dimecres, 22 d’agost del 2007

ESPANYOL B: MOLTES CARES NOVES EN EL NOU PROJECTE.

Foto d'arxiu:
José Luis Plata, davanter centre ex Màlaga, (n.19 a la foto), una de les tres "p" de l'atac perico.



Un Espanyol B molt renovat en la seva plantilla, debutarà en el campionat de lliga dissabte al Camp de les Misses, a Eivissa, enfrontant-se a la S.E. Eivissa, conjunt recentment ascendit a la Segona Divisió B.

Molt ha canviat el conjunt de Joan Francesc “Rubi” d’una temporada a altre; han causat baixa jugadors com Biel Ribas, Brian Arqueros, Fede Bessone, Rubén Canelada, Albert Serrán, Ángel Martínez, Julián López de Lerma, Mikel Martins, David Izquierdo, Guillem Bauza “Bussy”, Francis Villegas, Francesc Guitard, a part dels que varen començar la temporada passada i ja van ser cedits durant l’anterior campionat; Ferran Tacón, Ibon López i els casos més significatius de Albert Yagüe i Joan Tomás Campasol.

Un total de quinze baixes conforme a l’equip que va començar la passada temporada (Guitard es va incorporat al mercat d’hivern després de ser repescat). Dotze de l’equip que va cloure el campionat. Com podeu veure, molts canvis en el filial blanc i blau.


Les altes:
Francisco Casilla Cortés (2-10-86, Tarragona) Porter. (Real Madrid Castilla)
Álvaro Rodríguez Brachi (6-1-86, Sevilla) Lateral. (Real Betis “B”).
Grégor Balazic (12-8-88 Eslovènia) Defensa central. (S.L. Benfica)
Alberto Ortiz Moreno “Tito” (15-2-85, Santa Coloma de G.) Mig (UD.At. Gramanet)
Jordi Gómez García-Penche (24-5-85, Barcelona). Mig(FC Barcelona “B”)
Javi López Rodríguez, (21-1-86, Osuna). Mitja punta.(Betis "B")
José Luis Plata Ruíz (19-7-89 Albolote, Granada) Davanter Centre. (Málaga juv.)
David Batanero Puigbó. Mig. (Damm CF) Se li buscava equip per cedir-lo.


Pugen del Juvenil de Divisió d'Honor:
Isaac Becerra Alguacil (18-6-88, Badalona) Porter.
Oscar Reyes Sánchez (12-3-88, Còrdova) Defensa Central.
Guillem Savall Perera (26-6-89, Barcelona). Defensa Central.
Javier Cantero de la Puente (22-1-88, Granada) Lateral esquerrà
Gerard Rovira López (15-7-88, Barcelona) Lateral esquerrà
Juan José Ciércoles Sagra “Juanjo” (27-5-88, L’Hospitalet). Mig.
Xavi García Calvo (21-8-88, Barcelona). Mitja punta.


Aquestes altes s’hi ha d’afegir els jugadors que continuen de la passada temporada, com son els casos de Toni Lao, Didac Navarro, Fran Erencia (recuperant-se de la greu lesió de la temporada passada), Javi Márquez, José Zamora, Juanma Hernández, Marc Pedraza i Miquel Palanca.

Altre cas particular, és el de David de Pablos qui el club va voler que anés cedit a un equip de superior categoria i tot i tenir interès clubs grecs i espanyols entre ells la Real Sociedad no s’ha concretat i ha estat entrenant-se però sense jugar gairebé cap encontre de pretemporada amb el filial. El porter Marcos també en principi estava previst que anés cedit a la Grama, però no es va concretar la cessió.
Situació més esperpèntica la de Fran López i Jesús García, fitxatges del juvenil de la passada temporada de l’Elx i del Torre Levante respectivament i després d’acabar el seu cicle al juvenil, se’ls va buscar una sortida cedits al Dénia, però el club valencià després de tenir-los a prova uns dies els va retornar a Sadrià.

Aviat tindreu, una llista definitiva dels destins de tots aquells que han causat baixa tant en el Espanyol B com en el Juvenil A i B, així com tots aquells que el RCD Espanyol ha cedit.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, ENCARA QUE SIGUI A PRIMERA VISTA UN PARTIT FÀCIL, NO ES POT ADORMIR EL NOSTRE FILIAL A EIVISSA, ANAR A GUANYAR EL PARTIT I DEMOSTRAR QUE SOM EL EQUIP REVEL-LACIÓ DE LA CATEGORIA.

