divendres, 12 de desembre del 2008

VALENCIA-ESPANYOL: PROBA DE FOC
PER L'ESPANYOL DE MANÉ


Foto d'arxiu. Marc Torrejón torna a una convocatòria després de la seva lesió.



El RCD Espanyol visita demà Mestalla per enfrontar-se a un Valencia que tot i començar bé el campionat, només ha guanyat un dels quatre darrers encontres de lliga, ocupant en aquests moments la tercera plaça.

Per contra, els espanyolistes, tercers per la cua, intentaran oferir la imatge que van donar al Ruiz de Lopera per pogué treure quelcom de positiu d’aquesta complicada visita. El precedent, la temporada passada 2007/08, triomf perico per 1-2.

Els blanc i blaus han obtingut el triomf en feu valencianista en 7 ocasions. (Temporades 1934-35, 1939-40, 1967-68 i de manera consecutiva 1998-99, 1999-2000 i 2000-01, al marge de l’esmentada de la temporada passada).

Manuel Esnal “Mané” ha convocat pel partit de demà a Mestalla als següents jugadors:
Kameni, Cristian Álvarez, Chica, David Garcia, Lacruz, Beranger, Nico Pareja, Torrejón, Jarque, Moisés, Lola, Román, Valdo, Rufete, Nené, Luis García, Coro, Callejón i Jonathan Soriano.

Son baixa de la darrera convocatòria, Ángel, Sergio Sánchez i Ivan de la Peña, tots tres per problemes físics. Destaca la tornada de Marc Torrejón, lesionat a la pretemporada.

Per la seva part el tècnic Unai Emery ha convocat als següents divuit jugadors, en els que destaca l’entrada a la llista de David Silva: Renan i Guaita com a porters, Miguel, Albiol, Marchena, Moretti, Del Horno i Maduro com a defensas,: Albelda, Fernandes, Joaquín, Vicente, Míchel, Baraja, Mata i Silva com a mitjos i mitjes puntes i Morientes i Villa com a davanters.

L’encontre començarà a les 20:00 hores i serà xiulat per Eduardo Jesús Iturralde González del comitè basc, aquell que gràcies a fer-li cas al seu jutge auxiliar ens va deixar sense pogué disputar la Champions League per primer cop en nostre historia, anul·lant un gol clarament legal a Toni Velamazán al Sádar.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M