diumenge, 11 de febrer del 2007

RESULTAT CURT DEL FEMENÍ B. (1-0). 3 PUNTS MÉS.





Partit en el que l’Espanyol B, s’ha mostrat molt superior en totes les facetes menys en el marcador ja que sols ha pogut fer pujar una de les moltes ocasions que ha gaudit en el partit.

Ja des d’un bon començament el filial perico ha posat setge a la porteria visitant. Per bandes, tan Debora com Marta han portat molt perill tot l’encontre. En el minut tres, Debora s’ha internat per la dreta, a guanyat línia de fons però la seva centrada (massa passada) no ha pogut ser rematada per les davanteres locals. Andri al minut 8, ha gaudit d’una immillorable ocasió, a la sortida de la portera visitant, el seu remat ha estat massa creuat i ha sortit fregant el pal dret. Kenti, habilita en profunditat a Marta Corredera que se’n va per l’esquerra, després de controlar amb el cap l’esfèrica, es desfà de la seva marca però a l’hora de centrar, es interceptat i no arriba al seu destí.

L’Espanyol B dominava, i fruit del millor joc i superioritat tècnica, ha arribat al minut 23, el primer i únic gol de l’encontre: Debora retalla, es marxa d’una contraria, de dos, arriba a la frontal i davant la sortida desesperada de la portera del Llers, remata fora del seu abast, però amb la mala fortuna que la pilota s’estavella al pal esquer de la porteria visitant, però la mateixa Debora, molt atempta recull el rebuig i aquesta vegada si, avança a l’Espanyol B en el marcador.

Elena ho prova gairebé des de mig camp, intentant sorprendre. La primera aproximació del Llers, ha acabat rebutjant Nuria en dos temps, i allunyant la defensa local. L’Espanyol recupera una pilota al mig del camp, però Montserrat s’avança a Marta rebutjant amb el peu fora de l’àrea. Amb un xut de Debora ben aturat per la portera visitant i un tret d’Esther Domingo que acaba sense conseqüències s’acaba el primer temps.

La segona part s’ha desenvolupat per els mateixos paràmetres que la primera. Domini total local, ocasions bastant clares que ara no s’han materialitzat, i quelcom de angoixa en els instants finals degut més que rés a la incertesa del marcador.

Debora al minut 51, remata a la xarxa exterior dreta davant l’oposició de la meta visitant. Ni Andri, ni Debora encerten en el minut 56 a sentenciar l’encontre. Marta ho prova en el 68, però el seu xut se’n va fora, sortint per sobra el travesser.
Lorente i Reche entren per Andrino i Elena. Marta s’entreté massa a l’hora de rematar en una ocasió que podia portar molt de perill.

I mentre el partit anava transcorrin sense acabar l’Espanyol de posar la rúbrica al marcador, el Llers CF ha posat la por en el cos, donant un fort ensurt al estavellar en una tret llunyà bombejat, l’esfèrica al travesser de la porteria defensada per Núria. Hagués sigut totalment injust, però en el futbol quan es perdona tant es corre el risc de que succeeixin situacions com aquesta.

En la recta final del matx, remat de Natalia a les mans, remats de Paula i de Maldonado sense cap tipus de problemes per a Núria, ja que les davanteres del Llers (al menys avui) s’han mostrat molt ingènues cara a porta. Rocío prova fortuna, culminant una gran jugada d’atac conduït per Debora, paret a la frontal, i el llançament esmentat que es marxa fora.
I en les acaballes del encontre, servei de cantonada favorable al Llers en un intent de donar la sorpresa però sense cap tipus de problemes per la sòlida defensa del filial espanyolista. Tres nous punts, que el consoliden en els llocs d’honor de la categoria.

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol B: Núria, Kenti, Malena, Rocío, Chivi, Elena, Marta Corredera, Andrino, Natalia, Gema, Debora.

Llers CF: Montserrat: Rosa Vilchez, Rebeca Gómez, Sonia Arbat, Julia Cadevall, Esther Domingo, Lidia Gómez, Maria Martí, Neus, Esther Quintana , Laia Planas.

Substitucions;
Espanyol: Lorente i Reche per Andrino i Elena (m. 69’), Irene per Kenti (m. 76’), Anna per Natalia (m.85’)

Llers; Anna García i Paula per Laia Planas i Neus (m. 46’), Bech per Julia (m.67’), Maldonado per Lidia (m.85’)
Gol: 1-0 Debora (m.23’)

Àrbitre; Alejandro Aguiar Muñoz. Amonestació a Reche (m89’)

Incidències. Partit jugat al camp 3er de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Entre el públic, Sara Serna que no ha pogut viatjar a Puebla, Raquel Corral que va estar operada aquesta setmana del menisc i Titi Camúñez que no ha pogut dirigir l’equip des de la banqueta per haver estat operada també dels genolls.

foto: josep maria




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M