dijous, 25 de juny del 2009

ELS DARRERS TORNEJOS

Ja només falta al futbol base per cloure la temporada el Torneig de Futbol Aleví que organitza anualment CANAL +, i que aquest any no es celebra a Brunete si no a terres gallegues.
Informem de dos dels darrers tornejos que per motius de l'actualitat en vers a la final de la Copa de la Reina no ens havia estat possible publicar.

FINAL
RCD Espanyol: 7 - UD At. Gramanet: 1Gols: Joel (3), Martí (2), Gerard i Kilian.

Torneig de Betera (Valencia)
El Juvenil del RCD Espanyol va acomiadar la temporada sent finalista del Torneig de Juvenils de Betera, en perdre en la final a la tanda de penals davant l'Atlético de Madrid, després d'arribar al final de l'encontre amb empat a dos gols.
L'equip de Ramon Guerrero havia guanyat a la Juventus (3-2), i havia empatat (3-3), davant el Villarreal en la fase prèvia accedint a la final, com a primer classificat de grup.
El tercer lloc va ser pel Valencia CF, que va vèncer 5-0 en la consolació al Villarreal CF que va ser quart, cinquè fou la Juventus de Turí, i sisè, el club organitzador, el Betera.