divendres, 13 de març del 2015

LES BENJAMINES EMPATEN AMB EL SABADELL
EN EL DUEL PER LA SEGONA POSICIÓ (2-2)

RCD Espanyol Aleví – Benjamí Femení: 2 – CE Sabadell: 2

Taules en el duel per la segona posició a la categoria aleví-benjamí-prebenjamí femenina. Les espanyolistes que es van avançar en el segon quart després de finalitzar el primer amb l’empat inicial, van veure com les arlequinades li remuntaven el partit amb dos gols en el tercer quart. En les acaballes del partit, l’equip blanc-i-blau va aconseguir salvar un punt aconseguint Iris el gol de l’empat.

L’empat deixa les coses tal com estaven pel que respecta a la lluita per la segona plaça. El CE Sabadell és segon amb tres punts més que el quadre espanyolista. El gol-average es favorable a les periquites, ja que a la primera volta guanyaren 4-6 al Poliesportiu Olimpya de la capital vallesana.  El próxim encontre serà davant el CF Igualada a l’Estadi Les Comes de la capital de l’Anoia, el proper dissabte a les 12:00h.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Irune Prats, Rosario Berman, Berta Egea, Laura Mas, Iris González, Jannet Rodríguez i Claudia Gómez
També: Mireia Andrés, Carla Giménez, Claudia Montero, Carla Llanes i Eva Félix.

CE Sabadell: Marta Roldán, Ariadna Membrives, Marta Giménez, Meritxell mena, Bet Juncosa, Alba Alcaráz i Sofia Jimeno.
També: Gisela San Emeterio, Fiona Espada i Anna Sánchez-Arevalo.

Àrbitre: Daniel González Veiras, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Carla Llanes, m. 18; 1-1: Laura Mas (p.p.), m. 33; 1-2: Alba Alcaráz, m. 43; 2-2: Iris González, m. 59.

Incidències: Encontre corresponent a la 19èna. jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat la tarda del passat dissabte al Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ-BENJAMÍ-PREBENJAMÍ FEMENINA.