INFANTIL "A": A CENTRAR-SE
EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA

RCDE Infantil “A”: 0 UFB Jàbac i Terrassa: 1

Mal partit, ineficàcia total
El conjunt de Josep Oliver va perdre ahir vespre per 0-1 davant el Jàbac i Terrassa que va aprofitar bé el gol que va assolir i va saber contrarrestar molt bé el joc dels espanyolistes, bastant espès i poc fluid, en un encontre que tancava l’actual lliga i que no va poder-se celebrar dissabte a causa de les pluges torrencials caigudes a Sant Adrià.

Amb aquesta derrota el Infantil A tanca una lliga molt irregular en la que ha alternat grans triomfs (triomf davant el Barça a domicili) i partits molt més desafortunats com el d’ahir, i en la que gràcies al doble triomf davant el Nàstic (0-1 i 1-0) s’havia adjudicat ja la segona posició abans de la disputa d’aquest matx.

Els primers minuts van ser de domini vallesà. Les primeres aproximacions van ser una centrada molt perillosa d’Aitor, i una passada en profunditat d’Oscar Medina que Nestor va controlar i encarant al porter visitant va creuar excessivament la pilota que va sortir allunyada del pal dret.

El Jabac Terrassa s’avança
El primer avís dels egarencs, va ser amb un xut per sobre el travesser en el minut 25. Altre cop els espanyolistes van tenir altre ocasió amb els mateixos protagonistes que l’anterior; centrada de l’extrem Aitor i Nestor aquest cop de cap remata fora a la zona del pal contrari.

El Terrassa afina més la punteria i mitjançant el dorsal set, remata en una franca ocasió al pal dret de la porteria espanyolista.
Al 33’ quan s’esgotava el primer temps, el Jàbac Terrassa aconsegueix marcar després que el davanter centre fes un bon moviment superés als defensors blanc i blaus i girant-se rematés al fons de la porteria.

Segona part per oblidar
No va donar mai sensació de pogué donar-li la volta al partit, el conjunt de Josep Oliver. Va haver-hi molt poca fluïdesa en el joc i tot i que van gaudir de dues oportunitats molt clares, el domini del joc i el control del partit va correspondre als visitants. Una falta llençada per Casado es rematada per José Manuel de cap, desviada. Aitor té una gran ocasió però rebutja molt bé el meta vallesà i la més clara a càrrec de Tarsi que tampoc va pogué transformar.
Per la seva banda el Jabac també hagués pogut marcar en una ocasió en la que el seu davanter centre es gira i remata sortint la bola fora per molt poc.

Oblidar aquest encontre i centrar-se ja en el Campionat de Catalunya
Sense solució de continuïtat, el Infantil A disputarà demà els vuitens de final a partit únic del Campionat de Catalunya davant l’Europa en la Ciutat Esportiva i per tant haurà d’oblidar ja aquest resultat negatiu i centrar-se en la darrera competició oficial que tanca la temporada i en la que al ser eliminatòries a partit únic, centra totes les esperances per poder fer-se amb el títol amb el “permís” dels nostres veïns.

RCD Espanyol: Sergio, Albarrán, Arroyo, José Manuel, Ángel, Jacobs, Nestor, Tarsi, Lucho, Aitor i Oscar.
També van jugar, Carlos Ruíz, David, Álex, Gerard Font, Coco, Casado i Didac.