L'ESPANYOL S'ADJUDICA EL
6È MEMORIAL MIQUEL BONET

(Camp de l’Escola Industrial, Barcelona; Josep Maria)

CF DON BOSCO: 0 - RCDE CADET B: 7

Dissabte a la tarda, el RCD Espanyol a la categoria Cadet, es va imposar en el VIè Memorial Miquel Bonet que el CF Don Bosco organitza en memòria del que va ser president del Don Bosco desde 1963 i que va tenir com a invitat al conjunt de Lluis Planagumà.

El Cadet B espanyolista no va tenir cap tipus de problemes tot i que els locals van plantar cara en el primer temps i als blanc i blaus els hi va costar plasmar sobre el marcador la diferència de categoria i de qualitat.

El Don Bosco va resistir i només a les acaballes del primer temps i als primers deu minuts amb tres dianes més, van sentenciar un encontre que Víctor Álvarez havia començat a decantar pel cantó espanyolista quan al rematar impecablement en el segon pal, una falta llençada per la dreta per Antonio, havia posat en franca avantatge al campió de lliga de preferent.

Anteriorment, Gerard de xut creuat o Antonio, havien intentat obrir el marcador sense èxit.

Amb el pas dels minuts l’Espanyol va anar imposant la seva llei, i començaren les ocasions a sovintejar; remat de Jandro tal com li venia que se’n va fora, una gran passada de Víctor a Gerard i el davanter centre xuta tot sol impactant al cos del meta, i la pilota refusada mansament es passeja ajustada al pal sense acaba d’entrar.

Els pericos posen setge a la porteria del Don Bosco, amb una centrada molt tancada i perillosa de Jandro que no troba rematador o amb Víctor com a protagonista, primer amb un lliure directe que surt per sobre, o en un xut molt més ajustat al travesser. Rufo també és a punt d’anotar en els darrers instants del primer temps al xutar creuat des de fora de l’àrea, i la pilota surt a un parell de pams de la base del pal esquer.

El segon gol espanyolista, calcat del primer: Falta llençada des de la dreta al segon pal i allà en aquesta ocasió, Gerard, a boca de gol empeny la pilota al fons de la porteria.
La primera ocasió del Don Bosco, serà en el darrer instant del primer temps amb un remat que es rebutjat perfectament per Víctor Cocera, i el posterior remat amb tot a favor acaba als núvols que amb generositat poblen el cel barceloní en aquesta tarda.

L’Espanyol sentència per la via ràpida al segon temps

Dos gols pràcticament consecutius i un altre quatre minuts després deixen el matx solucionat per els interessos blanc i blaus.

Primer, Jandro, al rematar de cap un centre per l’esquerra, anota el tercer, Víctor Álvarez farà el quart solament un minut i escaig després i Gerard rematant de cap a una centrada per la dreta posarà el 0-5.

L’ocasió més clara del segon temps per els locals, tindrà lloc quan un contracop, acaba en un centre xut creuat des de l’esquerra que es passeja per tota la porteria sense que ningú encerti a rematar. Posteriorment en altre jugada el dorsal 15 del Don Bosco posa a prova a Germán Parreño qui rebutja a còrner evitant el gol local.

Gerard perdona el que no està escrit en dues ocasions en la mateixa jugada en un contra un amb el porter, que aconsegueix evitar el gol del perillós davanter espanyolista.

Antonio també té la seva ocasió però el seu xut es rebutjat a còrner per el porter que durant tot el segon temps va tenir massa treball.

Dos més per arrodonir el marcador
A falta de set minuts per la conclusió, Jandro s’interna, busca forat i el troba amb un col·locat xut que bat per segona vegada la porteria del Don bosco.

Minut i mig després, l’àrbitre indica penal. El transforma perfectament Gerard que d’aquesta manera aconsegueix el hat-trick.

Novetats
Dir que per par espanyolista, van disputar el partit, el jugador Alex fitxat de la Fundació Sánchez Llibre, Nil Victoria, del Mataró, i un jugador a prova, Nil Fabrega, procedent de l’EF Olot.

RCD Espanyol: Víctor Cocera, Hector, Cristian Márquez, Víctor Álvarez, Marc Molina, Nil Victória, Jandro, Antonio, Gerard, Nil Fábregas, Rufo.
A la segona part, Germán Parreño (ps), Alex, David, Jorge.

Gols: 0-1: Víctor Álvarez; 0-2 Gerard, m. 40; 0-3: Jandro, m. 43; 0-4: Víctor Álvarez, m. 45; 0-5: Gerard, m. 50; 0-6: Jandro, m. 73; 0-7: Gerard (Pen), m. 75.

Incidències: VIè Memorial Miquel Bonet organitzat pel CF Don Bosco. Camp de l’ Escola Industrial.