dilluns, 20 d’agost del 2007

PRIMERES FOTOS DEL NOU TERRENY DE JOC DE GESPA ARTIFICIAL DE SADRIÀ











El futbol torna a Sadrià
Ahir vespre, va començar la nova temporada a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, i ho va fer en un amistós amb el CE Mataró , conjunt de tercera que va posar ja molt difícils les coses al filial blanc i blau, un conjunt molt jove i renovat aquest any.

El partit, que en contra del que digui un mitjà de comunicació espanyolista, si va ser amb públic i no a les nou, si no a les set del vespre, va tenir la incertesa del marcador fins al final, i va cloure amb el triomf espanyolista.

Per cert, el públic assistent va poder veure (els que encara no ho havien fet) tal com han deixat el terreny nou de joc de gespa artificial (anava a dir camp nou, prefereixo l’anterior expressió), situat en el lloc on eren abans els camps 3er., i 4rt.



Vam pogué veure les grans dimensions i el gran espai tant a les laterals com en els fons dels gols, entre el terreny pròpiament dit i la zona ocupada per el públic, que de moment encara no han col·locat cap tipus de grades.

El públic assistent, (els que no eren socis del RCD Espanyol) no van tenir cap tipus de problemes en entrar a la Ciutat Esportiva sense gastar-se ni un sol euro, ja que el Club va tenir a bé no gastar-se ni un cèntim en tenir un empleat de taquilla, per la poca gent que acudís al matx, pues entrada gratuïta per a tots els seguidors del Mataró.



Us podrà semblar bé, però es un greuja comparatiu amb socis que conec que han estat seguint l’Espanyol per aquests camps de la geografia catalana i no han tingut cap tipus de misericòrdia amb els seguidors pericos...

Peralada; Entrada públic no soci del club gironí: 15 € (CF Peralada, de Primera Divisió catalana)
Vilanova i la Geltrú: 10 € (Conjunt de Tercera davant un Segona B)
Nou Serdenya: 6€ (Amitós d'un Tercera amb un Segona B)
Torneig de l’Estany: 12€ (Conjunt de Tercera davant un Segona B, malgrat que aquí incloïa la penitència de veure si hi anaves abans d’hora, al conjunt de “Pep”, el tercera de Laporta, i amb un horari -22.15 hora de començament-, que ja em direu... )
Torneig de Camprodón: 6€ (davant un equip de Primera Territorial, aqui es tenia en compte als jubilats pericos, 4€).
Torneig Ajuntament de Manlleu: 10 €. (Aquí també es tenia en compte als jubilats pericos i aquests pagaven “només” sis € per veure un amistós davant un tercera divisió, però 3€ més si anaves a tribuna).





Com es pot observar, quantitats molt importants inclòs superiors a molts partits oficials de categories de la territorial catalana. Hora seria que els responsables del club tinguessin en compta aquests detalls, per que ja n’hi ha prou de sempre afavorir als demés quan ni ens ho agraeixen (encara se’n foten de nosaltres) ni ens ho tenen en compte mai ni al soci ni al propi club.

I si que hi havia públic, un centenar aproximadament de seguidors a l’estrena oficial del Espanyol B, i potser no hi n’havia més per que alguns van arribar quan l’encontre ja s’acabava per que no van tenir clar l’horari del partit i van anar a les 21:00 hores, i potser més d’un ja no hi va voler anar-hi en un dia plujós i d’ambient molt fresc. Però es clar, el partit va ser al vespre a les 19:00.



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jose Maria me he tomado la libertad de copiar y pegar esa imagen en el eco callejero. Si tienes algún inconveniente dimelo y la quito. Saludos.

Anònim ha dit...

Si, Josep Ma. aixó es un verdadera merda de com ens tracten alguns de dints de l'Espanyol. Jo ho dic perqué he estat en aquesta tesitura, peró hi ha arrìbarà el Sant i veuràs com diuen al meu poble "a cada porc li arriba el seu Sant Martí".Seria interessant cobrar alguna cosa a l'altra gent i així respectar una mica al socis.
Salut i endavant Espanyol.
Figot47

Josep Maria ha dit...

Ningún problema, Keiplus.
Salutacions, Figot.

Javichu ha dit...

Muy bonito el apunte del partido, a las siete, no a las nueve, y con público. Muy mayor. Nadie puede tener errores. Enhorabuena por tu blog, es muy interesante. Suerte! Au!

Josep Maria ha dit...

Todos cometemos errores por propia equivocación o por mala información de terceros. PEro lo mínimo que hay que hacer en esos casos es corregir el error si se está a tiempo y si no, disculparse, como más de una ocasión he hecho yo cuando la información que me han dado no se ajustaba a la realidad o he tenido algún lapsus por que todos somos humanos y nos equivocamos. Por que hay personas de por medio perjudicadas y no muy contentas en este caso. Y si no lo podeis preguntar a quien llegó a Sadrià a las ocho y media o tres cuartos de nueve...
Saludos.

Javichu ha dit...

Simplemente no he visto necesario que pases tanta factura a un medio de comunicación por un error. Sinceramente, desconozco si se han disculpado o no, la verdad, pero creo que te has 'sobrado', por decirlo de alguna manera. He visto un poco de rencor en el artículo. De todas formas, si tu crees que era lo conveniente, adelante. Mucha suerte. Adeu.

Josep Maria ha dit...

No ha sido mi intención mostrar ningún rencor hacia ningún medio de comunicación espanyolista. Solo reflejar el malestar de socios tras el partido y ver que al dia siguiente no hubo rectificación, ni disculpas (si las hubiera habido no hubiera ni hablado del tema, por que todos, YO EL PRIMERO, nos equivocamos). De todas formas ni siquiera he mencionado el medio en cuestión para no perjudicarlo, solo para que conste que hay gente que hizo el viaje en balde, y no vio el partido.
De todas formas, acepto la crítica, y te agradezco la opinión que ha expresado.

Pero me hubiera gustado que hubieras oído a algunosGracias por la visita y los comentarios. socios perjudicados que a buen seguro no habrían sido tan medidos a la hora de hacer la crítica.

Josep Maria ha dit...

Perdón el último párrafo me ha quedado mal pegado. Quería decir que me hubiera gustado que hubieras oído a algunos socios perjudicados, que hicieron el viaje en valde, y no se expresaban precisamente en términos tan correctos como los míos.
Gracias por la visita y los comentarios.
Precisamente el hacerme eco de su problema, fue mi única intención. Nada más.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M