dilluns, 9 de març del 2015

"MANETA" D'UN CADET "B" IMPARABLE.

CF Tecnofutbol: 0 – RCD Espanyol Cadet “B”: 5

Cap problema per l’equip de Sergio Espejo a l’hora de doblegar al CF Tecnofutbol en partit jugat dissabte a Can Dragó. L’equip perico, que tan sols ha cedit un empat al llarg de les 19 jornades disputades,  s’avançà mitjançant Pol als dotze minuts de joc, i el quadre local es quedà amb deu jugadors per expulsió d’Eric Ceprián abans de la mitja hora de joc. Al descans, els blanc-i-blaus ja guanyaven 0-3, resultat que ampliaren en el segon temps fins el definitiu 0-5.

Continuen per tant els 16 punts d’avantatge (més gol-average), respecte el segon classificat, la Unificació Llefià. El proper encontre corresponent a la 20èna jornada (el campionat arribarà a les seves dues terceres parts), serà a la Dani Jarque el dissabte a les 16:45. La UE Sants, sisè a la taula serà el rival.

CF Tecnofutbol: Arnau Curiel, Carlos Ojeda, Armand García, Eric Ceprián, Alex Oyonate, Daniel López, Luis Martín, Michael Damián, Alejandro Díez, Christopher Alexander i Xavier Carricondo.
Suplents: Iván Huerta, Alejandro Torra, Ignasi Cuurella, Mohamed Ayadi i Javier Acín.

RCD Espanyol: Aitor, Bruno, Jordi, Carlos García, Brossa, Iván Gil, Pol Tarrida, Marc Pérez, Ivan Ariel, Oscar Coll i Bergé.
Suplents: Alejandro (p.s.), Sergi Boira, Genar, Sergi Serrano, Alex Ramos, David Álamo i Luis Jesús.

Àrbitre: Juan Ramón Cano Sáiz, de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues als locals Alejandro Díez, m. 13, Luis Martín, m. 20,  Mohamed Ayadai, m. 63 i a Eric Ceprián en dues ocasions (27’ i 28’). Fou amonestat també el tècnic local David Castellanos, m 22.  Per part espanyolista van veure targeta groga Ivan Ariel, m. 19 i Iván Gil, m. 65.

Gols: 0-1: Pol Tarrida, m. 12; 0-2: Bruno, m. 34; 0-3: Ivan Ariel, m. 37; 0-4: Luis Jesús, m. 61; 0-5: Brossa, m. 76

Incidències: Encontre corresponent a la 19èna. jornada del campionat de lliga del grup 4rt. de Preferent Cadet, disputat el vespre del passat dissabte al Complex Esportiu de Can Dragó, Barcelona.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.