Josep Maria ha dit...

Partits fàcils ja no n'hi han, Josep. I el calendari tampoc es molt senzill en els primers partits.
Salutacions.

Ubaldo ha dit...

Lo que no he acabado de entender es el traspaso del Sub 19 Berrocal al Madrid. Espero lo comentes en alguno de tus próximos post porque hay que reconocer que estás muy bien informado de las categorias inferiores.
Saludos!

Josep Maria ha dit...

En efecto Ubaldo, Jesús Berrocal ha marchado al Madrid, creo que al C de tercera, aunque esto último nunca se sabe hasta el último momento los que acaben en el C o en el B (Castilla).
Ignoro las condiciones, y si el RCD Espanyol ha obtenido algún tipo de ingresos por derechos de formación.
Jesús Berrocal acabava como juvenil y en principio debía pasar al B, otra cosa diferente es si tenía sitio o no en el B, ya que su compañero en la delantera, Quique Lorenzo tampoco ha subido en el B, y también ha abandonado el Club. Las condiciones las ignoro.
si en breve publicaré los destinos de todos, lo que pasa es que hay tres o cuatro que todavía no tienen destino adjudicado y un par que no sé (no dispongo de la información, MEA CULPA)cual ha sido su destino. Es que hay muchas salidas, muchas, entre B, juv A, i Juv B.
Saludos.

Anònim ha dit...

se saben ya los descartados del B? y ya tienen equipo al cual iran? gracias!

Josep Maria ha dit...

Hoy pondré la lista de las bajas, hasta donde sé, o hasta donde se han podido concretar, pues hay casos de jugadores que hasta ahora no se les ha encontrado equipo, y de dos que fueron devueltos de donde estaban a prueba.
Saludos

Anònim ha dit...

Les dades de Tito estan malament. El seu nom és Alberto Ortiz Moreno i es nascut a Santa Coloma de Gramenet el 15/02/1985.

Josep Maria ha dit...

Si, en efecte, no sé com m'ha sortit aquest cog-nom. Moltes gràcies per la correcció i disculpes a Tito i als lectors. La data de neixement ha estat un creuament entre el 5 i el 2 ¡Coses del tecleixar!.... 15/2 per 12/5..
Així m'agrada, lectors ben informats que es fitxin bé. Si algú sap el destí de Quique Lorenzo o dels que em falta, m'ho pot fer saber i així la informació serà molt més correcta i completa encara per que tothom pugui estar informat.

Una salutació a tots.

francisco ha dit...

Hola,hoy he ido a ver el partido de GIRONA_ESPAÑOL,y no es cierto de que se ha jugado bien,ha sido muy pesado y nada de juego en medio campo,no solo yo opino eso varios de mis compañeros me lo han comentado.No se si era estrategia el primer cambio que ha hecho,a sido un muy poco coherente!!
Un saludo Francisco.

Anònim ha dit...

Hola,ayer fui a ver el partidi Sabadell_EspanyolB y me fui para casa con una imagen decepcionante por parte del equipo visitante.El sabadell muy buen equipo tanto en defensa como en ataque,serio y trabajador.El espanyol jugo el partido durante 10 minutos luego se resigno ante el resultado.Como en campo del Girona y como viene siendo no se juega nada de balon, claro esta que un defensa no puede jugar en mediocampo,¿para que queremos jugadores de sitos espacificos si luego juegan otros?
Saludos

Josep Maria ha dit...

Si hace días que el equipo no "rulla" y cuando con lo que cuesta marcar y ponerse por delante, acaban siempre perdiendo los puntos al final.
El dia del Levante B, equipo último y con cinco juveniles que vino, ya debería haber-se finiquitado la etapa Rubi sin esperar a Sabadell. Ja era la viva imagen de la impotència lo que se vió en el primer tiempo a pesar de la remontada en el segundo.

Anònim ha dit...

No me alegra de la decision que han tenido que tomar,pero si eso es para bien del equipo,que asi sea.Ha ver si puedo ir este fin de semana a verles y me llevo un buen sabor de boca.Esperemos que el equipo salga hacia delante y no se hunda.

Anònim ha dit...

Equipo hay que levantar la cabeza sea como sea,el buen trabajo y las ilusiones saldran a flote!!!!Animo xicos




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M