diumenge, 19 d’agost del 2007

UN JUVENIL SENSE GOL, PERD ALS INSTANTS FINALS. (1-0)

(Josep Maria; Camp dels Canyars, Castelldefels.)
Derrota davant un tercera.

El Juvenil va perdre als darrers minuts un encontre que va demostrar no ser inferior ni tècnica ni físicament a una UE Castelldefels, de Tercera Divisió que molt tindrà que lluitar per mantenir la categoria a tenor del vist ahir.

El primer temps, molt superior l’Espanyol
Oscar Perarnau, va alinear a Pecha a la porteria amb una defensa formada per Oriol Sans, i el fitxatge Dani López, acompanyats per Didac Vila que torna de la seva cessió i
Víctor Ruíz l’únic home que continua de la passada temporada. A la medul·lar, mentre que homes com Macalou o Baena fitxats aquest estiu acompanyaven Carlos Ruíz que repeteix de la passada temporada; Guillem Creus després d’anar cedit una temporada al Mataró a Divisió d’Honor, ja té experiència en la categoria, i Lluis Crous per l’extrem ascendit del juvenil B, amb Marc Mas, altre dels fitxatges.

Tot i que els primers deu minuts poc joc vam veure, si que hem de fer esment la molta lluita en el centre del camp i un Espanyol que no es va arrugar davant un conjunt més gran en quan a edat es refereix, de seguida el conjunt blanc i blau va agafar el timó del partit, i va començar a gaudir de clares ocasions per marcar, però la sort no va estar de cara dels homes de Perarnau.

La primera jugada la va protagonitzar Baena, després de superar a dos contraris, no va poder amb l’home de tancament de la defensa local que es va creuar en els darrers metres.

Marc Mas té l’ocasió més clara
Sobre el primer quart d’hora, passada llarga, i Marc Mas per velocitat davant la sortida a la desesperada del porter Gallego, li eleva la pilota per sobre del meta local, però la vaselina des de trenta metres, se’n va fregant el pal dret i no acaba entrant amb tota la porteria buida.

Ni Marc Mas ni Didac Vila encerten a rematar al minut 22 dins l’àrea petita una centrada de falta que Guillem Creus penja des de la dreta.
Lluis Crous, xuta però els seu tret es aturat per Gallego.

Gol invalidat per el col·legiat
L’àrbitre invalida la jugada per càrrega en el salt de Marc Mas, molt dubtosa, i el xut posterior dels espanyolistes es anul·lat, acabant dins la porteria local.

El primer remat del Castelldefels a porta, es produeix al minut 25, un xut fluix de Isma a les mans de Pecharromán.
L’Espanyol ho continua intentant i després d’una gran passada de Didac, Baena s’interna a l’àrea però el seu xut es rebutjat com pot per Gallego, i posteriorment el refús es allunyat per la defensa local.

Cebri, un ex perico dona el primer avis seriós
Cal destacar la presència en l’onze de la UE Castelldefels de jugadors blanc i blaus com el cas de Mai, el jugador que va anotar el primer gol (de penal) a la primera Copa del Rei que va guanyar el RCD Espanyol en la final de Lleó (el segon el va fer un jove de quinze anys que es deia Jonathan Soriano), Cebri que també va militar al juvenil perico o Artur Perez García que no va trobar mai lloc al Espanyol B.

Precisament Cebri posa a prova a Pecha, que rebutja el tret del davanter local. La UE Castelldefels sembla despertar en els darrers minuts del primer temps, i amb el llançament de Pablo de falta, posa la pilota fregant el pal dret de la porteria de Pecha.

Però de nou, l’ocasió més clara seria per el juvenil espanyolista, quan en el darrer minut, una passada a l’espai de Crous, permet a Guillem Creus marxar-se tot sol perseguit per darrera per el últim defensa, i encarant a Gallego trepitjant àrea, xuta fora a l’esquerra de la porteria.

Una segona part molt fluixa
Poc joc de qualitat hem vist en aquesta segona part, també debut als canvis que ambdós entrenadors han anat introduint per donar minuts a gairebé tot els jugadors disponibles, i que han fet que s’aturés el ritme de joc del primer temps, i en la recta final de l’encontre es trenqués ja el partit, amb anades i vingudes que han acabat amb l’errada en l’únic gol del matx.

Quinze minuts han passat de la represa per veure una jugada mínimament en condicions, i ha estat l’equip local qui ha posat a prova a Pecha, que ha rebutjat a còrner.

Oriol Sans ha profunditzat, per l’esquerra i la seva passada de la mort, un pel llarga, no ha trobat el rematador en primer terme i si venint de darrera Macalou ha engaltat un xut a trencar des de el vèrtex esquer de l’àrea de càstig, sortint alt per sobre el travesser en una jugada en la que els homes de Perarnau havien sorprès als de Miguel Olmo.

Quan semblava que les taules serien definitives en el marcador, per la dinàmica en que anava l’encontre, imposant-se les defenses als davanters, i amb poc ritme degut als molts canvis, en una jugada on l’eix defensiu del juvenil perico no ha estat massa fi, ha fet que Dani Santos, s’avancés, i superant la sortida del meta espanyolista amb un barret, es quedés tot sol amb la porta buida i marqués el gol de la victòria de la UE Castelldefels. Massa premi per tant poc mèrit. I el juvenil ha continuar millorant. Es van veure bons detalls al primer temps davant un equip de Tercera, i em de ser malgrat tot optimistes amb aquest equip, malgrat que davant encara els home gol no estiguin encertats cara a porta.


Fitxa tècnica.
U E Castelldefels: Alberto Gallego; Juan Martínez, Oriol Grau “Uri”, Javier León, Artur Pérez, Mariano Hellín “Mai”, Pablo, Patrico Manso “Patri” , Cebrià Queralt “Cebri” , Raul Guerrero, i Isma Quiñones.

Substitucions: Alberto Marcos per Mai, m. 50, Dani Santos i Rua per Cebri i Isma Quiñones respectivament, m. 62, i Besalduch, Toni, Jonathan Puig, Gilbert, i Joseph Lecke (ps) per Uri, León, Artur, Raul, i Gallego, m. 71.

RCD Espanyol Juvenil:
Pecha; Oriol Sans, Dani López, Víctor Ruíz, Didac Vila, Macalou Guimba, Guillem Creus, Baena, Marc Mas, Carlos Ruíz, Lluis Crous.

Substitucions: Alex per Crous, m. 54, Albert Moñino i Abraham del Pozo per Baena i Marc Mas, m. 62, Toni Cunill i Oriol Recarte per Oriol Sans, i Carlos Ruíz, m. 71.

Gol; 1-0, m. 86 Dani Santos.

Incidències: Camp dels Canyars. Castelldefels. Un centenar d’espectadors. Temps força ventós. Primer partit del Juvenil A a terres catalanes.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M