dijous, 10 de maig del 2007

AHIR ASSEMBLEA DE LA FCPE, AMB POLÈMICA INCLOSA.

El problemàtic tema dels vols.

Ahir es va celebrar assemblea de Penyes a la sala de premsa del RCD Espanyol. Tot i el respecte i correcció existent (com no podia ser d’altre manera entre pericos) entre els presents, va haver moments molt calents, degut a el tema dels vols.

Començarem per el principi dels fets. Una agencia (Travel Gallery) quan ens classifiquem per la final de Glasgow, es dirigeix via e-mail a unes quantes penyes oferint diferents “packs” per anar a la ciutat escocesa a uns preus sensiblement més econòmics. Quant la FCPE se n’assabenta, vol fer seu el projecte per intentar “canalitzar adequadament” el tema. Es fan notes de premsa en alguns mitjans i es cita als penyistes per el dimecres en assemblea per tractar el tema a les 19.30.

Però... resulta que el dimarts les persones que han tingut la informació en dies abans, ja han fet les reserves, i moltes penyes que no tenen e-mail, i altres que si en tenen, no en son d’informades. A més quan s’anuncia en un programa de radio que tots coneixeu, resulta que la penya de la que és vicepresident el director d’aquest programa ja ven les places que ha adquirit i en grans quantitats.

Molts penyistes esperen al dia de la reunió, amb la sorpresa que ja està tot esgotat (inclòs els vols de l'agència oficial del Club) i que la reunió només és per explicar detalls i anècdotes del desplaçament a càrrec d’un senyor molt amable de l’empresa que sense voler-lo ni desitjar-lo es veu involucrat en les discussions internes entre un grup de presidents (Premià de Dalt, de Mar, Olost, etc., perdoneu si me’n deixo algun més) que no han estat informats, i del tema (que aquest ja estava a l' ordre del día) de l'aplec de Roses. A més a títol individual també s’adjudiquen vols reservats sense fer la comprovació (carnet de la penya) de si efectivament son membres de penya.

Fins aquí els fets. Ramon Rius, justifica el problema amb el tema de les preses, que han tingut que abonar a la companyia el 10%, 5000 € de fiança, i altres excuses algunes difícilment justificables des del punt de vista dels afectats. Un dels intervinents va dir que els que volien un vol, tenien que insistir i espavilar-se trucant e insistir... malgrat fos vint vegades. Altre va dir que estaven bloquejats els telèfons per tanta impaciència...¿En què quedem?...

Només diré que hi hagut molta improvisació i caos degut a les circumstàncies del poc temps malgrat que les meves opinions en aquest cas permeteu-me me les reservi, ja que com afectat per diverses causes podria caure en la injustícia d’elevar un cas (el meu) d’anècdota particular a categoria general. Per tant, per a molts no hi haurà Glasgow tot i portar els diners en metàl·lic, i baixar de nit la “puta” montanya que de màgica cada dia en té menys arriscant-se a trobar gent de no bones intencions, (no diré altre qualificatiu, per que aquest queda per els senyors dirigents del Corte Inglés).

No hi haurà Glasgow per a mí, però en aquest moment l’únic que de veritat importa ja, es que hi hagi fonts de Montjuïc i Plaça de Sant Jaume. Lo demés importa poc, les persones passem, els dirigents passen, inclòs els de la FCPE també passen...i l’únic que queden son les institucions, el RCD Espanyol i a nivell inferior, bastant molt més inferior, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol.

¡Visca malgrat tot l’Espanyol !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que vagi be per Glasgow, yo al final no puc anar xk no tinc diners pero pagar el vol Charter, les demes combinacions no coincideixen les hores. Que vagi mol be de tot cor!!! Força Espanyol. i a guanyar!

Josep Maria ha dit...

Evidentment que vagi molt bé per els que hi puguin anar. I sobre tot que sigui un dia de joia per el RCD Espanyol i si a sobra es guanya perfecte.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M