divendres, 12 de desembre del 2008

PARTIT COMPLICAT DEL FILIAL A SANT BOI



El filial, a tornar aconseguir el triomf en lliga
El conjunt de Josep Clotet, després de tallar la dolenta ratxa de dues derrotes consecutives a la lliga amb un empat a Reus, i amb la victòria 1-0 que li valer passar l’eliminatòria davant el líder del grup tercer de Segona Divisió B a la Copa Federació, afrontarà el difícil encontre davant el Santboià (quart classificat al grup cinquè de Tercera Divisió) amb renovades il·lusions.

L’encontre tindrà lloc a partir de les dotze del migdia al Mpal. Joan Baptista de Sant Boi de Llobregat i serà arbitrat per Raul Calle Martínez del col·legi de Barcelona.

El rival, es troba situat a només tres punts dels espanyolistes, motiu pel que cobra encara molta més importància que els blanc-i-blaus aconsegueixin puntuar. Es dona la circumstància que els del Baix Llobregat han perdut fins a quatre encontres en el seu camp, no mostrant la mateixa solvència que en els desplaçaments on només han perdut a Amposta.



El Juvenil a posar pressió al Barcelona
El RCD Espanyol Juvenil “A” s’ha posat a tres punts del líder i viatja a Mallorca per enfrontar-se a Son Ranpinya al conjunt de la Sociedad Deportiva La Salle, conjunt classificat a només un punt del descens.
L'àrbitre del matx, serà Gabriel Flaquer Rey del col·legi balear.


A la mateixa hora, el rival dels espanyolistes a la classificació es veurà les cares amb la UE Lleida, cinquè classificat a la Divisió d’Honor Juvenil.

Resta d’encontres més interessants
El cadet b buscarà derrotar demà a partir de les 18:00 hores a un sempre difícil FC Girona B, sisè a la classificació amb 18 punts, esperant marcar més gols que els que aconsegueixi la FP Sánchez Llibre al seu complicat xoc davant la Damm per retornar al liderat, o simplement esperar que el conjunt cerveser, (tercer a la classificació) puntuï davant els del Maresme.




El Juvenil B mirarà de confirmar el seu bon moment de joc davant el Badalona B, cinquè a la classificació a vuit punts dels espanyolistes.
El matx serà dirigit per l'àrbite del comitè català Diego de la Torre Acedo, del col·legi de Granollers.



L’Aleví “A” d’Albert Vilarroya, rebrà a un complicat Sant Andreu abans de la disputa del derbi de la màxima que decidirà el liderat al menys per les properes jornades. Ambdós conjunts, Barcelona i Espanyol es troben empatats a punts dalt de tot, amb millor gol average general pels barcelonistes.

El Cadet “A” té un difícil encontre a Mataró en el Mpal. d’Esports, aquest dissabte al migdia davant el sisè classificat a deu punts dels de Fran Navarro.

Bon encontre el que ens poden oferir el Infantil “A” amb la UE Cornellà a la Ciutat Esportiva de Sadrià, demà a les 16:00 hores.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M