dilluns, 20 d’agost del 2007

L'ESPANYOL B REMUNTA EL GOL DEL MATARÓ (2-1)

Primera foto en partit del Espanyol, al nou terreny de joc de gespa artificial
(abans camp 3er).

L’Espanyol B, guanya 2-1 al CE Mataró.El partit d’ahir davant el CE Mataró dona bona compta del que se li espera al filial blanc i blau en la categoria de bronze del futbol espanyol; rivals molt lluitadors, com és lògic de més edat que l’Espanyol que a bon segur serà de les plantilles més joves (si no la més) de la categoria.

Domini inicial perico

L’Espanyol va gaudir de dues bones ocasions només començar l’encontre amb Javi López de protagonista per banda esquerra i la seva internada acaba amb el xut del ex del Betis i el rebuig posterior del meta del Mataró.

Palanca, molt desafortunat ahir cara al gol tot i la seva lluita, va rematar de cap, una centrada perfecta de Zamora per banda dreta amb tota la porteria per ell, enviant incomprensiblement la pilota fora.

Gerro d’aigua freda
Al minut tretze, al remat de cap en el llançament un servei de cantonada, l’ex del RCD Espanyol Albert Martínez, estableix la momentània avantatge dels del Maresme, al aprofitar-se d’una indecisió defensiva entre mig d’un munt de jugadors.

El CE Mataró es va mostrar com un equip molt compacte, lluitador i va gaudir de les seves ocasions durant el matx.

Empata l’Espanyol B
Javi Márquez en dos trets (el primer a la tanca i el segon a les mans del porter) ho va intentar de falta directa. Mentre, a l’altre àrea Casilla tapa molt bé la internada del extrem visitant, quan el perill voltava les immediacions del àrea espanyolista.

Penal comès en el minut 18, sobre Didac que s’havia incorporat a l’atac, per rematar una centrada per l’esquerra molt bona de Javi López. El capità de l’equip Javi Márquez transforma (ja era hora veure un penal ben executat) i estableix les taules en el marcador.

El propi Javi Márquez d’un fort tret es a punt de marcar, però l’esfèrica es perd a mig metre del pal dret. Zamora també gaudeix d’una bona ocasió però un pel lent, s’entreté massa dins l’àrea i perd el control de la pilota davant la defensa visitant quan ho tenia tot a favor.

A la segona part, ambdós conjunts tenen ocasions per desequilibrar el marcador
El partit al poc d’iniciar-se la segona part, va tenir a Javi Márquez com a protagonista d’un llançament de falta, però aquesta ocasió l’esfèrica se’n va anar massa alt.

Pedraza ho intenta amb un fort obús similar al que va convertir en Vilanova en l’amistós que va guanyar per 0-2, però en aquesta ocasió la pilota es marxa per sobre el travesser.

El Mataró disposa d’una gran ocasió però encarant Casilla, el davanter visitant creua massa la pilota sortint aquesta per el pal contrari un xic desviat.

Rubi mou la banqueta i dona entrada a Xavi García en substitució de Zamora i posteriorment Tito i Guillem.

L’ocasió més clara, en el cap de Palanca
Aquesta vegada era jugada per la dreta, on el ex bètic també Brachi centra molt bé després de pujar la banda, i Palanca tot sol i amb tota la porteria per ell dins l’àrea petita no dirigeix bé el seu remat i l’envia fora amb l’exclamació general dels aficionats assistents al matx.

Pedraza aconsegueix el gol de la victòriaJugada de Javi López (un dels destacats de l’encontre), la seva centrada es pentinada per Palanca situat en la boca de gol, i al segon pal, a un metre de la línia Pedraza només té que endinsar amb el cap la pilota al fons de la porteria visitant, situant al filial blanc i blau amb avantatge en el marcador a falta de poc més d’un quart d’hora.

A partir d’aquest moment el partit disminueix en quan a ritme, diferents canvis per ambdós conjunts, i els darrers minuts transcorren sense cap jugada de perill digne de menció.

RCD Espanyol B: Casilla; Brachi, Didac, Oscar Reyes, Gerard Rovira; Juanjo, Javi Márquez, Javi López, Zamora, Pedraza i Palanca.

Substitucions: Xavi García per Zamora, m. 59, Tito per Juanjo i Guillem Savall per Oscar Reyes, m. 68, Plata per Pedraza, m. 79, i Batanero per Javi Márquez, m. 86.

Gols; 0-1 Albert Martínez, 1-1 Javi Márquez –pen- 2-1 Pedraza.

Incidències: Camp de gespa artificial, de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Josep Borrell, conseller del futbol base en la grada provisional antiga. Un centenar d’espectadors aproximadament, jornada gratuïta (portes obertes per tothom, som així de generosos).