dissabte, 25 d’agost del 2007

ESPANYOL-VALLADOLID (ESTADI OLÍMPIC, DIUMENGE, 21.00 H.)

Amb la baixa de Tamudo, i amb el traspas de Pandiani, Luis, principal referència ofensiva.

L’Hora de la veritat: S’obre la lliga 2007/08 davant el Real Valladolid.
L’Espanyol mirarà de trencar el malefici que cau sobre el debut al campionat nacional de lliga en les darreres temporades i obrir aquesta lliga amb una victòria davant un rival resen ascendit a primera.

I és que des de la temporada 2001/02 l’Espanyol no guanya en la jornada inaugural; la darrera va ser davant el Real Zaragoza per 2-1, amb gols de dos ex de la pedrera blanc i blava, De Lucas i Lopo. Des de llavors, derrotes amb el Madrid (2-0), empat davant la Real Sociedad a l’Olímpic (1-1), davant el Deportivo (1-1 també a Montjuïc), i les dues derrotes horroroses davant Getafe (0-2) i Nàstic (0-1) les dues darreres temporades.

L’Espanyol no arriba en bon moment a la cita per el que fa referència a les lesions; Ivan de la Peña, Tamudo, Rufete, David García, son els jugadors que Ernesto Valverde no pot comptar.

Fins les hores, Espanyol i Real Valladolid D., s’han enfrontat 34 ocasions en feu perico, decantant-se la victòria en 24 vegades del cantó blanc i blau, per 5 vegades que els de Pucela han aconseguit el triomf i cinc empats. Els dos resultats més contundents es varen donar precisament en els dos primers enfrontaments: 5-1 la temporada 48/49 (gols de Camer, Rosendo Hernández en dues ocasions, i Àngel Calvo en altres dues) i 0-4 la següent. Els darrers quatre enfrontaments, han acabat amb signe positiu per els interessos del conjunt perico (1-0,1-0,1-0,2-0) temporades de 2000/01 a 2003/04. La darrera victòria castellana s’ha de buscar a la temporada 98/99 (0-2).

Per part del rival dir que la llista de dorsals, a falta de que es concreti qualsevol altre arribada o sortida, es la següent:

1.- Butelle.
2.- Cifu.
3.- Marcos.
4.- Alexis
5.- García Calvo.
6.- Borja.
7.- Sisi.
8.- Javier Baraja.
9.- Llorente.
10.- Óscar Sánchez.
11.- Capdevila.
12.- Ogbeche.
13.- Alberto.
14.- Kome
15.- Rafa.
16.- Pedro López.
17.- Camacho.
18.- Álvaro Rubio.
19.- Sesma.
20.- Vivar Dorado
21.- Víctor.
22.- Estoyanoff.
23.- Álvaro Antón.
24.- Iñaki Bea.
25.- Asier

Amb fitxa del filial:
26.- Sergio Asenjo.
27.- Kike.
28.- Jesús.

El partit es jugarà a l’Estadi Olímpic Lluis Companys, a les 21:00 hores i serà arbitrat per David Fernández Borbalán (col·legi andalús), assistit en bandes per Alfonso Costoya i Raul Cabañero, i com a quart àrbitre Juan Manuel Bernal.




Per el que fa referència al futbol base i femenins, dir que l’Espanyol B, amb arbitratge de Francisco Arcas Piqueres del col·legi valencià, s’enfrontarà a un resen ascendit, el UD Eivissa, encontre que començarà a les 18:00 hores d’avui dissabte.

Llorenç Riera Ortega “Sito” (Manacor, 5-1-1987, 1.84 m.) s’ha convertit en nou jugador del filial blanc i blau, i s’afegirà al llarg llistat d’altes que el conjunt de Joan Francesc “Rubi” ha assolit per confeccionar un bon equip per la temporada que tot just avui comença. Com tots sabeu, es tracta del germà d’Albert Riera i el seu equip de procedència era... Bé ja ho sabeu també, l’equip filial blaugrana que militarà a Tercera Divisió.



Partits amistosos per les noies a La Roca, en el que fa referència al conjunt entrenat per Emili Montiagut, i a Rubí per el que respecta al filial blanc i blau entrenat per “Titi”.

Els juvenils de l’entitat, disputaran torneigs a Fraga, XII Memorial Santiago Beltrán, l’equip d’Oscar Perarnau, i a Cenicero (La Rioja) el juvenil B, el V Torneo Juvenil de Cenicero. Mentre, el Cadet jugarà el seu primer encontre a Blanes, davant el conjunt del CD Blanes.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M