dissabte, 17 de maig del 2008

SENSE PROBLEMES A QUARTS

Amb solvència a quarts de final

RCD ESPANYOL INFANTIL: 8 -CE EUROPA: 0

El RCD Espanyol Infantil A, s’ha classificat pels quarts de final del Campionat de Catalunya Infantil en vèncer en eliminatòria a partit únic al CE Europa per un contundent 8-0 en la millor segona part del que portem de temporada, o al menys la que els nois de Josep Oliver s’han mostrat més encertats cara a porta.

No ha estat així la primera part on els blanc i blaus els hi ha costat molt mostrar la seva superioritat en el marcador.

La primera ocasió ha correspost als visitants que han xutat al minut tres posant a prova a Eric que ha fet una bona intervenció. La rèplica ha estat una centrada de Casado que Nestor no pot rematar al caure’s.

Lucho aconsegueix el primer
Als divuit minuts de joc, el davanter perico es queda tot sol encara al porter visitant i li creua l’esfèrica al pal contrari amb la mala fortuna que la pilota colpeja al pal; el refús de la fusta el recull el propi Lucho que aquest cop si, no perdona i en segona instància aconsegueix avançar als blanc i blaus.

El propi Lucho, instants desprès, es fa amb la pilota després d’un refús defectuós del meta, dribla a dos contraris en la frontal però remata fluix a les mans.

L’Espanyol s’ha pogut avançar en els darrers minuts al castigar el col·legiat una jugada en la que una paret de Coco amb Lucho acaba amb el primer derribat dins l’àrea. Penal clar que llença Casado a l’esquerra del porter, que li endevina i amb una gran aturada evita el gol.

A la segona part, l’Espanyol ha estat una autèntica piconadora
Ja als primers instants, un remat de Casado colpeja en les cames d’un defensor i acaba fent impacte al travesser. El propi Casado obliga a lluir-se al porter amb una rematada des de la frontal que acaba a còrner.

Servei de cantonada executat per Aitor i el remat de cap inapel·lable d’ Arroyo acaba al fons de la porteria; 2-0.
Altre servei de cantonada es rematat per Jacobs, rebutja el porter en curt i en la boca de gol Jose Manuel, el capità, fa el tercer.
Jugada molt similar la del quart, on una altre centrada d’Aitor es rematada per Alex que amb la seva alçada s’imposa per sobre la defensa, el meta torna a no blocar i a mig metre de la línia de gol Oscar Medina entafora la pilota dins.

L’eliminatòria estava sentenciada; El CE Europa ha gaudit de la millor ocasió (i única en aquest segon temps) però de nou Eric ha avortat l’intent dels de Gràcia per reduir distàncies.

El cinquè obra d’Albarrán després d’un xut creuat. El sisè, el millor de tots ha tingut lloc després d’una jugada de tiralínies en un contracop perfectament conduït, en el que Carlos Ruiz ha guanyat línia de fons i la seva centrada ha estat remata al primer toc just en la zona del primer pal per Lucho.

Lucho no aconseguirà el hat trick en errar una clara ocasió en la que sol davant el meta visitant li xuta pel pal curt en comptes de creuar-li la pilota, que s’acaba marxant fora.

Una falta directa llençada per els escapulats, es treta amb la punta dels dits per Eric evitant el gol.

Aitor fa els dos darrers en mig d’un festival de joc i gols espanyolista
Una centrada de Gerard no aconsegueix en primera instància rematar i des de terra engalta un xut que agafa massa confiat al meta visitant, que pensava que no hi arribava; un gol bonic. El vuitè que ha tancat el compte golejador ha estat després que la lluita d’Aitor pressionant al defensor tingués el seu premi i se’n portés la bola afavorit pel rebot, i davant la sortida del porter toca suau amb un bon detall tècnic, desviant la trajectòria i marcant amb una bona definició.

Encara Lucho ha tingut altre ocasió però el porter visitant molt més ràpid s’ha fet amb l’esfèrica.

Res a veure amb el partit que es va jugar dijous passat. Avui, el conjunt espanyolista s’ha fet creditor del resultat que ha assolit, totalment just i clar guanyador de l’eliminatòria.

RCD Espanyol: Eric Ayala: Albarrán, Arroyo, Jose Manuel, Coco, Jacobs, Nestor, Casado, Lucho, Aitor, i Oscar Medina.
També han jugat Álex, Ángel, Gerard Font, Carlos Ruíz, Didac.

Gols: 1-0:Lucho; 2-0: Arrroyo; 3-0: José Manuel; 4-0: Oscar; 5-0: Albarrán; 6-0: Lucho; 7-0: Aitor ;8-0: Aitor

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Poc públic. Bona temperatura.