dimarts, 8 de maig del 2007

LA FINAL DE GLASGOW

EL RCD. ESPANYOL INFORMA...

Els socis amb el número de carnet fins el 18.000 ja poden retirar la seva entrada
Una entrada per soci


El RCD Espanyol comunica que avui al matí des de les 10 hores i de forma ininterrompuda fins a les 21 hores s’obriran les taquilles de l’Estadi Olímpic per iniciar l’entrega de les entrades reservades. De moment, cada soci tindrà accés a 1 entrada. La possibilitat, via antiguitat, d’obtenir-ne una altra més només es podrà saber en funció de les persones que han fet la prerreserva i que després no les recullin.
Fins al moment, podran recollir la seva entrada els socis amb número de carnet de l'1 al 18.000.Durant el dia el club anirà comunicant la resta de grups de socis que podran recollir la seva entrada la resta de dies, que seran dimarts (tarda), dimecres i dijous fins a les 21 hores. Informem, a més, que el club obrirà totes les taquilles de què disposa a l’Estadi Olímpic.
Per cada entrada que s’hagi de recollir serà imprescindible presentar el carnet de soci amb el que s’ha fet la prerreserva (1 carnet, una entrada). El viatge d’anada i tornada el mateix dia 16 que posa a disposició dels socis l’agència oficial del club, Viatges El Corte Inglés, com a servei addicional tindrà un preu de 592 euros.
Un cop els socis hagin recollit l’entrada tindran a la seva disposició 7 taquilles per poder comprar el paquets de viatge que ofereix l’agència oficial del club. Un cop més recordem que això és un servei independent a l’adquisició de l’entrada i que els socis poden organitzar-se el desplaçament com ells creguin convenient. També podran contractar els viatges en qualsevol oficina de Viatges El Corte Inglés.
RCD ESPANYOL.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M