diumenge, 15 de juny del 2008

BALANÇ DEL SISÈ
MEMORIAL SÁNCHEZ LLIBRE




El RCD Espanyol es va endur la sisena edició del Memorial Sánchez Llibre, torneig que es ve celebrant anualment en memòria dels pares del President del club espanyolista i que per primera vegada es va celebrar a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.

El torneig es va disputar en format de triangular amb partits de dos temps de vint minuts i cinc de descans.

En el primer matx, l’Espanyol i la Fundació Sánchez Llibre van empatar a zero en un encontre en el que Jaume Oliver va donar entrada a varis jugadors que es troben a prova i diferents suplents.
El partit va ser entretingut, amb domini i ocasions per ambdós conjunts, però es clar li va faltar la salsa del futbol; o sigui, els gols.

En la tanda de penals, que es va desenvolupar amb el jugador arrancant des del mig del camp, encarant al porter i rematant amb un temps estipulat, l’Espanyol es va fer amb la tanda (que provin els organismes rectors del futbol a fer-ho així, a veure si canvia la nostra sort històrica) per 5-4.

En el segon encontre, la UE Lleida, va demostrar ser superior a la Fundació Sánchez Llibre tot i que el marcador va registrar un mínim 2-1, es va fer amb els tres punts i amb la possibilitat de dependre de sí mateix per pogué acabar aixecant el trofeu de guanyador.

El partit decisiu
Espanyol i Lleida van disputar el darrer encontre, amb el que un empat ja li donava el títol als de la terra ferma, que van veure com en els primers minuts Nestor amb un xut a la dreta del porter s’avançava en el marcador.

Però molt poc li durà l’alegria als espanyolistes, ja que ben de seguida, la UE Lledia amb un xut creuat a la dreta del porter espanyolista establia l’empat.

Empat, que s’encarregaria de desfer els de la terra ferma amb una jugada desafortunada de la defensa espanyolista davant la sortida d’Eric i el poc encert defensiu, la pilota mansament plorant acaba entrant a la porteria espanyolista.

En el segon temps, les coses canvien: L’Espanyol que té que assolir dos dianes per pogué endur-se el torneig, surt molt més efectiu i lluitant fins el darrer instant, primer Nestor fa l’empat després de rebre en perfecta situació, retallar al porter i xutar a porta buida, malgrat l’esforç d’un defensor que intenta rebutjar l’esfèrica, però aquest no pot impedir que acabi endinsant-se a la porteria lleidatana.

Un dels jugadors a prova (del que em diuen que no digui el nom, per evitar complicacions fins que fitxi, però que veig que a la web del club surt el nom, no sé si autèntic o no), és l’encarregat de donar el triomf als espanyolsites en rematar en dues vegades, una perfecta centrada de Corella en jugada iniciada per Oscar pel cantó esquer de l’atac espanyolista.

Els espanyolistes van defensar bé el resultat en els darrers instants i es van fer creditors del torneig, que ho van celebrar amb total eufòria després d’una temporada molt complicada pel Infantil A del club, i del que hi haurà moltes novetats per la propera temporada com a Cadet B, començant per els tècnics.

RCD Espanyol: Eric, Albarrán, Arroyo, Alex, Coco, Eric Jacobs, Didac, Nestor, Aitor, Oscar i Lucho.
Van sortir a la segona part, Casado, Gerard Font, Carlos Ruíz, etc....


Per acabar, el lliurament de trofeus i plaques commemoratives.
La llotja plena a vessar: La família Sánchez Llibre, encapçalada per Dani i Josep, els consellers Ramon Condal, Antonio Martín, Joan Collet, Josep Borrell, Coco Bertomeu, el director general executiu Pedro Tomás, Javier Saenz de la Fundació, Jaume Martínez, Xavi Andreu, Xavi Giménez, Josep Manel Casanova i tot el cos tècnic i responsables de Sadrià, la no consellera Anna Maria Fusté, Oscar Perarnau flamant nou segon entrenador del primer equip, Joan Calero president de l’AEBiB, inclòs vàrem veure a Javier de Haro...

Va assistir també el president del Vilassanés, es van fer lliurament de plaques l’Agrupació de Veterans, amb "Coco" Bertomeu, Marañón, Molinos, i es van fer els lliuraments dels trofeus i guardons, començant per el col·legiat, i seguint per els equips, sent el tercer lloc per la Fundació, el subcampió el Lleida i l’Espanyol el guanyador de la sisena edició, recollint Eric Jacobs com a capità, la copa de campió del Memorial.

Finalment en un discurs als presents, Josep Sánchez Llibre va agrair a tots els participants i assistents i va resumir en poques paraules els fins de la Fundació Sánchez Llibre, demostrant que debut a la seva condició de diputat, se li dona bastant millor això de parlar al públic que al seu germà.

Amb les fotografies de rigor (que aquí teniu una bona mostra) i amb una conjunta dels tres participants com a senyal d’esportivitat.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M