dimecres, 14 de maig del 2008

ELS VETERANS SEMPRE S'HO AGAFAN BEN SERIOSAMENT

CRISTIAN ÁLVAREZ,PORTER DE ROSARIO C., ESPANYOLISTA PER CINC TEMPORADES










Victòria sense pal·liatius dels veterans
Ahir vespre es va jugar al camp tercer de Sadrià, l’encontre que es devia de jugar el passat dissabte i que les pluges torrencials caigudes en l’àrea metropolitana va impedir la seva disputa, entre el primer equip femení i l’equip dels veterans del RCD Espanyol, per a servir de preparació a les noies d’Emilio Montiagut cara a la Copa de la Reina que l’enfrontarà al Prainsa Zaragoza els dies 1 i 8 de juny.

El primer temps va ser de domini altern, però els contracops dels veterans van ser letals, i Márquez va fer el primer ven aviat trencant la línia defensiva, mentre que Serrano va aconseguir el segon, i en els darrers vint minuts amb major domini del femení que va gaudir d’alguna ocasió en jugada per l’esquerra de Sara, o de llançament de Carol, va ser els veterans qui mitjançant Rafa Marañón va aconseguir marxar-se amb 0-4 als vestidors després d’anotar el tercer amb un bon retall i llançament a l’escaire i el quart amb una bona jugada de Serrano qui li va donar una passada precisa que l’encara màxim golejador del club no va perdonar. Abans dels gols de Rafa, havia tingut els veterans una ocasió molt clara però la vaselina d’Alex es va marxar per sobre el travesser.

Segona part sense historia
Es va imposar la veteranía, que per això diuen que és un grau; I així, van anar caient els gols de Lardín, Juanlu, Serrano, Marañón, Lardín i Mario que va tancar el compte de 10-0 resultat que es va arribar a la fi de l’encontre.

En el darrer terç de l’encontre, el femení va pogué marcar però no va estar gens encertat cara a porta, sent Carol qui en dues ocasions va tenir el gol en les seves botes, però Gracia, el porter dels veterans es va agafar el partit molt seriosament com tots els participants i no va fer ni la mínima concessió i ho va impedir. Destacar una d’aquestes jugades de Marta Corredera que es va internar a l’àrea després de superar a dos adversaris però el remat de Carol va ser tret en dues ocasions, la darrera per Patón sota pals d’esquenes a porta. Xuts de Carol, Chola, Vicki, des de fora però no hi va haver manera de superar el darrer obstacle.
La nota negativa va ser la lesió de Helena Roig, a la que des d’aquestes línies desitgem que tot així quedat en un ensurt i que no sigui res d’important.

Per part del femení va participar, Cristina, Olga, Ane, Marta Torrejón, Debo, Lara, Miriam, Carol, Nuría, Sara, Cubí, i també Chola, Rocío, Vicki, Elena, Roig..
Per els veterans Gracia com a porter, Eloy, Patón, Longhi, Molinos, Solsona, Márquez, Alex, Marañón, Serrano, Lardín, Juanlu, Carrillo, Martínez, Mario



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M