dimarts, 23 de juny del 2009

EL RCD ESPANYOL OFEREIX A SADRIÀ,
LA COPA DE LA REINA, A LA SEVA AFICIÓ

Ahir vespre va tenir lloc a la Ciutat Esportiva de Sadrià, l’acte de presentació a l’afició de la Copa de la Reina conquerida diumenge a Saragossa per l’equip femení.

La presentació, conduïda per Xavi Jiménez, va comptar amb la presència de tot el futbol base femení que també es va sumar a la festa i va rebre l’homenatge pels tres títols conquerits (lliga del Juvenil-Cadet i doblet del Infantil A –Lliga i Campionat de Catalunya-), i de totes les persones que conformen el futbol femení perico desde Fina Torres, el conseller Ramió, Jaume Martínez, Patricia Coma, l'ex conseller Antonio Martín, Titi, Rosa, Jaume Anglada, Ricard, José Reina, etc. El President de l'entitat va ser excusat de la seva absència per motius professionals.

Primer, l’homenatge a la base, després el passadís a les campiones que van anar sortint una a una, per ordre numèric de dorsal, i després van tenir lloc els parlaments. El primer torn de paraula per la capitana Míriam que va pronunciar un llarg discurs molt prolífic en quant a temes que va tocar, seguit del tècnic Diego Morata, i algunes de les jugadores més carismàtiques de l’equip, com l’Adriana, la Lara, Ane, Cristina, etc.

Les celebracions de la Romareda van continuar posteriorment en la gespa del Camp Primer on es va desenvolupar l’acte, sonant la música i corejant la grada amb càntics, i posteriorment amb una copa (aquesta de cava) i coca a tot el públic present, es va allargar l’acte durant bona estona més, i ja a nivell particular dels que encara vàrem gaudir de la festa fins les nou tocades, o sigui com a la Romareda, fins que ens van fer amablement fora ja, jeje.. i fins que ja no quedava pràcticament ningú.

I fins aquí, amics lectors aquests reportatges extensos i fets amb tot el SENTIMENT PERICO, entorn a la classificació, prèvia, disputa, títol, i celebració, de la Copa de la Reina del Femení.

Efectivament, Míriam, hi ha qui als mitjans només parla del femení per coses dolentes, i aquesta premsa “té un nom que el sap tothom” ... Aquells que volen la nostra desaparició. Mentre, entre tots, intentem tractar millor als pocs que encara fidels a aquesta idea, intentem aportar nostre granet de sorra per fer un Espanyol més gran, al marge de les persones, per que les persones passem, però la institució és la que queda.

Felicitats Campiones !!! Felicitats senyor Ramió, cos tècnic, i jugadores!!!. Felicitats Espanyol!!!.



EL FUTUR...




EL PASSADÍS A LES CAMPIONES






LES CAMPIONES





















LA COPA



FELICITATS, I MOLTES GRÀCIES !!!








FOTOS AMB LES CAMPIONES I AMB LA "QUARTA"






1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola felicitats
a les nostres campiones i el proper any esperem guanyar la superlliga, una altra vegada la copa de la reina d'Espanya,la Copa Catalunya i el Trofeig dels Històrics, també el MIC.
Salutacions. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M