dijous, 16 d’octubre del 2014

SENSE OPCIÓ. L'ALEVÍ "B" NO POT FRENAR
A UN CORNELLÀ SUPERIOR FÍSICAMENT






RCD Espanyol Aleví “B”: 0 – UE Cornellà ”A”: 4

No donà opció el quadre del Baix Llobregat. Partit força desigualat el que vam veure dissabte passat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en el que l’edat i la qualitat del rival s’imposaren davant les ganes i lluita dels espanyolistes, inferiors físicament. A priori, ja hi havia poc que esperar doncs una setmana abans havia tingut lloc l’altre encreuament d’alevins de primer any amb alevins de segon any, i el resultat obtingut per l’equip  “A” (RCDE) davant el “B” (en aquell cas UE Cornellà), havia sigut d’un escandalós 9-1.  

Però malgrat les diferències els jugadors de Julián López de Lerma ho intentaren i resistiren pràcticament fins les acaballes del primer quart de partit. Això si, patint de valent, però inclòs amb alguna arribada com una acció de Iván Garrido amb remat fluix forçat  de Mark Sorroche.  En una arribada amb perill, el col·legiat (força dolent sense que influís en el marcador), es menjà una clara falta a la frontal favorable als locals, que tothom va veure menys ell. Els verd-i- blancs abans d’inaugurar el marcador estavellaren un tret al travesser de la porteria defensada per Oriol. D’un xut ras ajustat a la dreta, obrí el marcador Leonardo.

Una errada defensiva (entre tres defensores no van saber allunyar l’esfèrica contundentment) provocà la recuperació del Cornellà en zona molt perillosa i donà origen al segon gol que matava el partit, més encara de la manera en que tingué lloc.  Abans del descans, una altre pèrdua a l’hora d’intentar jugar l’esfèrica des de darrera, provocà una clara ocasió amb un remat ras a un pam del pal esquerre que sortosament no acabà entrant.

En el tercer període, el tercer gol que arribà molt ràpid (als dos minuts en el llançament d’un lliure directe a l’escaire), deixà totalment ensorrat moralment a l’equip doncs tres gols era ja una llosa massa gran i pesada per aixecar per qualsevol equip, i més encara tenint en compta la diferència d’edat.  Eli, l’ex jugador del conjunt Aleví B espanyolista de la passada temporada –ara al Cornellà- s’erigí en protagonista en aquesta fase final del partit amb les seves ganes per aconseguir –sense èxit- inaugurar el seu compte golejador personal en aquest encontre. Disposà de grans ocasions, com una vaselina que es marxà fora, una escapada de la que finalitzà amb un xut fluix, i en altre oportunitat que acabà amb un remat ben aturat per Álvaro.

En el darrer període, altre remat dels d’El Baix Llobregat a la fusta (segon travesser). En el 43’ el Cornellà incrementà la seva avantatge, amb un centre al segon pal que rematà a plaer Alex Gómez. La darrera ocasió, una arrencada del visitant Pol que arribà fins l’àrea espanyolista salvant amb el peu el meta Álvaro i evitant que el resultat fos més ampli.
               

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er. quart: Oriol Ciurans;  Aitor Ribera, Víctor Garrido, Pol Canillo; Iván Garrido; Alex Alivia i Mark Sorroche.
2n. quart: Oriol Ciurans; Arnau Villa, Víctor Garrido, Ferran Durán; Sandro Ballero,  Jan Oliveras; i Alex Plaza.
3r. quart: Alvaro Carmona; Arnau Villa, Víctor Garrido, Jan Oliveras; Iván Garrido; Alex Alivia i Mark Sorroche.
4rt quart: Álvaro Carmona; Aitor Ribera, Arnau Villa, Pol Canillo; Sandro Ballero, Ferran Durán; i  Alex Plaza  
  
UE Cornellà: Víctor Gragera, Pol Gimeno, Sicu Cámara, Alex Gómez, Eliseo, Marc Proca, i Leonardo Dos Reis.
També: Víctor Pintado (p.s.), David Llorente i Josep Lluis.

Àrbitre: Alejandro Álvarez Molina, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Leonardo, m. 12; 0-2: David Llorente, m. 20; 0-3: Alex Gómez, m. 32; 0-4: Alex Gómez, m. 43.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga del grup 1er. de Preferent Aleví, disputat en un dels sectors del camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el migdia del passat dissabte. Ambient força calorós, estiuenc tot i estar a la tardor, amb cel seré i assolellat.  En les files del quadre verd-i-blanc, Eliseo Oppong Ofosu “Eli”, jugador del futbol base espanyolista des de 2011 a l’estiu de 2014. El partit s’inicià 14 minuts després de l’horari previst, doncs el col•legiat (el mateix que havia xiulat el partit del Cadet “B” que precedia a la disputa del partit de l’Aleví B) estava redactant encara l’acta de l’anterior encontre.  



 CLASSIFICACIÓ PREFERENT ALEVÍ, GRUP 1er.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 F.C. BARCELONA 12 4 4 0 0 29 1
2 UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA 9 4 3 0 1 12 4
3 C.F. DAMM "B" 9 4 3 0 1 13 8
4 U.D. CORNELLÀ 8 4 2 2 0 14 6
5 C.F. IGUALADA 7 4 2 1 1 12 8
6 C.E. ESCOLA FUTBOL MATARÓ "B" 7 4 2 1 1 8 7
7 C. ESCOLA F. GAVÀ 6 4 1 3 0 10 8
8 F.C. SANT CUGAT ESPORT 6 4 2 0 2 8 11
9 C. GIMNÀSTIC MANRESA 6 4 2 0 2 10 16
10 C.E. MANRESA 6 4 2 0 2 9 18
12 R.C.D. ESPANYOL "B" 4 4 1 1 2 10 15
11 U.E. SANT ANDREU "B" 4 4 1 1 2 6 8
13 VILA OLÍMPICA CLUB ESPORTIU 3 4 1 0 3 7 13
14 C.E. SANT GABRIEL "B" 2 4 0 2 2 8 14
15 C.E. L'HOSPITALET 1 4 0 1 3 5 16
16 U.D. MARIANAO POBLET 0 4 0 0 4 8 16




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M