dimarts, 9 de desembre del 2008

ELS PENALS PRIVEN A L'ESPANYOL
DEL PRESTIGIÓS TORNEIG DE MURCHANTE

El RCD Espanyol Cadet es va quedar a un pas de fer-se amb el prestigiós torneig nadalenc de Murchante (més de 30.000 euros de pressupost) organitzat per el C.D. Murchante i la Escuela de la Ribera, en perdre a la final davant el FC Barcelona a la tanda de penals després que el temps reglamentari acabés amb empat a un gol.

Els encontres s’han disputat en el Camp de futbol de San Roque en la localitat navarresa de Murchante. Ambdós equips catalans havien sigut primers en els seus respectius grups. Al final, el torneig s’ha decidit als llançaments de penals, (3-2), on els blaugranes han tingut més fortuna, en un encontre jugat sota la pluja.

Tercer ha estat el R. Madrid que va guanyar al R. Zaragoza (2-1), i Osasuna, cinquè en guanyar als amfitrions (Murchante La Ribera) per 2-0.

  • Alejandro Roy, (Real Zaragoza), escollit millor jugador.
  • Màxim golejador Diego Moreno, del Real Madrid, amb 5 gols.
  • Millor porter: Germán Parreño, del RCD Espanyol.
  • Millor jugador "promesa" de la Ribera Aner Bordonaba, de Buñuel.

Els trofeos van ser lliurats per diferents personalitats entre les que destacar, l’Alcalde de Murchante, Carlos Villafranca, per part de la Federación navarra de Fútbol, Chus Rodríguez, i els ex jugadors de Osasuna, Kike Sola, i del R.Zaragoza, Javi Aguado.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M