dissabte, 17 de febrer del 2007

PARTITS EN TEORIA ASSEQUIBLES PER ELS FEMENINS


Cap de setmana assequible (al menys en teoria, després ja ho veurem) per els femenins del RCD Espanyol.
El conjunt de Santi Fernández s’enfrontarà a les onze i mitja a la Real Societat, equip que ha pujat a la Superlliga aquesta temporada i que l’únic enfrontament entre ambdós equips va tenir lloc a la primera volta i va acabar amb triomf blanc i blau per 0-3.

El conjunt donostiarra, ocupa la desena posició a la taula, amb 15 punts, 4 partits guanyats, 3 empats, i 10 derrotes. Ha marcat 15 gols i n’ha encaixat 35. Es troba a set punts dels llocs de Copa de la Reina.

El seu objectiu era en un principi el mantenir la categoria, però una bona ratxa de victòries de la jornada 9 a la 13 on en cinc partits sols van perdre davant el Llevant fent 12 punts, van possibilitar que les guipuscoanes donessin un salt de qualitat que els hi permetés somniar amb quelcom més que lluitar per evitar les dues últimes places.

En l’equip perico, és dubte Sara Serna, que la setmana passada es va quedar a Barcelona. La presència o no de l’esquerrana pot afectar el plantejament que faci de sortida el tècnic espanyolista.

Un Athletic – Híspalis a Lezama, serà el partit més important de la jornada, a banda del que hem comentat a Sadrià, mentre que el Llevant tindrà que superar a un Atlético Féminas setè a la taula.





Per la seva part, el femení B, viatja a Mallorca on l’espera un Manacor que amb quatre punts ha abandonat el darrer lloc a la classificació de Primera Nacional, per diferencia de gols amb el Pardinyes. El conjunt de Na Capellera no ha guanyat encara cap partit, i esperem que les noies de Titi no siguin les primeres en caure davant un conjunt que al partit d’anada van derrotar per 15-2.

El Femení B, ocupa actualment la tercera posició del campionat de Nacional, empatat a punts amb el Sant Gabriel, (al que han derrotat als dos enfrontaments), i a tres punts per sota del Girona, segon classificat.

Fotos d'arxiu: josep maria



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M