dimarts, 8 de maig del 2007

ACTES SOCIALS:
ASSEMBLEA EXTRORDINARIA DE SOCIS GPE MANIGUA



Ahir vespre va tenir lloc, l’Assemblea Extraordinaria de socis de la GPE Manigua, en el seu local social. Es va procedir a la lectura i aprovació de l’acta de l’anterior Assemblea general , l’aprovació dels comptes de l’anterior exercici, i la renovació dels càrrecs directius després que l’actual consell cesi per cloure el seu mandat, i el torn de precs i preguntes.

Des d’aquestes línies expressar el desig que l’agraïment a Jordi Llopis per la seva gestió fos un reconeixement que tot l’espanyolisme i no sol dels membres de la penya, deurien de tenir envers al fins ara president de la GPE Manigua, ja que les iniciatives que han tingut lloc en aquest segon mandat, han quedat com a grans fites no sols per la pròpia entitat de la Manigua, si no per el RCD Espanyol, com el llarg camí per que el fundador del RCD Espanyol tingués una plaça amb el seu nom a Barcelona.

Altres iniciatives, com el Periconcurs, l’únic entorn la història del nostre club, els diferents premis (perico llimona inclòs) o la interposició d’una demanda judicial contra la Televisió de Catalunya per la ocultació informativa en l’ens públic de l’Aplec celebrat a Barcelona, son una mostra del treball de la Manigua en defensa del conjunt blanc i blau, la seva imatge i els seus postulats.

Nou president
Dani Bosch i Pascual serà el nou president de la GPE Manigua, amb un reduït consell en el que tinc l’honor de col·laborar modestament en tot allò que les meves possibilitats ho permetin.

NOU CONSELL DE LA GPE MANIGUA.

PRESIDENT: DANI BOSCH i PASCUAL

VICEPRESIDENT PRIMER I TRESORER: JUAN CARLOS TOVÍAS HOFMANN
VICEPRESIDENT SEGON I TRESORER SECCIÓ DE FUTBOL: MARTÍN CAÑADAS RÁMIREZ
VICEPRESIDENT TERCER I PRESIDENT SECCIÓ DE FUTBOL: JOSÉ RAMÍREZ LÓPEZ.
SECRETARIA GENERAL; RAQUEL BOSCH i PASCUAL
VOCAL 1er.: JOSEP MARIA TOBEÑA i QUIÑONES
VOCAL 2on i SECRETARI SECCIÓ FUTBOL : ORIOL CRUCES FERNÁNDEZ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

I just wanted to inform you that there's a Dutch Espanyol fanclub as well.

Adeo,

Edwin

Josep Maria ha dit...

Thanks you fout the infortmation.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M