dilluns, 20 d’agost del 2007

FUTBOL BASE I FEMENINS.

NOTICIES BREUS.

El Femení entrenat per Emili Montiagut va guanyar per 0-7 dissabte derrotant al Girona FC, un dels equips forts del grup tercer de Primera Nacional Femenina, dins el marc del Torneig Cibertel que es va desenvolupar en el Camp de Futbol Sàbat de Girona.
Els gols espanyolistes van ser obra de Vicky, Sara, Lara en dues ocasions, Raquel Corral i Ana Ríos.

En altre ordre de coses, dir que Mauricio Pochetino, es incorporarà al quadre tècnic del femení (per coses rares, nosaltres..., deu ser una escola això, per el que es veu), per que el noi pugui anar fent hores de pràctiques per poder treure’s el títol nacional d’entrenador. De totes maneres, aportarà expectació i es pot dir que ha estat un “fitxatge mediàtic” a falta dels “altres” (dels que farien augmentar el potencial de la plantilla del femení).

Per la seva part, el Femení B, no va tenir la mateixa sort ja que no va pogué guanyar cap dels dos mini partits de quaranta cinc minuts en el triangular de la Roca, davant dos equips ascendits a Primera Nacional Femenina, concretament davant l’organitzador la Penya Blanc i Blava de la Roca (2-1) i davant el conjunt filial de la UE L’Estartit, ascendit de retruc per les desercions de Llers i Soledad, va empatar a zero.

L’Espanyol B va ser segon, mentre que el conjunt amfitrió, la PBB de la Roca va ser el campió.

El Juvenil d’Oscar Perarnau, després de la derrota mínima als darrers minuts al Camp Els Canyars de Castelldefels davant el conjunt de Tercera Divisió d’aquesta localitat del Baix Llobregat el dissabte, ahir es va enfrontar al CF Lloret, equip del grup primer de Preferent Territorial.

El resultat va ser d’empat a dos gols, després que el conjunt blanc i blau anés perdent per dos gols a zero. Els gols del conjunt local han estat marcats per Eric i Marcos, mentre que els aconseguits per els pericos, han estat obra de Curro i Alex Arias, a falta de quatre minuts per el final quan el ex jugador del Real Oviedo ha establert el resultat final. Cal dir, que el jugador local Marcos ha estat expulsat amb vermella directa per agressió a un contrari.

El Juvenil B de Josep Clotet, va acabar tercer a la XXXVI edició del Torneig Vírgen del Pilar, que organitza el CD. Oliver, després de perdre a la semifinal amb el club amfitrió contundentment per 3-0 i guanyar ahir el partit per el tercer i quart lloc davant el Real Zaragoza per tres gols a dos.