dimecres, 18 de juny del 2008

JOSÉ CALLEJÓN, ES EL "NOU" DESITJAT


Foto Realmadrid.com



El “nou” jove de qualitat, barat i com a substitut progressiu de Raul Tamudo, sembla ja que es a punt d’arribar a Can Perico.

El RCD Espanyol ha arribat a un principi d’acord amb el Real Madrid per el traspàs del jugador de la pedrera blanca, José Callejón.

Segons informa el club a través de la seva pàgina oficial, si no hi ha contratemps de darrera hora, està previst que el davanter centre internacional sub -21 passi revisió mèdica el proper 25 de juny i sigui presentat coma jugador perico per les properes quatre temporades.


A la reunió celebrada a Madrid han assistit, per part del RCD Espanyol, Pedro Tomás, Director General Executiu, i Paco Herrera, Director Esportiu. Per part del club madridista, han acudit José Ángel Sánchez, Director General Executiu; Pedrag Mijatovic, Director Deportivo, i el seu adjunt, Carlos Bucero.

El davanter madridista que va néixer a Motril el 11/02/87, de 1.79 d'alçada i 73 kg de pes, va ingressar al conjunt blanc l’any 2002 provinent del Costa Tropical de Motril, i va aconseguir la darrera temporada, la xifra de 21 gols amb el filial blanc.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M