dijous, 23 d’agost del 2007

RIERA, RENOVAT COM A ESPANYOLISTA FINS EL 2011


En efecte, avui Albert Riera ha signat la renovació del seu contracte que el lliga al RCD Espanyol fins 2011, amb un augment de les quantitats a percebre del manacorí.

Bona noticia per tots els espanyolistes, per que aquesta vegada si que ens hem de felicitar per que el Consell d’Administració del RCD Espanyol ha anat ràpid en la qüestió, primer rebutjant l’oferta del Ajax d’Amsterdam, i tots els cants de sirena que arribaven inclòs a parlar de quantitats de dotze o tretze milions d’euros (quantitats que a l’hora de la veritat dubto hagin ofert), i segon amb un acord amb el jugador tal com es va fer amb Luis o Tamudo en el seu dia.

Ignorem si la clàusula s’ha pujat, de totes maneres ja era una quantitat respectable, l’únic que s’ha de complir, i qui de veritat vulgui a Riera, ja sap el que té que fer...

Després la pilota dirà, per que ja sabem que el futbol no és una ciència exacta i hi ha lesions, baixos rendiments, problemes i altre històries (diguem-li al propi Riera, que va tenir que marxar al City cedit per que no comptava per Lotina, al haver aportat molt poc en els primers partits, un cop va ser fitxat del Girondins), però a priori el Consell ha fet el que era més assenyat; mantenir la columna de l’equip que va ser subcampió d’Europa, amb les excepcions que tots sabem.






No tan bé en sembla en la meva modesta opinió (ja sé que no soc més que un simple soci per opinar, però si no ho faig em direu que no em vull mullar), el tema de Sergio Sánchez.

No entraré a discutir la decisió d’Ernesto Valverde (tot i que hi hauria molt per parlar-ne) sobre si és molt millor Sergio Sánchez com a central que homes com Lacruz o Serrán, jugador que militava a segona B), però si que si les condicions en que s’ha cedit al Real Rácing Club (el de Serrano, no ho oblidem), son les que se estan especulant en els mitjans (cessió amb clàusula) son més que qüestionables.

En aquest cas, el tema és el mateix que amb Julián López de Lerma (repeteixo, si es confirma el tema de l’opció de compra en favor del Rácing). Dos jugadors del nostre club, en cas de realitzar bones temporades, no tindria el RCD Espanyol la “paella pel mànec” a l’hora de recuperar jugadors que podrien ser útils per el primer equip. Per que es clar, si aquests jugadors no demostren les expectatives dipositades en ells, llavors, no ens enganyem, ens els tornaran amb un llaç. Naturalment tot dependrà de quina és la quantitat però tenint en compte el que hem tret per el pichichi de la UEFA, prefereixo no pensar-hi...(buscar un davanter, de pressa i corrent sense pràcticament diners, davant la lesió de Tamudo i l’empitjorament de la mateixa, feina gairebé impossible).




En altre ordre de coses, el RCD Espanyol ha fet pública les “instruccions” per la reserva del trasllat al Nou Estadi de Cornellà-Prat. Com és quelcom complicat tot el tema, millor consulteu directament el document PDF que el club ha penjat al web oficial.

http://www.rcdespanyol.com/galeria/documentos/1187874085.PDF

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Ma. i conciutadants: Estic molt d'acord amb tu, aixó de cedir jugadors i després regalar-los per 4 duros, res de res, peró aixó es la llosa de l'Espanyol. Si l'import fos de 4-5 milions d'€, perfecte, encara que crec que sirà mas barat que el traspàs del "pichichi".
Figot47

Albert ha dit...

Riera: un altre que estrenarà l'estadi nou.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M