divendres, 13 de març del 2015

PRESENTACIÓ DEL 6è TORNEIG DE LA DONA,
A LA PENYA ESPANYOLISTA DE CORNELLÀ











(Penya Espanyolista de Cornellà, C/Riereta: Josep Maria)  

Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la Penya Espanyolista de Cornellà, al Carrer Riereta d’aquesta ciutat del Baix Llobregat, l’acte de presentació oficial del 6è Torneig de la Dona de Futbol Femení en categoria Juvenil-Cadet, que organitza aquesta penya espanyolista. 

Als voltants de tres quarts de vuit s’ha iniciat l’acte amb les notes de l’himne espanyolista. Primerament a la taula han comparegut al marge de l’amfitrió President de la Penya Espanyolista de Cornellà Xavi Edo, Josep Maria García Planas, membre de relacions institucionals, comunicació i premsa de la Federació Catalana de Penyes del RCDE, i Rocío García Tinent Alcalde i Regidora delegada de polítiques de ciutadania del consistori de Cornellà.  Després dels parlaments, han comparegut representants dels equips participants en el torneig. Per part espanyolista tot un símbol del futbol femení perico com ha sigut i es Lara Rabal. Representants del Futbol Femení UD Viladecans, del Fontsanta-Fatjó (l’equip amfitrió ja que al seu camp es disputarà el torneig la tarda del proper dissabte 21 de març), i la UE Vilassar Mar. També s’han dirigit als presents, com posteriorment el regidor d’esports de l’Ajuntament de Cornellà, José Manuel Parrado i el directiu de la FCF Francesc Folguera.  

A l’acte també hi ha estat present el President de l’APMAE, Ferran Marín. A la regidora del consistori cornellanenc se li ha lliurat un ram de flors blanc-i-blaves. Una nena i un nen han fet de “mans innocents” i han escollits els sobres on figuraven els noms dels equips per l’aparellament de semifinals.   Finalment, amb un ben sortit i extens pica-pica amb refrigeri, minuts abans de les  21:00h. s’ha posat fi a l’acte. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M