les poques aproximacions de les visitants, que acabaren d’ensorrar-se quan als vint-i-cinc minuts de joc Irene amb un gran control eleva per sobre la sortida de la portera, i amb la porta totalment buida marca amb el peu a plaer.

Amb el partit encarrilat i abans del tercer, les locals tingueren varies ocasions per incrementar el compte golejador com una jugada amb bon passi en profunditat de Marta Molina per Ariadna, qui en lluita amb una defensora avança i dins l’àrea remata fort, però massa pel centre donant facilitat a la meta Irene que evita el gol. Un parell més d’ocasions com un mà a mà entre Carla i la porter rival, resolt favorablement per la portera del Barberà Andalucía i una ocasió de Cristina Chavero amb xut ras ajustat a la dreta.

A sis del descans, una indecisió entre la meta visitant i una defensora, l’esfèrica rebotada en aquesta darrera acaba afavorint a Carla qui s’emporta la bola i a mitja alçada marca a porteria buida.  Amb aquest 3-0 s’arribà al descans després dels primers quaranta de joc.

En el segon temps es consolidà la superioritat sobre la gespa de les blanc-i-blaves. Un remat de Julia al travesser fou la primera gran oportunitat local.  Un remat de Marta també fou rebutjat per la portera – la millor de les visitants – , així com una doble ocasió d’Ivet en la que altre cop es trobà amb la intervenció de la porter visitant.

Al 66’, un centre des de l’esquerra a càrrec de Cristina, és rematada a boca de canó per Ivet Coll, establint el 4-0 en el marcador. Tan sols dos un minut i mig després l’equip espanyolista assoleix la “maneta” quan Cristina Chavero en una bola avançada fica la punta de la bota lo just per marcar amb un tret ras.

Fins el final del partit, més ocasions i un autèntic suplici per la portera Irene Vilalta qui acusà molèsties en la zona lumbar sense que pogués ser substituïda, i encara efectuà varies intervencions de mèrit. Una vaselina d’Ivet es marxa un pam per sobre. Judith tindria una gran oportunitat de fer el sisè, però altre cop la meta visitant es lluï malgrat estar minvada físicament.

El proper encontre de les blanc-i-blaves serà dissabte a les 18:00h. al Mpal. de la Bóvila de Cerdanyola del Vallès davant el quadre local, vuitè a la classificació amb un triomf i una derrota. Les de Joan Bacardit son segones iguales a punts amb el líder Barcelona.       


Fitxa tècnica:

RCD Espanyol: Ari, Ainoa, Helena, Julia Mora, Marina, Ariadna Cat, Carla, Pauli, Irene, Marta Molina i Cristina.
Substitucions: Ivet Coll i Judith per Pauli i Cristina, m. 41; Pauli per Irene, m. 56; Cristina per Carla, m. 61. Altre suplent: Laura (p.s.)

Escola Futbol Barberà Andalucia: Irene Vilalta, Patricia Vázquez, Laura Benítez, Carla Uroz, Paula Cabeza, Marina Gutiérrez, Laia Pozo, Mariona Castells, Mireia Miró, Raquel López  i Mabel Lucena.
Suplents: Andrea Márquez, Alba Jordán, Judit Sánchez, Alba Del Ojo, i Natàlia León.

Àrbitre: Diego Domínguez Cisneros, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Ariadna Cat, m. 3; 2-0: Irene, m. 25;  3-0: Carla, m. 34; 4-0: Ivet Coll, m. 66; 5-0: Cristina, m. 67.

Incidències: Encontre que s’inicià amb 10 minuts de retràs sobre l’horari previst,  corresponent a la segona jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Juvenil-Cadet Femenina, disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el matí del passat diumenge. Cel parcialment cobert, obrint-se grans clarianes i imposant-se el sol pujant força la temperatura amb el transcurs del matx.  En les files del quadre vallesà, la que fou jugadora del futbol base femení i filial espanyolista, Alba del Ojo Almecija. 


 CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL-CADET FEMENINA

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 6 2 2 0 0 13 2
2 R.C.D. ESPANYOL 6 2 2 0 0 8 1
3 FUND. ESP. At. VILAFRANCA 6 2 2 0 0 5 1
4 PONTENC CLUB ESPORTIU 6 2 2 0 0 4 2
5 F.C. LEVANTE LAS PLANAS 3 2 1 0 1 6 4
6 C.E. SABADELL F.C. 3 2 1 0 1 5 3
7 C.F. REUS DEPORTIU 3 2 1 0 1 6 6
8 F.C. CERDANYOLA DEL VALLÈS 3 2 1 0 1 3 3
9 PENYA BLANC BLAVA LA ROCA 3 2 1 0 1 2 3
10 VIC RIUPRIMER REFO F.C. 3 2 1 0 1 2 4
11 ESC.F. BARBERÀ ANDALUCIA 3 2 1 0 1 2 5
12 C.E. EUROPA 3 2 1 0 1 3 10
13 C.D. SANT GABRIEL 0 2 0 0 2 1 3
14 U.E. L'ESTARTIT 0 2 0 0 2 0 3
15 ESCUELA FUTBOL BONAIRE 0 2 0 0 2 2 7
16 C.E. PUBILLA CASAS 0 2 0 0 2 1 6





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M