dimarts, 16 de setembre del 2008

PUNXADA DEL FEMENÍ (0-0)

RCDE FEMENÍ A: 0 – PRAINSA ZARAGOZA: 0

No hi va haver-hi manera
El RCD Espanyol femení es va deixar dos punts pel seu camí a la Superlliga, en empatar a zero davant la bèstia negra del Prainsa Transportes Alcaine de Saragossa, en un encontre d’aquells que sembla que encara que duressin dues hores més seria incapaç ningú d’aconseguir marcar.

A més, els principals rivals de les espanyolistes a la Superlliga, van guanyar i ho van fer clarament amb golejades abultades. L’Espanyol amb tot, va gaudir de les seves oportunitats, però no va tenir l’encert esperat i desitjat, donada la qualitat de les jugadores d’atac espanyolistes.

Començar amb un xut d’Adriana, que Andreia Sutarque atura sense problemes, una passada en profunditat que la internacional brasilera s’anticipa a Vero, o un remat de cap desviat de Carol.

El Prainsa no es va prodigar en atac, però algun que altre ensurt va donar, com en una jugada en la que a punt va estar de costar car, si no per que Marta Torrejón, providencial es va creuar molt oportuna en el darrer moment.

Les ocasions més clares: Una rematada defectuosa de Cubí, després d’una de les poques vegades en que Corredera va desbordar per banda esquerra. Una centrada de Marta Cubí, Ane la remata malamant molt alt, amb tot al seu favor... I una doble ocasió que ni Marta ni Carol encerten amb el gol en una doble ocasió.

Faltant tres minuts altre imponderable: Chola va tenir que abandonar el terreny de joc lesionada, i va ser substituïda per Rocío. Precissament la lateral espanyolista no va saber definir després que una internada individual d’Adriana, en la que la davantera perica tenia que xutar i no ho va fer al veure desmarcada a la jugadora de la pedrera espanyolista i pasar-li l’esfèrica; el seu xut, desviat.

Semblava que al segon temps, l’Espanyol acabaria superant la teranyina que al mig del camp formar el conjunt aragonès i obrint forat el bon sistema defensiu, transformant en el marcador la seva superioritat i major domini. Però, no va ser el dia de les blanc i blaves. Una volea de la defensa Ane, i un xut de Vero surten desviats.

En el segon temps l’ocasió més clara va tenir lloc quan una errada d’Almudena, va estar a punt de ser aprofitada per Adriana, que només va tocar suaument l’esfèrica a un parell de metres del pal esquer, i es va desaprofitar la gran ocasió.
El Prainsa, en els darrers moments va llençar un lliure directe que sortossament va ser aturat per Cristina amb seguretat.

L’àrbitre es menja un penal molt clar
Tot i que el Prainsa es va defensar molt bé, i l’Espanyol no va jugar el que se li podia demanar, si que cal mencionar i sense que serveixi d’excusa, que en temps d’afegit, un remat a la frontal d’una davantera espanyolista, va ser tallat per el braç d’una jugadora aragonesa, sense que el col·legiat del matx, indiquès la pena màxima després de veure’s clarament la punibilitat de la jugada.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina, Ane, Míriam, Marta Torrejón, Chola; Mesi, Carol, Vero; Adriana, Marta Cubí i Marta Corredera.
Substitucions: Rocio per Chola, m. 43; Noemí per Carol, m. 58; Joana per Cubí, m. 55; Sara per Mesi, m. 89.

Prainsa Transportes Alcaine: Andreia, Almudena, Vicky, Claudia, Laura, Edite, ane, Maite, Sonia, Julia, i Mariela: Substitucions; Edite per Julia, m. 75; Sira Abad per Ana, m. 80

Àrbitre: Didac Duran del col·legi català. Mostrar targeta groga a Laura, m. 86.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Es guardar abans de començar l’encontre un minut de silenci en memòria de l’àvia de la jugadora Núria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA SENTIMENTS PERICOS/QUES:NO ES POT FALLAR+, DÓNA IGUAL QUE EL PRAINSA SIGUI UN CANDIDAT A GUANYAR LA SUPERLLIGA AQUEST ANY, ÉS TÉ QUE APROFITAR MILLOR LES OCASIONS, A + QUAN VAM ACABAR JUGANT AMB 4 DAVANTERAS, PERÒ ELS ÀRBITRES SEMPRE ENS PERJUDIQUEN EN LA JUGADA CLAU DEL PARTIT.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA

josep maria ha dit...

En efecte, son dos punts perduts, dels que després fan molta falta. Veurem al camp del Rayo...
Salutacions




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M